Menu

Vekabo Gids 2018

Altijd al onze campings & vakantieverbijven onder handbereik

Vekabo Gids 2018 (NIET MEER BESCHIKBAAR)

In de Vekabo-gids vind je al onze Vekabo-campings, B&B's, vakantieverblijven en groepsaccommodaties in binnen- en buitenland.

 

De Vekabo Gids 2018 is helaas niet meer beschikbaar. Mocht je interesse hebben in de Vekabo Gids 2019, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat kan rechtsonderaan deze pagina.

 

Over de Vekabo Gids 2018

 

Ontdek ons aanbod

De Vekabo-gids telt meer dan 290 pagina's met sfeervolle en kleinschalige campings, Bed & Breakfasts, vakantieverblijven en groepsaccommodaties in Nederland en België. Ook is er een beperkt aanbod van accommodaties in enkele Europese Landen, zoals Frankrijk, Duitsland en Italië. Laat je inspireren en vind de ideale plek voor je vakantie, weekend weg of het adres voor je tussenstop.

 

Geen kortingskaart
In tegenstelling tot eerdere edities zit er in de gids van 2018 geen kortingskaart. De reden is dat er te weinig accommodaties mee willen doen met de kortingsregeling. Mocht je nog een oude kortingskaart hebben (zonder jaartal) dan is deze mogelijk nog te gebruiken. Om hier zeker van te zijn kun je dit het beste direct nagaan bij een accommodatie waarin je geïnteresseerd bent.


De Vekabo Gids 2018 is mede mogelijk gemaakt door: