Menu

Stratech

Boekingsystemen, Reserveringssystemen
Contactpersoon Kumar van Geffen
Provincie Overijssel
Plaats Enschede
Adres Pantheon 15, 7521PR

Stratech heeft al 30 jaar ervaring in het automatiseren van recreatiebedrijven in binnen- en buitenland. Inmiddels maken 300 recreatiebedrijven naar volle tevredenheid gebruik van onze reserveringssystemen. Wij helpen u als recreatieondernemer beter te ondernemen, zodat u meer tijd en aandacht kunt besteden aan uw gasten. Dit doen we met onze reserveringssystemen Stratech-RCS en Stratech Booking.

 

Stratech Booking | Flexibel online reserveringssysteem

Ons online reserveringssysteem Stratech Booking is eenvoudig, gebruiksvriendelijk, betaalbaar en is speciaal ontwikkeld voor kleinere recreatiebedrijven. Tevens biedt Stratech Booking u grote flexibiliteit in het inrichten van uw eigen prijzen, aanbiedingen en arrangementen.

De software is ontwikkeld op basis van de laatste technieken waardoor u alleen een internetbrowser nodig heeft. Dit maakt dat u altijd en overal op uw pc, tablet of smartphone, kunt inzien wat uw actuele bezetting is en dat u vragen van gasten op elk gewenst moment kunt beantwoorden.

 

Stratech Booking is een compleet en goed doordacht online reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt u als recreatieondernemer de juiste ondersteuning in uw dagelijkse werkzaamheden. De voordelen van Stratech Booking:

  • Altijd en overal te bereiken op uw pc, tablet of smartphone
  • Flexibele inrichting: doordat de software op maat wordt ingericht sluit deze volledig aan op uw dagelijkse processen
  • Gebruiksvriendelijk: korte inwerktijd door de eenvoud en overzichtelijkheid van het systeem
  • Door groei in bezetting, omzet en tijdwinst heeft u meer tijd voor meer tevreden gasten

 

Stratech-RCS | Alles-in-één reserveringssysteem

Stratech-RCS is een compleet en goed doordacht reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie en biedt u als moderne recreatieondernemer een ruim aanbod van softwareoplossingen die u in staat stellen uw belangrijkste doelen te realiseren. Met behulp van Stratech-RCS wordt uw bedrijfsproces maximaal ondersteund: onze reserveringssoftware biedt u veel mogelijkheden op het gebied van prijsberekening, internetontsluiting, marketingacties, managementondersteuning en financiële verantwoording richting de boekhouding (waaronder Elektronisch Bankieren en Automatische Incasso). Doordat wij koppelen met toonaangevende partners op het gebied van onder andere online boeken, toegangscontrole, energiemanagement en facilitair management kunnen wij u de beste totaaloplossing bieden.

De voordelen van Stratech-RCS:

  • Eén totaaloplossing door volledige ondersteuning van uw bedrijfsvoering en marketing vanuit één systeem
  • Voor grotere recreatiebedrijven en multiparkomgevingen
  • Verschillende (hardware) koppelingen met toonaangevende leveranciers, waarbij u de aansturing vanuit één systeem kunt regelen

 

Voor al onze reserveringssystemen geldt dat wij u volledig ontzorgen zodat u meer tijd en aandacht kunt besteden aan uw gasten! Bekijk onze website voor meer informatie over onze reserveringssystemen.