Menu

Nieuw voordeel Sligro

Nog meer producten met korting voor Vekabo-leden

 

Ruim 75% van alle Vekabo leden koopt regelmatig in bij Sligro. Met een Vekabo Sligropas profiteer je van korting op zo’n 60 producten, zoals frisdranken, wijn, kaas, toiletpapier en fritesvet. Recentelijk zijn er zo’n 19 producten aan deze lijst toegevoegd. Profiteer ook van dit voordeel door direct een pas aan te vragen.

 

De Sligropas voor Vekabo-leden kan worden besteld middels het aanvraagformulier dat te vinden is op intranet in de map Sligro (in de map aanbiedingen/ledenvoordeel). Met de pas kan worden ingekocht in de drie dichtstbijzijnde Sligro filialen (dit uit voorzorg bij eventuele diefstal/verlies van je pas). Mocht je willen winkelen bij filialen op grotere afstand, neem dan contact op met Nic de Bruin van Sligro. Mail: nicdebruin@sligro.nl

 

De 79 producten, met voordeel voor Vekabo-leden, zijn speciaal geselecteerd voor accommodatiehouders. De lijst is te vinden in de map Sligro op intranet. Naast het voordeel wat Sligro biedt voor leden ontvangt de vereniging jaarlijks een bonus op de totaal aan aankopen door Vekabo-leden.


Tips voor inkoop bij Sligro:

  • Elke 3 weken is er een ACTIE folder: maak hier gebruik van!
  • Kijk ook eens naar non-food producten zoals bijvoorbeeld toiletpapier, wasmiddel, schoonmaakproducten etc.
  • Kiezen voor een exclusief huismerk is fors goedkoper dan A merken.
  • Kies voor gemak en laat de producten thuisbezorgen. Dit kan bij bestellingen vanaf
    € 300,00. Automatische incasso is dan wel een must en de leverdag wordt afgestemd met de bezorgservice van Sligro.
  • Zoek je inspiratie? Kom dan naar een van de 3.0 Sligro filialen (Maastricht, Eindhoven, Amsterdam, Almere, Utrecht, Enschede, Veghel, Rotterdam Spaanse Polder of Gouda).