Menu

Energieleveranciers.nl

Contactpersoon Klantenservice
Provincie Noord-Holland
Plaats Amsterdam
Adres Overtoom 16, 1054 HJ

Ben jij je bewust van de hoeveelheid gas en stroom die je elk jaar verbruikt? En van het feit dat dit bij veel mensen een stuk duurzamer en zuiniger kan? Veel leden van Vekabo hebben de natuur en en buitenleven hoog in het vaandel staan. Daarmee gaat het welzijn van dier, mens en natuur gepaard. Energieleveranciers.nl helpt graag met dat extra stapje duurzaamheid.

 

Energieleveranciers.nl is een vergelijkingswebiste waarop energiecontracten met elkaar kunnen worden vergeleken. In tal van contracten wordt nog altijd grijze stroom aangeboden, al vindt er heel langzaam een verschuiving plaats naar meer duurzame energie. Als de vraag naar groen hoger is, moet Nederland meer groene energie bieden. Via Energieleveranciers.nl kun je zoeken naar een energiecontract met groene energie. Dat kun je doen door in de vergelijker op de website te filteren op ‘100% groen’. Vervolgens krijg je een overzicht van alle contracten met groene energie en kun je overstappen van energie.

 

Hoe meer mensen een energiecontract met duurzame energie afsluiten, hoe groener de mix van energie wordt die ieder huishouden ontvangt. Neem je groene stroom en groen gas af, dan betekent dit niet dat er uit jouw stopcontact of gasfornuis enkel en alleen duurzame energie komt. Alle soorten stroom en gas worden namelijk vermengd op het stroom- en gasnet. Meer dan genoeg reden dus om alsnog zuinig om te gaan met de energie die je verbruikt. En nog meer reden om als Vekabo-lid een groen contract af te sluiten.

 

Diensten van Energieleveranciers.nl:

  • Advies over en hulp bij het vinden van het voordeligste energiecontract
  • Het vinden van een contract met 100% groene energie
  • Tips over het besparen op het energieverbruik
  • Informatie over de verschillende soorten energie, energieleveranciers, contracten en tarieven die er te kiezen zijn
  • Telefonisch advies via de klantenservice