Menu

B&B en Kampeerweide de TorenvalkB&B / Kampeerweide De Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt logeren bij de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

Met onze accommodatie zitten we rechtstreeks aan een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. Voor de motorrijder zijn mooie toertochten uit te zetten vanuit de Torenvalk, denk daarbij aan een dorpentocht langs de Maas naar Nijmegen, een rondje zuid Limburg en via Duitsland weer terug.

De 50-plussers en de jonge gezinnen die geen massatoerisme of schreeuwende commercie zoeken voelen zich op de Torenvalk zeker thuis. Bij ons heb je tijd voor jezelf en elkaar. Je kunt er ontstressen en ontspannen.

De kampeerweide is geheel met gras begroeid en wordt omgeven door een houtsingel die u beschut tegen de wind. We hebben geen zwembad of kantine, maar wel een speelplaats voor de kleinste kampeerders. Verder kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Hier kunt u ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de Torenvalk te broeden. Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij de vuurplaats.

Kenmerken van de locatie


Natuurgebied Ja
Kleinvee (aaibare dieren) Ja
Verkoop boerderijproducten Nee
Weideseizoen Nee
Kinderen Ja
Tieners Nee
Familie Ja
50 plus Ja
Groepen Nee
Rustzoeker Ja
Jeu de boules Ja
Dagrecreatie Ja
Paardrijden Nee
Trekkershut Nee
Kanovaren Ja
Fietsverhuur Nee
Visgelegenheid Ja
Aanleggelegenheid voor boten Nee
Zwemmen Nee
Tennis Nee
Duiken Nee
Zeilen Nee
Golf Ja
Bowlen Nee
Waterskieën Nee
Boerderij beleving Nee
Caravanstalling Nee
Prive toilet Nee
Aan het bos Ja
Aan het strand Nee
Aan de zee Nee
Op het platteland Ja
Educatie-tour Nee
Kampvuur Ja
Activiteiten Nee
Broodjesservice Ja
Openbaar vervoer (< 1km) Nee
Verwarmd toiletgebouw Nee
Wastafel voor mindervaliden Nee
Caravanverhuur Nee
Douche voor mindervaliden Nee
Toilet voor mindervaliden Nee
Water op kampeerplaats Nee
Riolering op kampeerplaats Nee
Parkeren op kampeerplaats Nee
Wasmachine Nee
Droger Nee
Centrale antenne Nee
Wifi Ja
Campers Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Magnetron Ja

Bekijk alle kenmerken  B&B de TorenvalkB&B De Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt Bed & Breakfast de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders. Onze B&B is ook zeer geschikt voor mensen die voor hun werk enkele dagen in ons mooie Limburg moeten/mogen verblijven.

 

De B&B is geschikt voor individuen, echtparen en kleine groepen. We beschikken over 3 gastenkamers waarvan een kamer met 2 eenpersoonsbedden. De gezamenlijke badkamer en toilet is op de verdieping aanwezig. Het ontbijt wordt geserveerd in de huiskamer waar u 's avonds ook kunt genieten van een lekker drankje, tijdschrift of boek.

 

Bij mooi weer kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Hier kunt u ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de Torenvalk te broeden. Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij de houtkachel op ons gezellige terras.

 

Vanwege onze eigen huisdieren: honden, geiten, katten, kippen, pony's kunnen we het meebrengen van uw eigen huisdieren helaas niet toestaan.

Pipowagen Nee
Terras / tuin Ja
Open 2018-01-01
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal kamers 3
Speeltoestellen Ja
Speelweide Ja
Spelletjes Ja
Huisdieren welkom Nee
Toegankelijk voor rolstoel Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Airco Nee
Soort bed Nee
Kinderbed In overleg
Bijzetbed Nee
Woonkamer Ja
Kinderstoel Ja
Yurt/jurt Nee
Keuken Nee
Dvd Nee
Televisie Nee
Telefoon Nee
Radio Nee
Bad Nee
Douche Ja
Toilet Ja
Wastafel Ja
Aparte ingang Ja
Glamping Nee
Trekkershut Nee
Hooimijthut Nee
Tipi Nee
Sluit 2018-12-31

Bekijk alle kenmerken

Tags


golf visgelegenheid  Kampeerweide de TorenvalkMini camping De Torenvalk bevindt zich aan de rand van het kerkdorp Grashoek direct gelegen aan de bosrand en in de buurt van diverse natuurgebieden en bezienswaardigheden. Dit maakt kamperen bij de Torenvalk uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers en motorrijders.

 

Met onze mini camping zitten we rechtstreeks aan een heerlijk bosgebied met diverse wandel- en fietspaden. .

De 50-plussers en de jonge gezinnen die geen massatoerisme of schreeuwende commercie zoeken voelen zich op mini camping de Torenvalk zeker thuis. Op onze kampeerweide heb je tijd voor jezelf en elkaar. Je kunt er ontstressen en ontspannen.

 

De kampeerweide is geheel met gras begroeid en wordt omgeven door een houtsingel die u beschut tegen de wind.   We hebben geen zwembad of kantine, maar wel een speelplaats voor de kleinste kampeerders.  Verder kunt u heerlijk lezen of ontspannen in een van de diverse zitjes in onze mooie landschapstuin. Hier kunt u ook de huiszwaluwen langs zien scheren en met een beetje geluk zit de Torenvalk te broeden.

Na een actieve dag kunt u lekker bijkomen onder het genot van een drankje bij de vuurplaats.

 

In onze B&B hebben we 3 B&B kamers ideaal voor een vakantie met vrienden/familie die niet over een eigen kampeermiddel beschikken, of voor bezoek dat wil blijven overnachten.

Betaald douchen Nee
Natuurcamping Nee
Aantal toiletten 3
Caravanverhuur Nee
Sluit 2018-10-31
Open 2018-04-01
Seizoens standplaatsen 0
Aantal standplaatsen 15
Winterkamperen Nee
Campers toegestaan Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Nee
Activiteitenruimte Nee
Speeltoestellen Ja
Speelweide Ja
Huisdieren welkom Nee
Aantal caravansverhuur Nee
Elektriciteitscapaciteit 6
Elektriciteitsmeter Nee
Aantal douches 3

Bekijk alle kenmerken

Tags


golf visgelegenheid

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit Zoover meer lezen

In de buurt