Nederlands English Deutsch
 

Wat is VEKABO?

VEKABO heet u van harte welkom. Ruim 1.100 bedrijven die in totaal meer dan 1.400 verschillende accommodaties beschikbaar hebben in binnen- en buitenland en die herkenbaar zijn aan het opvallende geel-zwarte VEKABO logo met de hooimijt zijn aangesloten bij VEKABO.

Wat weten we nog van het landleven? Wanneer hebt u voor het laatst kunnen luisteren naar de stilte? Weet u nog hoe drogend hooi in het weiland ruikt? Gewekt worden door het kraaien van de haan? Vergeten of nog nooit beleefd? Daar is wat aan te doen. Op het rustige en weidse platteland kunt u daar van genieten. Het aanbod is gevarieerd: bedrijven met vee, akker- of tuinbouw, fruit en particulieren die het leuk vinden om gasten te ontvangen.

vekabo.trekkershut      vekabo.camping achter weiland      vekabo.glamping 

Alle VEKABO accommodaties voldoen aan de kwaliteits- en prijseisen en zijn landelijk, karakteristiek en charmant; uw gastheer of gastvrouw zal alles in het werk stellen om uw vakantie of weekendje weg zo aangenaam mogelijk te maken. Het aanbod is gevarieerd. Kies voor een groepsaccommodatie, een minicamping, een bed & breakfast of zoek op onze site een luxe vakantiewoning uit. Ook de vakantiedagen spenderen in een safaritent, een omgetoverde hooiberg of op een luxe camping waar je naast eenvoud net zo makkelijk van een champagne ontbijt in eigen caravan kunt genieten, behoren tot de mogelijkheden. Binnen handbereik van de verblijfsaccommodaties vindt u veelal prachtige natuurgebieden en bewegwijzerde routes die u probleemloos langs de mooiste plekjes leiden. Wilt u een strand, bos of cultuurvakantie? Er is altijd wel een VEKABO bedrijf in de buurt. In het brede aanbod aan accommodaties is er dus voor iedere wens een passende accommodatie te vinden. U kunt rechtstreeks bij de accommodaties boeken en u hoeft geen lid te zijn om de VEKABO accommodaties te bezoeken. Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier bent u bij ons aan het juiste adres. Volop keus om van uw vakantie of weekendje weg in eigen land of Europa te kunnen genieten!

vekabo.op de fiets     vekabo.kalfjes     vekabo.rust

Het platteland heeft zó veel te bieden, dat er voor iedereen wel iets naar wens te beleven is! Hoe jong of oud u zich ook voelt of bent.