Menu

Wola

Hygiëne
Contactpersoon Maarten Bak
Provincie Actief in heel Nederland
Plaats Groningen
Adres Kielerbocht 37, 9723 JA

VOOR AL UW REINIGINGS- EN WASMIDDELEN , SCHOONMAAKMATERIALEN EN PAPIERSOORTEN

Wij leveren snel uit voorraad alles wat u nodig heeft om uw recreatiebedrijf en sanitaire ruimten goed, snel en gemakkelijk schoon te kunnen houden. Daarbij bieden we een ruime keuze zodat u bij 1 totaalleverancier alles naar uw wensen kunt invullen. Wij leveren al franco vanaf 99 euro binnen enkele werkdagen.

 

 

AL MEER DAN 85 JAAR ERVARING IN DE RECREATIE

Wola heeft sinds 1933 veel ervaring in uw sector opgebouwd en wij mogen dan momenteel ook ruim 500 recreatiebedrijven tot onze klanten rekenen. Graag willen wij ook u helpen om met onze kennis en ervaring de schoonmaak in uw hele bedrijf zo goed en optimaal mogelijk uit te voeren. Op die manier kunnen wij bijdragen aan tevreden gasten die graag nog een keer bij u terug willen komen.

 

ADVIES OP LOCATIE IN UW BEDRIJF IN HEEL NEDERLAND

Onze adviseurs maken graag een afspraak bij u op uw bedrijf om mee te denken en het advies te kunnen geven dat precies aansluit bij uw wensen en manier van werken. Als Vekabo lid heeft u immers toch een uniek bedrijf! Onze adviseur denkt graag met u mee om uw sanitair gebouw en andere ruimten schoon en netjes te kunnen houden. Door te kiezen voor de juiste middelen en materialen kunt u dit doen met minimale inspanningen en lage gebruikskosten. En natuurlijk met het beste resultaat. Dus bel ons gerust op 050-3129685 voor het maken van een afspraak met de adviseur in uw regio.

 

ELK VOORJAAR VEEL VOORDEEL AFGESTEMD OP DE RECREATIE

Omdat wij veel klanten hebben in de recreatie, hebben wij sinds jaar en dag vanaf eind februari tot in april een uitgebreide voorjaarsactie. Deze actie sluit nauw aan op de inkoopbehoefte voor de hele sector en hiervan maken veel ondernemers gebruik om hun inkopen voor het seizoen te doen. Wij kunnen ook u helpen om u zo goed mogelijk op het seizoen voor te bereiden en om er een succesvol jaar van te kunnen maken.

 

OF BESTEL SNEL ONLINE IN ONZE WEBSHOP

In onze webshop kunt u het grootste gedeelte van ons assortiment bekijken en natuurlijk ook direct bestellen op het moment dat u dat het beste uitkomt. Ook vindt u hier informatie over Wola en onze producten.  En u kunt hier zelf productbladen downloaden, nieuws lezen of zoeken naar de adviseur in uw rayon. Dus neem snel een kijkje op Wola.nl of meld u hier aan voor het laatste nieuws,  en om altijd op de hoogte te blijven van de lopende acties.

 

Het Wola team