Menu

Recreatiespeelgoed

Speeltoestellen
Contactpersoon Jeroen de Leeuwe
Provincie Overijssel
Plaats Kampen
Adres Zambonistraat 4-b, 8264 CE

 

Samen spelen mogelijk maken! Vermaak voor het gehele gezin.

Bij Recreatiespeelgoed wordt het kiezen van het juiste speeltoestel, professioneel speelgoed of rijdend materiaal voor uw camping, vakantiehuis of groepsaccommodatie een kinderspel! Ook voor de complete inrichting van het speelterreinen kunt u bij ons terecht. Van idee tot oplevering: u kunt het gerust aan ons overlaten. Wij staan voor de laatste trends in groot speelgoed met de beste prijzen.

 

Veiligheid voor uw gasten staat bovenaan. Daarom zijn veel van onze producten geschikt voor professioneel gebruik en voldoen ze aan de EN-1176 normen.

 

 

 

Recreatiespeelgoed is een multi-merk. Wij werken samen met een groot aantal kwaliteitsmerken. Dit geeft u als Recreatieondernemer een hoop voordelen, zoals de keuze in collecties, een actueel assortiment, een deskundig advies en een scherpe prijs.

Van skelter, schommel, airtrampoline, tafeltennistafel, speelhuis tot bakfietsen en de elektrische scooter (E-Chopper), u kunt het gerust aan ons overlaten.

 

Een E-Chopper of skelter zorgt voor extra omzet

Voor kinderen en zeker ook voor volwassenen zijn er de skelters van BERG. Skelters die tegen een stootje kunnen. Ideaal als verdienmodel. Skelters zijn er voor alle leeftijden.

Nieuw zijn de E-choppers van Spyder Wheelz.

Het huren van een e-chopper is een leuke activiteit voor een uitje van de gasten. Ook voor vrienden, collega’s of met de familie. De e-choppers hebben een bereik van 70 kilometer en een snelheid van 25 kilometer per uur. Met de e-chopper kun je soepel en geruisloos de omgeving verkennen, ze trekken stevig op en zijn gemakkelijk te besturen. Het is een mooie ervaring om ontspannen achter het stuur te zitten, en al kletsend te genieten van de binnenstad of de natuur in jullie omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden om de E-Chopper in te zetten?

 

 

 

Onze kernwaarden

  • Kennis, kwaliteit en altijd op zoek naar de beste prijs
  • Kom kijken, kom testen. Bijna 1000m² aan groot speelgoed en sportmaterialen
  • Van ontwerp tot realisatie
  • Recreatiespeelgoed: het antwoord op uw wensen, passend binnen elk budget
  • Speelgoed voor binnen en buiten

 

 

 

Bezoek onze website www.recreatiespeelgoed.nl of breng een bezoek onze winkel. Wij zijn gevestigd aan Zambonistraat in Kampen. Of neem contact met ons op via info@recreatiespeelgoed.nl of 038-3315451.