Menu

PrinsenhofOnze kleinschalige boerderijcamping bevindt zich in het heerlijke Kromme Rijngebied nabij Bunnik en het Nationaal park Utrechtse Heuvelrug.

Een bezoek aan de stad Utrecht (10 km ) met veel musea en het historische plaatsje Wijk bij Duurstede (13 km ) mogen niet ontbreken tijdens uw verblijf bij ons.

 

De Kromme Rijnstreek is rijk aan cultuurhistorie. De Nieuwe Hollandse Waterlinie en de Limes (oude grens van het Romeinse Rijk) doorkuisen de Kromme Rijnstreek. Het is een prachtig gebied waar je de geschiedenis volop kunt beleven. De landgoederen, buitenhuizen en kastelen zijn gezichtsbepalend voor de natuurgebieden in de Kromme Rijnstreek.

 

Uw creatieve gastvrouw Anja ontvangt u met een lekker kopje koffie en een informatie map waar u weken mee zoet kunt zijn. Als u onze mooie oprijlaan met iepen en kastanjes bent opgereden vind u het kampeerveld achter ons veeteeltbedrijf.  Wij bieden u 25 ruime plaatsen met elektra verdeeld over 2 veldjes voor caravans, campers en tenten. Gratis Wifi op uw plaats en heerlijke tegelplateau's in uw voortent.

 
Na een dagje fietsen in een zeer afwisselende omgeving komt u op de camping weer tot rust op ons veld met tevreden weidekoeien en de  schapen. Als u dan moe, maar voldaan voor de caravan zit, heeft u kans om een uiltje, een buizerd of een van de weidevogels te zien. Voor uw ontbijtje zorgen onze kipjes voor heerlijke, verse scharreleitjes. 

Met de opening van ons nieuwe seizoen 2018 bieden wij een luxe 4 persoons vakantiewoning aan met 2 slaapkamers, 4 bedden, een badkamer en keuken met living . Kijk begin 2018 op onze site voor onze openingsactie.


U bent van harte welkom bij Piet en Anja Voskuilen.

Kenmerken van de locatie


Zoover award Ja
Tennis Ja
Jeu de boules 1 meter
Waterskieën Ja
Bowlen Ja
Golf Ja
Zeilen Nee
Duiken Nee
Zwemmen Ja
Natuurgebied 3 kilometer
Aanleggelegenheid voor boten Ja
Visgelegenheid Ja
Fietsverhuur Ja
Kanovaren Ja
Paardrijden Ja
Natuurgebied Ja
Dagrecreatie 1 meter
Paardrijden 1 kilometer
Jeu de boules Nee
Bowlen 5 kilometer
Afstand tot stad 1 meter
Restaurant 1 kilometer
Winkels 1 kilometer
Theater 5 kilometer
Museum 10 kilometer
Waterskieën 5 kilometer
Golf 5 kilometer
Kanovaren 2 kilometer
Zeilen 1 meter
Duiken 1 meter
Tennis 1 kilometer
Afstand tot zwemmen 5 kilometer
Aanleggelegenheid voor boten 5 kilometer
Visgelegenheid 1 kilometer
Fietsverhuur 1 kilometer
Dagrecreatie Nee
Rustzoeker Ja
Aan het bos Ja
Verwarmd toiletgebouw Ja
Riolering op kampeerplaats Nee
Water op kampeerplaats Ja
Toilet voor mindervaliden Nee
Douche voor mindervaliden Nee
Wastafel voor mindervaliden Nee
Prive toilet Nee
Openbaar vervoer (< 1km) Ja
Wasmachine Ja
Broodjesservice Nee
Activiteiten Nee
Kampvuur Nee
Educatie-tour Nee
Op het platteland Ja
Aan de zee Nee
Aan het strand Ja
Parkeren op kampeerplaats Nee
Droger Nee
Groepen Nee
Kleinvee (aaibare dieren) Ja
50 plus Ja
Familie Ja
Tieners Nee
Kinderen Ja
Weideseizoen Ja
Verkoop boerderijproducten Nee
Boerderij beleving Ja
Centrale antenne Nee
Trekkershut Nee
Caravanstalling Nee
Caravanverhuur Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Campers Ja
Wifi Ja
Magnetron Nee

