Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

Drenthe Minicamping Het Zoersche Land Meer weten >
 
Minicamping Het Zoersche Land is een kleine camping met ongeveer 10 plaatsen. De plaatsen zijn ruim opgezet. U kunt hier optimaal genieten van het prachtige uitzicht.

Gelderland Minicamping Dopsrijk Meer weten >
 
Aan de rand van de Kroondomeinen in Uddel op de Veluwe, vindt u minicamping Dopsrijk. De camping ligt in een stiltegebied.

Noord Brabant Groepsaccom. en B&B Bij Ons Meer weten >
 
Vlak bij de Maas, in een schitterende omgeving, waar de rust je tegemoet komt, kunt u 'Bij Ons' in Haren (bij Oss) logeren.

Noord Brabant Dorpscamping Gemert Meer weten >
 
Dorpscamping Gemert gaat begin 2019 open. Het is groener dan groen en het ligt toch maar op 5 minuten wandelen van hartje Gemert.

Overijssel Camping De Wilgenhof Meer weten >
 
Camping De Wilgenhof ligt aan het water op een unieke locatie, geheel omringd door het prachtige natuurgebied Nationaal Park Weerribben-Wieden.

Noord Brabant Minicamping De Miesboule Meer weten >
 
Minicamping De Miesboule ligt aan de rand van Schijndel en is een ideaal gebied om te fietsen en wandelen. De kleine gemoedelijke camping voorziet in wensen voor oud en jong.

Noord Brabant Minicamping De Vergulde Hand Meer weten >
 
Minicamping De Vergulde hand is gelegen in de groene driehoek tussen Breda, Tilburg en Baarle Nassau. Een prima uitvalsbasis voor wandelaar en fietser.

Noord Brabant Domein De Kleine Witrijt Meer weten >
 
Bij domein De Kleine Witrijt staan rust, gemoedelijkheid en ruimte centraal. De camping ligt middenin de bossen van boswachterij De Kempen.

Limburg Camping De Vinkenhof Meer weten >
 
Camping De Vinkenhof ligt in Zuid Limburg in het plaatsje Mechelen, gelegen in het Geuldal. U kunt genieten van prachtige vergezichten in het Limburgse Heuvelland.
 
Overijssel Camping De Vogelsangh Meer weten >
 
Camping De Vogelsangh is gevestigd op één van de prachtigste plekken van Nederland, Ommen. Met natuurgebied "Het Beerzerveld" in de achtertuin.

Gelderland Camping Buiten Leven Meer weten >
 
Buiten genieten op het platteland, dat kan op camping Buiten Leven in Gelselaar. Een klein kerkdorp omringd door een prachtige natuur, zoals bijvoorbeeld het cultuurhistorische essenlandschap.
 
Gelderland Minicamping het Wielseveld Meer weten >
 
Minicamping het Wielseveld is dé plek om te kunnen genieten van het Betuwse buitenleven. Het ligt temidden van leuke sfeervolle stadjes en dorpen zoals Buren, Amerongen, Wijk bij Duurstede en Culemborg.
 
Overijssel Erve Mölman Meer weten >
 
Welkom bij Erve Mölman. Sinds 2017 zijn wij de eigenaar van Erve Mölman te Weerselo. Middenin het Twentse landschap ligt deze prachtige boerderij met bijbehorende minicamping.

Friesland De Herdershoeve Meer weten >
 
Midden in het Nationaal Landschap 'Noardlike Fryske Wâlden', een afwisselend landschap van groene weiden, omgeven door boomsingels en bosgebieden, ligt op slechts een kwartier rijden van Leeuwarden, de Herdershoeve.

Limburg B&B Kampeerweide de Torenvalk Meer weten >
 
B&B Kampeerweide de Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek, direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden.