Menu

Hoyhoy

Contactpersoon Klantenservice
Provincie Noord-Holland
Plaats Amsterdam
Adres Overtoom 16, 1054 HJ

Reisverzekering, zorgverzekering, autoverzekering... het zijn verzekeringen die je als fanatieke vakantieganger nodig kunt hebben. Elke Nederlander heeft in ieder geval een zorgverzekering nodig; kinderen zijn meeverzekerd via de ouders. Wie een auto heeft, is verplicht een autoverzekering af te sluiten. En heb je een caravan of aanhanger? Dan kun je deze ook verzekeren - maar niet via hoyhoy. Veroorzaak je schade aan en bij anderen met de caravan terwijl deze is bevestigd aan de auto? Dan wordt dit vergoed vanuit de WA-verzekering van de auto. Over dergelijke zaken kan vergelijkingssite hoyhoy je niet alleen informeren, maar ook adviseren.

 

Wie graag op vakantie gaat, doet er goed aan na te denken over een geschikte reisverzekering. Zomaar een dergelijke verzekering afsluiten is zonde. De kans is groot dat de dekking dan niet goed is, of dat je een te hoge premie betaalt. Ga je meestal in Nederland op vakantie? Dan is een reisverzekering niet altijd nodig. Vooral als andere verzekeringen, zoals de zorgverzekering, de autoverzekering en de aansprakelijkheidsverzekering, bepaalde zaken al dekken. Voor informatie over en de vergelijking van al die verzekeringen ben je bij hoyhoy aan het juiste adres.

 

De vakantie voorbereiden houdt niet op bij het uitzoeken van de juiste accommodatie. Denk ook goed na over de verzekeringen. Je hoopt er zeker niet op, maar gebeurt er een ongeluk op vakantie… weet dan in elk geval hoe je moet handelen en waar je wezen moet. Wil je advies krijgen? Dan kun je altijd bij hoyhoy terecht.