Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

Noord Brabant Glamping de Bosweide  Meer weten >
 
De Bosweide is een unieke kleinschalige luxe camping waar u kunt logeren in één van de safaritenten. Kinderen kunnen hier de spannendste avonturen beleven en er is een ware smikkeltuin!

Gelderland Camping 't Uitzicht  Meer weten >
 
Camping 't Uitzicht, geopend sinds juli 2020, heeft 15 schitterende comfort plaatsen voor camper, caravan of tent. Hier kunt u genieten van het prachtige coulisselandschap van Landgoed Hackfort. 

Noord Holland B&B Op Zestien  Meer weten >
 
Op het voormalig Vikingeiland Wieringen treft u B&B 'Op Zestien' aan. Even weg uit de drukte kunt u hier genieten van de rust op het platteland en de luxe gastvrijheid die Marcel en Ingrid u bieden. 

Gelderland Logeerboerderij de Weiden  Meer weten >
 
De Weiden is een kleinschalig, multifunctioneel, agrarisch bedrijf met 50 melkkoeien en de rest is jongvee tot 24 maanden. De 2 B&B kamers liggen tegenover de grote loopstal van de koeien. Er worden regelmatig rondleidingen gegeven op het erf.

Noord Brabant B&B Wilgenhart  Meer weten >
 
Midden tussen Breda en Tilburg, in een bosrijk gebied, ligt Wilgenhart. Gelegen in het hart van Brabant kunt u genieten in één van onze gloednieuwe themakamers. 's Morgens wordt het ontbijt geserveerd met seizoensgebonden streekproducten.

Zuid Limburg Camping Waalheimerfarm  Meer weten >
 
Mooie boerderijcamping in het zuiden van Limburg met uitzicht naar het Drielandenpunt. Een unieke plek om te genieten van de rust en het heuvelachtige landschap. Toch maar op 15 km afstand van de bruisende stad Maatricht.

Noord Holland Huize Nuis  Meer weten >
 
Huize Nuis is onderdeel van stolphoeve Portugal, een prachtige monumentale stolpboerderij uit 1780, gelegen in de Noord Hollandse gemeente Beemster. De vakantiewoning is onderdeel van de boerderij.