Menu

ICTwerkplek

Contactpersoon Jeff van Toledo
Provincie Actief in Zeeland, Noord-Brabant en Zuid-Holland
Plaats 's Heer Abtskerke
Adres Baarsdorp 1, 4444 SN

ICTwerkplek, gevestigd in de provincie Zeeland, is een totaalleverancier voor al uw ICT diensten binnen de recreatie en horeca sector. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Computers (Laptop/Desktop/Tablet)
  • Online werkplekken
  • Printers
  • Telefonie (VoIP en Mobiel)
  • Website Hosting
  • Internet en Point-to-Point verbindingen (bekabeld of via straalzenders)
  • Netwerk realisatie
  • Wifi voor zowel binnen als ook voor buiten
  • Pin en Kassa apparatuur
  • TV ontvangers en schermen (i.c.m. narrowcasting)

 

Wij werken met een vast team van ervaren medewerkers en hebben een speciale focus op de recreatie en horeca sector als het gaat om ICT en alles wat daarvoor nodig is.

 

Wij kunnen uw receptie/kantoor voorzien van een goede internet connectie, een stabiel ICT netwerk, snelle computers, pin en kassa apparatuur. Het aanleggen van de juiste bekabeling en wifi kunnen wij ook voor u verzorgen.

 

Wifi voor gasten

Ook voor uw gasten zijn wij u graag van dienst. Internet is niet meer weg te denken en uw gasten zullen ongetwijfeld de behoeften hebben aan een goede en stabiele draadloze verbinding voorzien van snel internet. Middels meerdere WiFi opstelpunten kunnen wij uw locatie voorzien van uitgebreide dekking. Ook op plaatsen waar geen bekabeling aanwezig is kunnen we middels een straalzender een opstelpunt creëren. Hierin zijn tal van mogelijkheden.

Daardoor is voor ons elke situatie maatwerk en hebben wij geen “standaard” oplossing.

 

 

 

Telefonie

Voor uw telefonische bereikbaarheid staan onze telefonie experts voor uw klaar.

Zij kunnen, middels onze eigen VoIP oplossing, uw locatie voorzien van telefonie waardoor u optimaal bereikbaar bent. Ook i.c.m. mobiele telefonie voor als u even niet bij uw vaste telefoon aanwezig bent en toch bereikbaar wilt zijn voor uw gasten.

 

Digitale TV

Tevens kunnen wij uw receptie, horeca ruimtes en ook uw recreatie verblijven voorzien van digitale TV. Hiervoor is uitsluitend een internet connectie nodig en een TV-ontvanger van ICTwerkplek. De TV-ontvangers zijn alle ook voorzien van narrowcasting waarmee u de beschikking krijgt over een eigen TV kanaal waar u bijvoorbeeld 24x7 een PowerPoint presentatie of andere informatie kan laten weergeven. Hier kunt u tal van informatie tonen welke voor uw gasten van belang zijn.

 

Naast al onze diensten leveren wij uiteraard ook onderhoud en (remote) support.

Ook als u al in het bezit bent van diverse ICT diensten komen wij graag bij u langs om gezamenlijk te bekijken of er mogelijkheden zijn tot verbetering en besparing. Vaak is dat mogelijk door slim combineren van diensten of het vernieuwen van contracten.

 

Wij zien uit naar een prettige en informele samenwerking.

 

Wilt u meer informatie over ons en ICTwerkplek, kijk dan eens op www.ictwerkplek.nl

U kunt ons bereiken via info@ictwerkplek.nl of via 0113 745 239.