Menu

Pricewise

Contactpersoon Klantenservice
Provincie Noord-Holland
Plaats Amsterdam
Adres Overtoom 16, 1054 HJ

Vergelijkingssite en consumentenadviseur Pricewise wil dat iedereen de beste deals voor de vaste lasten vindt en afsluit. Daarbij helpt het bedrijf alle huishoudens dan ook graag. Dat doet het sinds 2008. Anno 2019 kun je op Pricewise.nl de volgende vaste lasten vergelijken: de autoverzekering, de zorgverzekering, de reisverzekering, de rechtsbijstandverzekering en de woonverzekeringen voor opstal en inboedel. Ook het energiecontract en abonnementen voor internet, tv en bellen neemt het bedrijf onder de loep.

 

Pricewise helpt bij het vinden van de juiste verzekeringen, abonnementen en contracten. Maar het doet meer dan dat. De vergelijker geeft ook advies rondom de vaste lasten. Zoals  hoe er zuinig om kan worden gegaan met energie, hoe de woning tijdens een vakantie zo veilig mogelijk wordt achtergelaten en hoe de autovakantie zo goed mogelijk wordt voorbereid. Ook doet het bedrijf zelf onderzoek en laat zich uit over de resultaten in uitgebreide persberichten. Via nieuwsbrieven en de Facebookpagina van Pricewise, houdt het bedrijf iedereen op de hoogte.

 

Tips voor vergelijken van de vaste lasten:

  • Kies als consument een vast moment per jaar om alle verzekeringen, contracten en abonnementen onder de loep te nemen. Zorg er dus voor dat de einddata van deze vaste lasten rond dezelfde datum vallen.
  • Gebruik een vergelijkingswebsite zoals Pricewise; binnen een paar klikken ontstaat er een overzicht van de goedkoopste deals die zij aanbieden. Controleer wel altijd de voorwaarden en kies of de verzekering, het abonnement of het contract aan de eigen eisen voldoet. Neem bij vragen contact op met de klantenservice van het bedrijf.
  • Stap over zodra een contract of abonnement is verlopen: de kosten worden vanaf dat moment namelijk vaak hoger.