Menu

Jonge gezinnen

Beleef 't buitenleven met je gezin bij Vekabo

Ga je met je gezin, met familie of een vriendengroep op pad? Vier vakantie tot in je tenen als de kinderen zich ook vermaken.

De campings en vakantieverblijven van Vekabo vind je altijd middenin 't groen, onder handbereik van bos, zee, strand of dichtbij de stad. En het mooie is, in 't buitenleven is altijd wat te beleven, ook voor jonge vakantiegangers. Kinderen ontdekken zelf van alles midden in 't groen. En al gauw wordt een 'gewone' fietstocht met een picknickmand achterop een onvergetelijk tochtje.

Dieren in de buurt
Veel van onze campings en vakantieverblijven vind je op een actieve of voormalige boerderij. De kinderen kijken hun ogen uit! En met een beetje mazzel mogen de kinderen een pasgeboren biggetje vasthouden of mogen ze helpen dieren voeren in de stal. Anders is er ook genoeg te beleven in 't groen. Verken je mogelijkheden, en die van je jonge medereizigers, bij Vekabo! 

 

Heerlijk: lekker de hele dag samen buiten spelen. Het kan bij Vekabo.Lust jij een lekker bloemetje? Jonge kinderen genieten tot in hun tenen van het aaien en voeren van kleinvee.


Bekijk alle accommodaties