Menu

Smart Tent Peg

Contactpersoon John Hermans
Provincie Limburg
Plaats Eygelshoven
Adres Laurastraat 89, 6471 JS

Smart Tent Peg B.V. is een jong bedrijf dat een innovatieve tentharing heeft ontwikkeld die zonder enige moeite uit de grond kan worden getrokken. Dit in tegenstelling tot de traditionele tentharing die vaak muurvast in de grond blijft zitten. ‘The Smart Tent Peg’, zoals de internationale benaming van ons duurzame product luidt, is een Nederlandse vinding en onlangs Europees alsook wereldwijd gepatenteerd.

 

 

Sinds 1913 zijn er bij het octrooicentrum 97 patenten geregistreerd, die gebaseerd zijn op het principe de haring nog vaster ín de grond te krijgen. Bij de octrooi registratie van ‘The Smart Tent Peg’, werd al gauw duidelijk dat Smart Tent Peg B.V. de eerste is die een oplossing heeft ontwikkeld om tentharingen snel en gemakkelijk weer úit de grond te halen.

 

‘The Smart Tent Peg’, is gebaseerd op een systeem waarbij twee tentharingen in elkaar zijn verwerkt, die samen in de grond worden geslagen en met een ingenieus scharnier-mechanisme met elkaar verbonden zijn. Wanneer men met een haak aan het binnenste deel van de tentharing trekt, schuift deze omhoog uit de grond, waarna ook het tweede deel moeiteloos uit de grond kan worden getrokken.

 

 

‘The Smart Tent Peg’ is verkrijgbaar in een lengte van 25 centimeter en in een lengte van 38 cm. Beide delen zijn van staal en afgewerkt met een harde en beschermende laag poedercoating in de kleuren zwart en rood. Beide formaten zijn telefonisch, via email of via onze webshop te bestellen.

 

Benieuwd hoe nou precies werkt…? Bezoek onze website en bekijk de video-instructie voor meer informatie over het gebruik en en de werking van ‘The Smart Tent Peg’.

 

‘The Smart Tent Peg’: een praktische oplossing voor een veel voorkomend probleem!