Menu

CES Europe BV

Hygiëne
Contactpersoon Henk van der Heide
Provincie Actief in heel Nederland
Plaats Beneden Leeuwen
Adres Zandstraat 164, 6658 CZ

Zelfvoorzienend en milieuvriendelijk sanitair

 

De Cinderella Eco Group heeft voor u een makkelijk verplaatsbare toilet oplossing ontworpen, die zelfvoorzienend en milieuvriendelijk sanitair biedt.

 

 

 

Ons water vrije verbrandingstoilet is geplaatst in een stapelbare euro pallet box, daardoor is transporteren zeer eenvoudig. Wanneer de deksel van de box wordt geopend ontvouwt het tentdoek mee omhoog.

De unit transformeert dan in een complete toilet eenheid. De tent is binnen 15 minuten opgezet en gebruiksklaar. De benodigde uitrusting bevindt zich in de box gedurende de opslag en transport. Het robuuste design is ook stabiel in winderige condities zonder extra spanbanden, waardoor de unit breed inzetbaar is op elke vlakke ondergrond. Aan de binnenkant is de tent uitgerust met houders voor het toilet papier, de papieren filters en ontsmettingsmiddelen.

 

Cinderella verbrandingstoiletten werken zonder water en chemicaliën, waardoor het een milieu vriendelijke oplossing is die geen aansluiting op het riool behoeft. Het enige overblijfsel van het verbrandingsproces is steriele as, dat gemakkelijk bij het huis, tuin en keuken afval gegooid kan worden. Een viertal personen zou ongeveer een koffie kop aan as produceren per week. Het verbrandingsproces kan ook omgaan met toilet papier, tampons en dergelijke producten. Het toilet verbrandt urine en fecaliën met hoge temperaturen. Door de hoge temperatuur wordt verspreiding van ziektes met bacteriën en ziektekiemen gestopt. Virussen vallen namelijk uiteen bij hoge temperaturen.

 

Altijd een oplossing

Er is een volledig elektrisch exemplaar (Cinderella Comfort) en een op gas werkend exemplaar (Cinderella Gas) beschikbaar. De benodigde stroomcapaciteit voor de Cinderella Comfort is 2000W/10A. De stroomtoevoer gaat via een ingebouwde invoerdoos voor een CEE-stekker. De uitvoering met de Cinderella Gas heeft een gasaansluiting aan de achterkant en komt met een speciale behuizing voor de gasfles. Dit exemplaar komt met een speciale omvormer waardoor deze ook inzetbaar is bij lagere stroomcapaciteit.

 

 

Gesloten box:
Lengte: 1200 mm
Breedte: 800 mm
Hoogte: 796 mm
Gewicht: 123 kg
     
  Open box:
Lengte: 1200 mm
Breedte: 800 mm
Hoogte: 2320 mm
Stahoogte: 2110 mm
Gewicht: 123 kg

 

 

Materialen en andere toevoegingen

Tent doek: Brandvertragend doek, ISO 2286-2
Box plastic: Nieuw slag-bestendig HDPE, UV bestendig en resistent voor weersinvloeden.

Interieur: muggennet opening aan de achterkant voor ventilatie, drainage gaten in de vloer voor gemakkelijke reiniging, verlichting met beweging sensor.

 

Meer informatie:

ces.europe@cinderellaeco.com
0487-594950