Menu

Actie Camptoo

Korting op de huur van een camper of caravan

Ter plekke bepalen waar je heen gaat, de mooiste plekken van Europa bezoeken én altijd je slaapplek bij je hebben. Dat klinkt toch als de perfecte vakantie? Camptoo is een deelplatform voor campers en caravans, dat je graag helpt aan het vinden van het beste voertuig voor jouw vakantie. Huur direct bij de eigenaar en ontvang via Vekabo €25 korting!

 

 

Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Elke dag bekijken waar je zin in hebt en dat lekker gaan doen. Dat gevoel dat je ‘s ochtends wakker wordt en je écht ergens zin in hebt. De ene keer is dat wandelen, zwemmen of surfen en de andere keer is dat lekker relaxen in de natuur. Dat is het flexibele camperleven volgens Camptoo.

 

 

Om dit met zoveel mogelijk mensen te kunnen delen kunnen we nu speciaal voor Vekabo €25,- korting geven op de huur van een camper of caravan als je voor 1 oktober 2018 boekt. Hoe werkt het? Zoek bij ons aanbod naar een unieke camper die bij jou past. Stuur de eigenaar een bericht met je vakantieplannen en de data. Wanneer de eigenaar je aanvraag accepteert kun je de boeking betalen en de kortingscode VEKABO2018 invoeren.