Bekijk alle kenmerken  Nieuw 2018; Luxe vakantiewoning 4 pers.Medio voorjaar 2018 kunnen wij u een sfeervol, nieuw, houten 4 persoons vakantiewoning aanbieden. ( foto is een inpressie) Heerlijk op het platteland met de luxe van thuis. Met 2 slaapkamers, het gemak van een badkamer en een luxe keuken. In de ochtend genieten van een zonnetje op het terras met een lekker ontbijtje en een scharreleitje van onze kipjes, De zeer afwisselende omgeving en de vele historie van het Kromme Rijngebied zal u verbazen en ook de Utrechtse Heuvelrug nodigt u uit voor heerlijke tochtjes op de fiets of een wandeling.  Wilt u een dagje shoppen in de gezellige stad Utrecht of een bezoek aan een van de vele musea's dan stopt de bus iedere 15 minuten voor de camping en brengt u bij Centraal Utrecht.

 

De kinderen weten al snel de 'garage" te vinden en met de skelter zullen ze uren zoet zijn. Ook voor de peuters staat een driewieler klaar en bij ons kinderspeelhuisje staat een glijbaan. Ook de kipjes in onze "eierfabriek" kijken naar hun uit en zijn er als de kippen bij als ze de kinderen aan zien komen met restjes eten of brood.

 

Bedlinnen en handdoeken zijn bij ons te huur. Voor een luxe verblijf kunnen we u een heerlijk ontbijtje met natuurlijk verse eitjes van onze scharrelkipjes bieden. 

 

U bent van harte welkom en bij aankomst staat de koffie staat voor u klaar en wij weten het zeker....u komt altijd tijd te kort.

Pipowagen Nee
Vaatwasser Nee
Telefoon Nee
Televisie Ja
Dvd Nee
Keuken Ja
Kinderstoel Ja
Magnetron Ja
Terras / tuin Ja
Bad Nee
Bijzetbed Nee
Bedlinnen Ja
Kinderbed In overleg
Aantal verhuureenheden 1
Aantal slaapplaatsen 4
Open 2018-04-01
Radio Nee
Douche Ja
Yurt/jurt Nee
Airco Nee
Tipi Nee
Hooimijthut Nee
Trekkershut Nee
Glamping Nee
Handdoekenpakket Nee
Wasmachine Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Toilet Ja
Afstand tot het bos 3 kilometer
Spelletjes Ja
Speelweide Ja
Speeltoestellen Ja
Huisdieren welkom Nee
Wastafel Ja
Sluit 2018-12-31

Bekijk alle kenmerken  Camping PrinsenhofCamping Prinsenhof is een gemoedelijke camping in Odijk, in de gemeente Bunnik.

De creatieve camping bestaat uit 2 sfeervolle veldjes van ieder 15 plaatsenen iedere plaats is voorzien van een tegelplateau in de voortent en met gratis Wifi op uw plaats kunt meteen uw ervaringen met familie delen.

 

De zeer afwisselende omgeving en de vele historie van het Kromme Rijngebied zal u verbazen en ook de Utrechtse Heuvelrug nodigt u uit voor heerlijke tochtjes op de fiets of een wandeling.  Wilt u een dagje shoppen in de gezellige stad Utrecht of een bezoek aan een van de vele musea's dan stopt de bus iedere 15 minuten voor de camping en brengt u bij Centraal Utrecht.

 

Komt u met kinderen dan staat er in onze kindergarage een skelter, driewieler klaar en bij ons kinderspeelhuisje staat een glijbaan. En onze  kipjes in onze eierfabriek zijn er als de kippen bij als ze de kinderen met brood zien komen.

 

U bent van harte welkom en bij aankomst staat de koffie staat voor u klaar en wij weten het zeker....u komt altijd tijd te kort.

 

 

 

Prijs € 20.00
Betaald douchen Nee
Natuurcamping Nee
Aantal toiletten 5
Caravanverhuur Nee
Sluit 2018-10-31
Open 2018-04-01
Seizoens standplaatsen 2
Aantal standplaatsen 25
Afstand tot het bos 3 kilometer
Campers toegestaan Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Activiteitenruimte Nee
Speeltoestellen Nee
Speelweide Nee
Huisdieren welkom Ja
Aantal caravansverhuur Nee
Elektriciteitscapaciteit 6
Elektriciteitsmeter Nee
Aantal douches 4

Bekijk alle kenmerken

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit Zoover meer lezen

In de buurt