Menu

Wildkamp

Contactpersoon Afdeling Verkoop
Provincie Actief in elke provincie van Nederland!
Plaats Dedemsvaart
Adres Postbus 93, 7700 AB

Wildkamp, totaalleverancier voor de recreatiesector

Als totaalleverancier voor de recreatiesector heeft Wildkamp een ruim assortiment artikelen die benodigd zijn in de camping- of recreatiebranche, maar biedt ook ondersteuning op maat bij de verdere uitvoering van infrastructurele projecten.

 

Advies door professionals

Onze medewerkers beschikken over uitgebreide kennis ten aanzien van onze producten en hebben veel ervaring met toepassingsmogelijkheden. Hierdoor kunnen wij ook een belangrijke bijdrage leveren bij het uitvoeren van projecten. We bieden de mogelijkheid om de begeleiding bij de uitvoering van projecten voor u te verzorgen. Bovendien beschikken wij over een uitgebreid netwerk van bedrijven die bij uitvoering van projecten een rol kunnen spelen. Gaat het om advisering, ontwerpberekeningen of begeleiding op het terrein van bijvoorbeeld aanleg van leidingsystemen? Ook dan kan Wildkamp zeker iets voor u betekenen.

 

Eigen prijzen voor de recreatiesector

Wildkamp beschikt over een praktische en overzichtelijke website. Hier vindt u allerhande interessante informatie. Via de gebruiksvriendelijke webwinkel www.wildkamp.nl kunt u op uw gemak ons complete assortiment bekijken en bestellingen plaatsen. Zeven dagen per week en 24 uur per dag, ook op mobiel beschikbaar. Na registratie op de webwinkel ziet u onze kortingen die speciaal op bedrijven in de recreatiesector afgestemd zijn. Ook ziet u dan de diverse acties die op dat moment voor de sector actief zijn. Heeft u grote hoeveelheden nodig voor een uitgebreid project? Informeer dan naar de mogelijkheden van een korting op aanvraag.

 

Toegevoegde waarde

Naast het uitgebreide assortiment biedt Wildkamp nog meer. Velen zijn bekend met het vakkundige advies en de snelle levering, maar de service gaat verder. Ook op het gebied van maatwerk, zoals het zagen of verlijmen van buizen, of het maken van berekeningen en het ontwerpen en aanleggen van complete beregeningsplannen bent u bij Wildkamp aan het juiste adres.

 

Laat uw bedrijf checken door dé recreatie specialist!

Maak een afspraak

Maak een afspraak met uw eigen persoonlijke adviseur. Deze adviseur begeleidt u door het hele proces, vrijblijvend en helemaal gratis! Daarnaast is het natuurlijk mogelijk een afspraak te maken via uw eigen Wildkamp filiaal.

 

Uw persoonlijke adviseur komt langs

Uw persoonlijke adviseur bezoekt u op locatie en checkt uw bedrijf aan de hand van de recreatie checklist. U bekijkt samen met onze adviseur de mogelijkheden voor uw bedrijf. Welke technische processen kunnen wellicht efficiënter en waar kunt u kosten besparen?

 

Wij maken een voorstel

Aan de hand van de ingevulde checklist en vastgestelde mogelijkheden maakt uw recreatiespecialist een voorstel. Dit voorstel geeft u inzicht in mogelijke verbeteringen voor uw bedrijf, u ontvangt hiervoor een passende offerte.

 

Onze specialisten gaan aan de slag!

Indien u akkoord gaat met uw persoonlijke voorstel gaat uw recreatie specialist zijn netwerk inschakelen om met het project aan de slag te gaan. Dit team van specialisten zal langs komen om uw bedrijf te optimaliseren. Dit hele project zal door Wildkamp gecoördineerd worden zodat u volledig ontzorgd wordt.

 

Nu kunt u uw gasten weer met een goed gevoel verwelkomen op uw bedrijf!