Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

Friesland Camping De Poelpleats  Meer weten >
 
Camping De Poelpleats is gelegen op de grens van het Waddengebied, het coulissenlandschap van de Friese wouden en het Lauwersmeergebied. Het watersportdorp Kollum is op loop- fietsafstand van de camping.

Friesland Camping Lân en Mar  Meer weten >
 
Direct gelegen .aan het grootste meer van Friesland! Met eigen haven, boot en chalet verhuur en boerderij, heeft deze camping u veel te bieden. De camping ligt op loopafstand van het gezellige dorp Heeg.

Noord Holland Boerderij Vechtzicht, vakantiewoning  Meer weten >
 
Als u de sfeer op een boerderij in het echt wilt beleven, dan bent u hier op het goede adres. Het comfortabele vakantiehuis, gelegen aan de Vecht, staat op het erf van de boerderij, grenzend aan het weiland met een omheinde tuin.

Zeeland Camping Zilt bij Zee  Meer weten >
 
Aan de rand van het gezellige watersportdorp Scharendijke, op loopafstand van het Grevelingemeer en nabij het Noorderzeestrand ligt camping Zilt bij Zee. Deze camping is een heerlijke plek voor je vakantie in Zeeland.

Noord Brabant Landgoed de Barendonk  Meer weten >
 
Hier ontdekt u Brabant op z'n best; ontmoet de rijkdom van het gastvrije platteland enn geniet in het groen van eenvoud, rust en stilte. Landgoed de Barendonk ligt in Beers, het land van Cuijk, ten zuiden van Nijmegen.

Noord Brabant Camping Het Gilzer Lindehof Meer weten >
 
Een rustig gelegen camping aan de rand van de Chaamse bossen, met een weids uitzicht over de landerijen. Een comfortcamping voor de echte rustzoeker. 

Gelderland Camping De Steeg Meer weten >
 
Camping De Steeg is een mooie kleine camping en ligt aan de rand van de Veluwezoom. Een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. De camping ligt aan de rand van de IJssel.