Menu

Nieuw Vekabo-aanbod

Vekabo stelt haar nieuwste ondernemers graag aan je voor!

Bij Vekabo melden zich steeds weer nieuwe ondernemers. Eigenaren van campings, Bed & Breakfasts, vakantiehuizen en groepsaccommodaties. We stellen deze nieuwe Vekabo-leden graag aan je voor!

 

Limburg Camping De Vinkenhof Meer weten >
 
Camping De Vinkenhof ligt in Zuid Limburg in het plaatsje Mechelen, gelegen in het Geuldal. U kunt genieten van prachtige vergezichten in het Limburgse Heuvelland.
 
Overijssel Camping De Vogelsangh Meer weten >
 
Camping De Vogelsangh is gevestigd op één van de prachtigste plekken van Nederland, Ommen. Met natuurgebied "Het Beerzerveld" in de achtertuin.

Gelderland Camping Buiten Leven Meer weten >
 
Buiten genieten op het platteland, dat kan op camping Buiten Leven in Gelselaar. Een klein kerkdorp omringd door een prachtige natuur, zoals bijvoorbeeld het cultuurhistorische essenlandschap.
 
Gelderland Minicamping het Wielseveld Meer weten >
 
Minicamping het Wielseveld is dé plek om te kunnen genieten van het Betuwse buitenleven. Het ligt temidden van leuke sfeervolle stadjes en dorpen zoals Buren, Amerongen, Wijk bij Duurstede en Culemborg.

Gelderland Elzenbos Bed en Camping Meer weten >
 
Voor wie Elzenbos nog niet kent, het grootste deel van de boerderij is een ruim vakantiehuis voor families, gezinnen en vriendengroepen van 2 tot 10 personen. Tevens zijn er een minicamping en 2 pipo-wagens op het terrein.
 
Overijssel Erve Mölman Meer weten >
 
Welkom bij Erve Mölman. Sinds 2017 zijn wij de eigenaar van Erve Mölman te Weerselo. Middenin het Twentse landschap ligt deze prachtige boerderij met bijbehorende minicamping.

Friesland De Herdershoeve Meer weten >
 
Midden in het Nationaal Landschap 'Noardlike Fryske Wâlden', een afwisselend landschap van groene weiden, omgeven door boomsingels en bosgebieden, ligt op slechts een kwartier rijden van Leeuwarden, de Herdershoeve.

Limburg B&B Kampeerweide de Torenvalk Meer weten >
 
B&B Kampeerweide de Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek, direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden.