Menu

Sligro

Eten & drinken
Contactpersoon Regionaal Accountsupport
Provincie Noord-Brabant
Plaats Veghel
Adres Kennedylaan 3, 5466 AA Veghel

Ruim 75% van alle Vekabo leden koopt regelmatig in bij Sligro. Met een Vekabo Sligropas profiteer je van korting op zo’n 60 producten, zoals frisdranken, wijn, kaas, toiletpapier en fritesvet. Recentelijk zijn er zo’n 19 producten aan deze lijst toegevoegd. Profiteer ook van dit voordeel door direct een pas aan te vragen.

 

De Sligropas voor Vekabo-leden kan worden besteld middels dit aanvraagformulier. Met de pas kan worden ingekocht in de drie dichtstbijzijnde Sligro filialen (dit uit voorzorg bij eventuele diefstal/verlies van je pas). Mocht je willen winkelen bij filialen op grotere afstand, neem dan contact op met Regionaal Accountsupport van Sligro via zuidwest.support@sligro.nl.

 

De 79 producten, met voordeel voor Vekabo-leden, zijn speciaal geselecteerd voor accommodatiehouders. De lijst vind je hier en in de map Sligro op intranet.

 

Tips voor inkoop bij Sligro:

  • Elke 3 weken is er een ACTIE folder: maak hier gebruik van!
  • Kijk ook eens naar non-food producten zoals bijvoorbeeld toiletpapier, wasmiddel,
    schoonmaakproducten etc.
  • Kiezen voor een exclusief huismerk is fors goedkoper dan A merken.
  • Kies voor gemak en laat de producten thuisbezorgen. Dit kan bij bestellingen vanaf € 300,00. Automatische incasso is dan wel een must en de leverdag wordt afgestemd met de bezorgservice van Sligro.
  • Zoek je inspiratie? Kom dan naar een van de 3.0 Sligro filialen (Maastricht, Eindhoven, Amsterdam, Almere, Utrecht, Enschede, Veghel, Rotterdam Spaanse Polder of Gouda).