Menu

WiFiVakman

Contactpersoon Erik Verdellen
Provincie Actief in heel Nederland, maar met name in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland
Plaats Horst
Adres Venrayseweg 6, 5961AG

Tijdens een verblijf op de camping of in een groepsaccommodatie is een snelle en stabiele WiFi verbinding tegenwoordig essentieel. Gasten beoordelen hun verblijf namelijk mede op de aanwezigheid van een goede internetverbinding. Ze willen op zaterdagavond een Netflix serie kunnen kijken in de voortent of vanuit de groepsaccommodatie hun Facebook checken. Tegelijkertijd gaat het vaak om grote gebouwen en/of terreinen met heuvels, water, bebossing; geen ideale situatie voor een sterke WiFi verbinding. Onze WiFi specialisten komen op veel campings en in veel groepsaccommodaties in Brabant, Limburg en Gelderland. En de ervaring leert, dat een goede probleemanalyse helpt in het aanleggen van een maatwerk netwerk.

 

 

 

Onze WiFi specialisten heten niet voor niks WiFi vakmannen. Zij zijn ervaren in dit soort vraagstukken en hebben al bij veel campings en groepsaccommodaties netwerken aangelegd. Vaak compleet met inlogpagina’s (met social media koppeling) in de huisstijl. Hoe wij jouw camping/accommodatie netwerk aanleggen en monitoren, lees je in ons stappenplan

 

Naast de aanleg van een netwerk, kun je de vakmannen ook inschakelen voor camerabeveiliging en allround IT aanleg en onderhoud.

 

Interesse? Neem dan contact op via 0478 700529 of info@wifivakman.nl.