Menu

Paavo

Infra techniek
Contactpersoon Afdeling klantenservice
Provincie Actief in elke provincie van Nederland en België
Plaats Hillegom
Adres Achter de Watertoren 11, 2182 DV

GrassProtecta® grasverstevigingsmatten voor camperplaatsen
Het aantal kampeerders met camper voertuigen is de laatste jaren flink toegenomen. Deze trend brengt voor veel campinghouders helaas een flinke investering in speciale -verstevigde- camperplaatsen met zich mee. Dit kan ook anders..!
 
Met de innovatieve GrassProtecta® flexibele grasverstevigingsmatten kan, naast nieuwe aanleg, een bestaand grasveld eenvoudig geschikt worden gemaakt voor verkeersbelasting. Het product onderscheidt zich door het grote installatiegemak, waardoor belangrijke kosten-besparingen zijn te behalen: bestaand gras kort maaien, mat uitrollen en fixeren met grondpennen.

 

Na installatie groeit het gras door de openingen van de mat, waarbij de graskern verstrengeld raakt met de geweven matstructuur en er zodoende een ‘onzichtbaar’ versterkte grasmat ontstaat. Met grote draagkracht en aanzienlijk minder kans op blijvende grasschade, spoorvorming en bodemverdichting.

 

 

De duurzame (HDPE-recycle) GrassProtecta® matten hebben een uniek ‘anti-slip’ profiel en zijn leverbaar in verschillende verkeersklasses, op rollen van 2, 10 of 20 meter en met diverse breedtes. Naast camperplaatsen is GrassProtecta®  ook uitermate geschikt voor de aanleg van parkeerplekken, -bermen, loop- of rijpaden, etc. op bestaand of nieuw gras.

 

Gratis proefstuk

Op www.paavo.nl vindt u meer informatie, of kunt u een gratis proefstuk aanvragen. Sinds 2010 hebben wij reeds een groot aantal projecten met GrassProtecta® uitgevoerd. Wij voorzien u desgewenst graag van een enkele referenties bij u in de buurt.

 

Importeur Benelux: Paavo International – T.: 0252-532992 / I.: WWW.PAAVO.NL