Menu

Vodatent

Contactpersoon Yoran van den Westen
Provincie Actief in heel Nederland
Plaats Piershil
Adres Molendijk 41, 3264 AB

Vodatent is in de Benelux de grootste aanbieder van safaritenten op kleine/midden grote campings. Samen met onze partner Yala Canvas Lodges (voorheen Luxe Tenten) ontwikkelden wij een eigen lijn safaritenten speciaal voor deze campings die wij ook voor campings verhuren aan gasten.

 Bij veel campings past een accommodatie die gewoon goed en betaalbaar is en dat is precies wat wij bieden. Met meer dan 20.000 gasten per jaar die in onze accommodaties verblijven weten wij wat gasten willen en ontwikkelden wij een paar modellen die uitermate geschikt zijn voor de doelgroep die graag verblijft op kleinere campings.

Veel campings werken met ons samen omdat zij een grote vraag naar accommodaties hebben en safaritenten een leuke en betaalbare manier is om te voldoen aan deze vraag die steeds groter wordt. Met safaritenten zorgen wij bij veel campings voor een langere bezetting en een beter rendement van de plek waar wij de safaritent plaatsen. De meeste campings verdienen 2 tot 5 keer meer met een safaritent dan wanneer ze alleen een losse plek verhuren.

 

Wij bieden een TentAbonnement waarbij we tenten plaatsen voor een aantal jaar en wij de investering doen. Op die manier heeft u nauwelijks opstartkosten en kunt u direct geld verdienen met nieuwe accommodaties. Het is natuurlijk ook mogelijk om de tenten direct te kopen.

Vodatent staat vooral in de markt bekend om de samenwerking die wij bieden. Wij plaatsen niet alleen de tent maar bieden u ook een platform om de tent te verhuren via ons eigen label www.vodatent.nl , maar ook via bijna 20 touroperators in binnen- en buitenland waarmee ons systeem gekoppeld is. Heeft u een eigen reserveringssysteem, dan is het vaak ook mogelijk om deze te koppelen met het systeem van Vodatent.

Graag komen we bij u langs om kennis te maken en meer te vertellen over wat een samenwerking met Vodatent voor uw camping kan betekenen. Meer informatie voor campings vindt u ook op onze webite voor campings www.glampingcenter.nl.