Menu

Primagaz

Infra techniek
Contactpersoon Matthijs Fisser
Provincie Actief in heel Nederland en België
Plaats Deventer
Adres Boreelplein 40, 7411 EH

(Bio)propaan voor de recreatieve sector: een duurzame, betrouwbare energieoplossing

 

 

De keuze van uw energievoorziening heeft een rechtstreekse invloed op het comfort en de diensten die u aanbiedt. Laat daarom niets aan het toeval over en zorg dat uw klanten optimaal kunnen genieten! Vertrouw ook op Primagaz voor uw propaanleveringen in bulk (boven- of ondergrondse tank) of in gasflessen. Wij luisteren naar onze klanten en bieden desgewenst oplossingen op maat. We zorgen voor advies, een veilige installatie en betrouwbare gasleveringen.

 

Met propaan of biopropaan van Primagaz kiest u voor een eenvoudige en goede energieoplossing van een betrouwbare, stabiele partner. Al meer dan 65 jaar leveren wij onze klanten propaan, overal en aan iedereen, in bulk en in gasflessen. Voor alle warme, plezierige en avontuurlijke momenten bent u bij ons dus aan het goede adres!

 

Exclusief leverancier van biopropaan

Primagaz is exclusief leverancier van biopropaan. Dit product wordt geproduceerd uit duurzame grondstoffen, zoals een mix van afval- en reststoffen en plantaardige oliën, en is dus veel schoner dan propaan. Ook biopropaan is in bulk (boven- of ondergrondse tank) te leveren. Belangrijk om te weten is dat al onze EasyBlue gasflessen standaard gevuld zijn met biopropaan! Dus of u nu wilt barbecueën, koken bij u thuis of op de camping, een ruimte wilt (bij-)verwarmen of onkruid wilt bestrijden: met onze EasyBlue gasflessen kan dit altijd duurzaam.

 

Gasflessen eenvoudig geleverd

Via ons netwerk met 1.000 flessenverkooppunten worden jaarlijks meer dan 700.000 flessen in de markt verhandeld. De EasyBlue PLUS of EasyBlue XL is de handigste gasfles voor op de camping en om gezellig te barbecueën. Wilt u uw lege gasflessen inleveren of omruilen? Dankzij het uitgebreide Primagaz-netwerk in Nederland is er altijd een dealer in uw buurt. Vind deze eenvoudig via onze dealerlocator. Ook kunt u flessen eenvoudig bestellen via onze webshop.

 

(Bio)propaan van Primagaz. Vol energie voor de toekomst.

 

Contactpersoon: mfisser@primagaz.nl