Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

Gelderland Camping De Steeg Meer weten >
 
Camping De Steeg is een mooie kleine camping en ligt aan de rand van de Veluwezoom. Een prachtig gebied om te wandelen en te fietsen. De camping ligt aan de rand van de IJssel.
Gelderland Boerderij de IJsselhoeve Meer weten >
 
Deze boerderij ligt op een prachtig plekje aan de dijk langs de IJssel, tussen Zalk en Hattem. Een mooie rustige locatie voor een kampeervakantie. Op het kampeerveld, tussen de weilanden, zijn 15 ruime plekken voor tenten, caravans en campers. 

Friesland Theetuin en minicamping De Dille Meer weten >
 
Deze minicamping ligt op een unieke plek, aan de Zwette, de waterverbinding tussen Leeuwarden en Sneek. Tevens hebben zij een theehuis met terras voor een lekker kopje of thee met zelfgemaakt gebak. 
 
Zeeland Minicamping Duinzicht Meer weten >
 
Minicamping Duinzicht in Domburg is een gezellige camping waar persoonlijke aandacht, goede sfeer en kwaliteit hoog in het vaandel staan.Het ligt op slechts één km afstand van het strand en de zee.
 
Noord Holland Boerderijcamping Don Voorzorg Meer weten >
 
Boerderijcamping Don Voorzorg ligt in het buitengebied Den Burg op Texel. Het centrum van Den Burg en het havendorp Oudeschild zijn 10 minuten fietsen vanaf de camping. Don Voorzorg is een volledig nieuwe camping.

Noord Holland Boerderijcamping Texel De Wamberg Meer weten >
 
Boerderijcamping Texel De Wamberg biedt je rust, het boerenland en prachtige natuur. Vanaf de camping kijk je uit over ons boerenland, waar onze koeien in de wei staan te grazen met de duinen op de achtergrond.

Drenthe Minicamping Het Zoersche Land Meer weten >
 
Minicamping Het Zoersche Land is een kleine camping met ongeveer 10 plaatsen. De plaatsen zijn ruim opgezet. U kunt hier optimaal genieten van het prachtige uitzicht.

Gelderland Minicamping Dopsrijk Meer weten >
 
Aan de rand van de Kroondomeinen in Uddel op de Veluwe, vindt u minicamping Dopsrijk. De camping ligt in een stiltegebied.

Noord Brabant Groepsaccom. en B&B Bij Ons Meer weten >
 
Vlak bij de Maas, in een schitterende omgeving, waar de rust je tegemoet komt, kunt u 'Bij Ons' in Haren (bij Oss) logeren.
 
Overijssel Camping De Wilgenhof Meer weten >
 
Camping De Wilgenhof ligt aan het water op een unieke locatie, geheel omringd door het prachtige natuurgebied Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Noord Brabant Minicamping De Miesboule Meer weten >
 
Minicamping De Miesboule ligt aan de rand van Schijndel en is een ideaal gebied om te fietsen en wandelen. De kleine gemoedelijke camping voorziet in wensen voor oud en jong.

Noord Brabant Minicamping De Vergulde Hand Meer weten >
 
Minicamping De Vergulde hand is gelegen in de groene driehoek tussen Breda, Tilburg en Baarle Nassau. Een prima uitvalsbasis voor wandelaar en fietser.

Noord Brabant Domein De Kleine Witrijt Meer weten >
 
Bij domein De Kleine Witrijt staan rust, gemoedelijkheid en ruimte centraal. De camping ligt middenin de bossen van boswachterij De Kempen.