Menu

De Woldstek Forellenvisvijvers & MinicampingKIDS ( t/m 12 jaar) TOERISTENBELASTING VRIJ!

 

Op Minicamping De Woldstek kun je in alle rust kamperen. De camping ligt naast de visvijvers (gescheiden van elkaar) en een mooie beek, de Wold Aa. Voor de liefhebbers van vissen is dit een paradijs!
Honden zijn toegestaan op onze camping, mits ze zijn aangelijnd.
De camping is voorzien van toilet- en sanitairgelegenheid (zonder muntgebruik). En er is natuurlijk ook een gezellige kantine, waar je terecht kunt voor een lekkere snack, een kop koffie of een drankje. Daarnaast worden diverse gerechten geserveerd.
In de directe omgeving van De Woldstek kun je ook heerlijk wandelen en fietsen. In de bossen van Ruinen, Havelte en Dwingeloo kun je mooie wandelingen maken. En met ruim 1700 km aan fietspaden is de provincie Drenthe natuurlijk dé ideale plek om een dagje te gaan fietsen. Je kunt een fietstochtje maken langs Hunebedden en Nationale Parken of naar plaatsen zoals Meppel en Zuidwolde.

> Reserveer hier je plek op onze minicamping.

Kenmerken van de locatie


Aan het bos Ja
Natuurgebied Ja
Verkoop boerderijproducten Nee
Weideseizoen Nee
Kinderen Nee
Tieners Nee
Familie Ja
50 plus Ja
Groepen Nee
Rustzoeker Ja
Jeu de boules Nee
Dagrecreatie Ja
Paardrijden Ja
Boerderij beleving Nee
Kanovaren Ja
Fietsverhuur Ja
Visgelegenheid Ja
Aanleggelegenheid voor boten Ja
Zwemmen Ja
Tennis Ja
Duiken Nee
Zeilen Ja
Golf Ja
Bowlen Ja
Waterskieën Ja
Kleinvee (aaibare dieren) Nee
Trekkershut Nee
Aan het strand Nee
Douche voor mindervaliden Nee
Aan de zee Nee
Op het platteland Ja
Educatie-tour Nee
Kampvuur Nee
Activiteiten Ja
Broodjesservice Nee
Openbaar vervoer (< 1km) Ja
Verwarmd toiletgebouw Nee
Privé sanitair Nee
Wastafel voor mindervaliden Nee
Toilet voor mindervaliden Nee
Caravanstalling Nee
Water op kampeerplaats Nee
Riolering op kampeerplaats Nee
Parkeren op kampeerplaats Ja
Wasmachine Nee
Droger Nee
Centrale antenne Nee
Wifi Ja
Campers Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Ja
Toegankelijk voor mindervaliden Ja
Caravanverhuur Nee
Magnetron Nee

Bekijk alle kenmerken  De Woldstek Visvijvers en MinicampingMinicamping De Woldstek

Onze camping is mooi gelegen naast onze vier forelvisvijvers, 2 belevingsvijver en een BigGame vijver (deze is uniek in Nederland), op nog geen 200 meter van een karpervijver (Sultansmeer). Onze camping is voorzien van toilet- en sanitairgelegenheid, waarin u onder andere heerlijk warm kunt douchen (zonder muntgebruik). Ook is er een kantine aanwezig waar u terecht kunt voor de lekkere snack, een kop koffie of een drankje. Daarnaast serveren wij diverse gerechten, zodat koken niet noodzakelijk is!

De prijs van onze camping is op basis van 2 personen per nacht exclusief toeristenbelasting.

 

De omgeving

Nabij de Woldstek, in Koekange, Ruinen of Ruinerwold is een supermarkt aanwezig. Voor de stadsliefhebber... ligt Meppel op korte afstand. In de nabije omgeving van De Woldstek kunt u heerlijk wandelen in de bossen van Ruinen, waarbij een bezoek aan de schaapskooi en de Brink van dit dorp aan te bevelen is. Diverse activiteiten, waaronder een museum, vindt u ook in Ruinerwold zelf! U ziet het... mogelijkheden voor een leuk verblijf op De Woldstek zijn volop aanwezig. Naast uw visstek bij uitstek dus ook uw kampeerplek bij uitstek! 

