Menu

Ontdek Zuid-Limburg

en bekijk alle Vekabo accommodaties in deze prachtige regio

Zuid-Limburg staat niet alleen bekend om het prachtige, haast on-Nederlandse landschap en de Bourgondische gastvrijheid, maar ook om al haar internationale topattracties. Er valt heel veel te beleven... Ontdek zowel de historische als ook hedendaagse bezienswaardigheden die Zuid-Limburg rijk is!

 

 

 

Ontdek, al fietsend of wandelend door het glooiende landschap, nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Gelegen aan de snelst stromende rivier 'de Geul' en in het bezit van het oudste treinstation van Nederland, is Valkenburg al ruim anderhalve eeuw een trekpleister voor toeristen. Geen wonder dat juist hier in 1885 de eerste VVV van Nederland is opgericht.

 

 

 

Het goede leven in Maastricht, de hoofdstad van de provincie Limburg, wordt duidelijk als je een bezoek brengt aan deze magnifieke stad. De sfeer van 20 eeuwen historie is bijna tastbaar aanwezig in de oude typische binnenstad. In het smalste stukje Nederland, de Grensmaasvallei, worden de moderne vooruitgang en industrie gecombineerd met het échte Limburgse 'savoir vivre'. Bezoek historische steden en nostalgische dorpjes met vergezichten op de Maasoevers en veel kleinschalige attracties en activiteiten.

 

Meer informatie over het prachtige Zuid-Limburg


Bekijk alle accommodaties