Menu

Camping Comfort

Gastvrijheid
Contactpersoon Sjoerd Botter
Provincie Actief in heel Nederland
Plaats Schalkhaar
Adres Smidsweg 7, 7433BM

Meer tijd voor gastvrijheid!

Camping Comfort is er voor campingondernemers groot en klein die gedurende het seizoen regelmatig verzuchten: "zaten er maar meer uren in een dag". We bieden een app die communicatie met uw gasten beter en makkelijker maakt, zodat er tijd overblijft voor andere dingen.

Sinds seizoen 2019 is de app met enthousiasme ontvangen door gasten en campingondernemers. Lees verder en ontdek hoe Camping Comfort u tijd oplevert én andere voordelen biedt.

 

Een reactie van een van onze vekabo klanten:

Camping de Nesse: “Werkt super! Leuke App, handig tijdens vakantie om evenementen, activiteiten, bezienswaardigheden te bezoeken. Snelle reactie door ontwikkelaar bij vragen of bugs, snelle updates daarna. Wij zijn er blij mee.”

 

Voordelen voor u als campingeigenaar

Elke dag tijd besparen

Alle functionaliteiten in de app zijn erop gericht uw werk zo gemakkelijk mogelijk te maken, en uw gasten een zo prettig mogelijke vakantie te laten beleven. Denk aan: belangrijke mededelingen direct onder de aandacht brengen met een pushbericht, rechtstreeks contact met uw gasten via de berichtenservice, elke avond automatisch een overzicht van de bestelde broodjes in uw mailbox en alle informatie in de informatiemap met één klik aanpassen en vertalen.

 

Meer vrijheid met de berichtenservice

Dankzij de handige berichtenservice hoeft u niet altijd op de receptie aanwezig te zijn voor vragen van gasten. Dit geeft de vrijheid om bijvoorbeeld op het terrein te werken en tegelijkertijd bereikbaar te zijn. Andersom werkt het ook: als u een vraag of mededeling heeft voor een gast, stuurt u direct en gemakkelijk een bericht. Zo hoeft u niet over het terrein te lopen in de hoop dat de gast zich op zijn plek bevindt.

 

Binnen 10 minuten online

Na aanmelden via de website is uw app direct klaar voor gebruik. De app heeft een simpel beheersysteem, waar u geen cursus of speciale kennis voor nodig hebt. Komt u toch ergens niet uit? Dan helpen we u snel via de chatfunctie. Een groot deel van de app wordt bovendien automatisch gevuld: denk aan activiteiten in de omgeving en teksten over de meest voorkomende faciliteiten op de camping of het park. Geschreven door een professionele copywriter en te gebruiken ter inspiratie of direct over te nemen.

 

De app is gratis en vrijblijvend te testen (tussen 1 oktober en 1 april) door je aan te melden op de website www.campingcomfort.app.