Menu

Recrasol

Duurzaamheid, Infra techniek
Contactpersoon Marc Pruis
Provincie Actief in heel Nederland
Plaats Serooskerke
Adres De Zompe 40, 4353 RT

Als zonneboilerspecialist zijn wij gaan kijken hoe wij recreatieondernemingen kunnen verduurzamen met oog op de energietransitie. Met deze gedachte is de Recrasol zonneboiler lijn speciaal ontwikkeld. Deze zonneboiler is ontworpen voor hoge intensiteit belasting. Ons zonneboiler systeem voorziet uw recreatie onderneming van maart tot en met oktober van gratis warm water en onze systemen hebben een gemiddelde terugverdientijd van 7 jaar! Vekabo-leden krijgen bij ons 5% korting op een Recrasol zonneboiler.

 

 

 

Zeer voordelig door hoge subsidies

Door de hoge subsidies die de overheid momenteel geeft in verband met de energietransitie en uw mogelijkheid tot btw teruggaaf is de aanschaf van een zonneboiler nu zeer lucratief.

Al onze systemen zijn modulair. De systemen kunnen gefaseerd geïmplementeerd worden en geheel naar wens opgebouwd worden door de jaren heen. Met een zonneboiler systeem reduceert u het gasverbruik van uw onderneming tot wel 70% en in sommige gevallen kunt u het gasverbruik zelfs naar nul brengen met onze aanvullende systemen die hieronder benoemd zijn.

 

Ook andere duurzaamheidsproducten en -diensten

Wij leveren naast de zonneboilers ook nog andere systemen voor het verduurzamen van uw recreatie onderneming, namelijk:

  • Zonnepanelen
  • Pelletketels/kachels
  • Warmtepompen
  • Elektrische boilers

 

Wij kunnen ook grootschalige duurzaamheidsprojecten uitvoeren, via ons bedrijf Techniq-projects.nl. We hebben partnerships met verschillende isolatie- en installatiebedrijven waarmee we elk duurzaam project tot een geslaagd resultaat brengen.

 

 

 

Neem direct contact op voor meer informatie

Dit is voor vele recreatie ondernemingen zeer interessant met het oog op de toekomst en kan ook interessant zijn voor uw recreatie onderneming! Wanneer u benieuwd bent naar uw mogelijkheden horen wij graag van u. U kunt ook eens een kijkje nemen op onze website. Wij zijn een van oorsprong Zeeuws bedrijf, maar actief door heel Nederland.