 

Er worden in onze kantine geregeld leuke schilderworkshops georganiseerd.

 

KIDS TOERISTENBELASTING VRIJ!
Exclusief in onze gemeente De Wolden in Zuidwest Drenthe!  

Met de kinderen op vakantie? Drenthe is de ideale provincie... dat wisten we al lang... en dan specifiek natuurlijk onze prachtige gemeente De Wolden. 
Onze minicamping is perfect als uitvalsbasis voor een leuke doe-vakantie met kinderen.

In een klein half uurtje rijden van De Woldstek vindt je Plopsa Coevorden, Wildlands, Slagharen. In de directe omgeving zijn bovendien leuke belevingspaden en speeltuinen, denk hierbij aan Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe (op 5 minuten afstand)

Een extra voordeel is dat kinderen tot en met 12 jaar dit jaar toeristenbelasting vrij zijn. Dat scheelt al snel aardig wat... waar je toch maar weer een lekker ijsje voor kunt kopen!

 

Forelvijvers

n de vijvers worden verschillende soorten forel uitgezet. In twee vijvers wordt alleen regenboogforel uitgezet en één vijver alleen zalmforel. In de andere vijver worden beide forelsoorten uitgezet. Aan jou de keuze op welke soort je wilt vissen. Wil je de vangst graag mee naar huis nemen dan zijn dit jouw vijvers! Geef je de voorkeur aan gerookte forel, dan kun je je vangst tegen een kleine vergoeding omruilen tegen gerookte exemplaren.


Belevingsvijvers

In de BELEVINGSVIJVERS zwemmen verschillende grote en sterke vissoorten; spiegelkarpers, schubkarpers, kroeskarpers en F1. Russische en Siberische steuren, indrukwekkende Belugasteur (europesche steur) tot wel 1.80 meter, ook zwemt er Zeelt en Meerval rond.

Op deze vijver geldt CATCH & RELEASE!

 

BIG GAME VIJVER (uniek in Nederland)

De BIG-GAME is een unieke vijver in Nederland. Deze nieuwe vijver is dé uitdaging voor de meer dan ervaren sportvisser, die toe is aan het echte werk! Op deze vijver zijn de grootste en sterkste vissen uitgezet. Denk hierbij aan karpers en steuren van fikse afmetingen en gewicht. De vijver heeft slechts 14 stekken met een tussenruimte van 15 meter. Om hier te kunnen vissen moet je je eigen (profesionele) uitrusting meenemen, minimaal 16 jaar zijn en een ervaren (karper)visser zijn, zie hiervoor ook onze huisregels van deze vijver. 

Op deze vijver geldt catch & release!. 

Je vist op deze vijver minimaal 4 uur aansluitend, zie de openingstijden en tarievenvan deze vijver. Wil je zeker van een stek zijn, dan is reserveren via onze site mogelijk.

Prijs € 17.50
Open 1 april
Sluit 3 oktober
Natuurcamping Ja
Aantal douches 4
Aantal toiletten 4
Caravanverhuur Nee
Seizoens standplaatsen 6
Aantal standplaatsen 20
Winterkamperen Nee
Betaald douchen Nee
Toegankelijk voor mindervaliden Ja
Activiteitenruimte Ja
Speeltoestellen Nee
Speelweide Nee
Huisdieren welkom Ja
Aantal caravansverhuur Nee
Elektriciteitscapaciteit 10
Elektriciteitsmeter Nee
Campers toegestaan Ja

Bekijk alle kenmerken

Tags


tennis zeilen golf aanleggelegenheid visgelegenheid fietsverhuur paardrijden campers biggame belevingsvijver forelvissen ruinerwold de-wolden drenthe ontspanning fietsen wandelen fietsen-wandelen

Onderstaande reviews zijn afkomstig uit Zoover meer lezen

In de buurt