Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

Noord Holland Boerderij Vechtzicht, vakantiewoning  Meer weten >
 
Als u de sfeer op een boerderij in het echt wilt beleven, dan bent u hier op het goede adres. Het comfortabele vakantiehuis, gelegen aan de Vecht, staat op het erf van de boerderij, grenzend aan het weiland met een omheinde tuin.

Zeeland Camping Zilt bij Zee  Meer weten >
 
Aan de rand van het gezellige watersportdorp Scharendijke, op loopafstand van het Grevelingemeer en nabij het Noorderzeestrand ligt camping Zilt bij Zee. Deze camping is een heerlijke plek voor je vakantie in Zeeland.

Noord Brabant Landgoed de Barendonk  Meer weten >
 
Hier ontdekt u Brabant op z'n best; ontmoet de rijkdom van het gastvrije platteland enn geniet in het groen van eenvoud, rust en stilte. Landgoed de Barendonk ligt in Beers, het land van Cuijk, ten zuiden van Nijmegen.

Noord Brabant Camping Het Gilzer Lindehof Meer weten >
 
Een rustig gelegen camping aan de rand van de Chaamse bossen, met een weids uitzicht over de landerijen. Een comfortcamping voor de echte rustzoeker. 

Gelderland Camping De Steeg Meer weten >
 
Camping De Steeg is een mooie kleine camping en ligt aan de rand van de Veluwezoom. Een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. De camping ligt aan de rand van de IJssel.

Gelderland Boerderij de IJsselhoeve Meer weten >
 
Deze boerderij ligt op een prachtig plekje aan de dijk langs de IJssel, tussen Zalk en Hattem. Een mooie rustige locatie voor een kampeervakantie. Op het kampeerveld, tussen de weilanden, zijn 15 ruime plekken voor tenten, caravans en campers.