Menu

ICY Campsite Management

Infra techniek
Contactpersoon Martin Wewer
Provincie Actief in heel Nederland
Plaats Lemmer
Adres Houtsaachmole 35, 8531 WC

Minder stroomverbruik, verhoogd gemak voor u en uw gasten en eerlijke stroomtarieven voor uw gasten. Dat is wat ICY Campsite Management u brengt.


Met ICY Campsite Management kunt u vanuit de receptie:

  • uw stroom op de camping beheren;
  • stroomproblemen verhelpen (automaat op afstand weer inschakelen);
  • ampèrelimieten instellen per plaats;
  • verbruik in kWh uitlezen;
  • stroom in- en uitschakelen per plaats.

 

Dit alles indien gewenst gekoppeld aan uw reserveringssysteem.

Met dit systeem kunt u een eerlijk tarief rekenen voor stroom voor ieder type gast.

Veel campings verkopen nu standaard een hoog Ampèrage dat inbegrepen is bij de vaste prijs. Op die manier hoeft de beheerder zo min mogelijk rond te lopen om schakelaars om te zetten in verband met overbelasting.

 

Met ICY Campsite Management kan het standaard Ampèrage lager begrenst worden (bijvoorbeeld op 6A). Een standaard gast heeft hier genoeg aan. Grootverbruikers met bijvoorbeeld airco’s, elektrische kachels en wasmachines hebben hier echter niet genoeg aan en zullen moeten betalen voor een hoger Ampèrage. Daarnaast kunt u ook uw sanitairgebouw(en) of chalets beheren: energiebesparend temperatuurbeheer, melding bij stroomuitval of vorst, melding bij rook of brand en melding bij lage CV-druk. Dit beheer doet u vanaf uw pc of door middel van een eenvoudig te gebruiken app.

 

 

Ook voor kleinere campings (vanaf 10 plaatsen) is dit systeem zeer rendabel.

Meer informatie: www.icy.nl/draadloos-stroombeheer-campings/

 

Over ICY

ICY ontwikkelt en produceert vanuit Lemmer in Nederland al meer dan 30 jaar innovatieve oplossingen voor (o.a.) de recreatiebranche. De systemen die wij leveren, hebben duurzaamheid, energiebesparing en hoge ROI als uitgangspunt. De producten die daar onderdeel van uitmaken, moeten snel en eenvoudig te installeren zijn, zodat de implementatiekosten zo laag mogelijk zijn. Daarnaast bieden wij een unieke garantie- en reparatieservice.


Om de systemen innovatief te houden luisteren wij goed naar klanten. Wensen en aanmerkingen worden verwerkt in nieuwe versies of nieuwe producten. Ook volgt ICY de ontwikkeling van nieuwe technologieën op de voet om u steeds nieuwe innovaties te kunnen blijven bieden.

 

Meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Stuur ons een email of bel ons.

verkoop@icy.nl

088-123 1333