mobiele versie print this page
share:
bookmark this page
Nederlands English Deutsch
website:www.vekabo.nl
e-mail:info@vekabo.nl
telefoon:+31 (0)900-3336668 (€ 0,20 per minuut)
fax:+31 (0)591 377.729
post:Amerweg 54 9444 TG Grolloo
 

Privacyverklaring

 

Privacyverklaring VeKaBo Nederland

Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in VeKaBo Nederland. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacy beleid is van toepassing op de dienstverlening van VeKaBo Nederland. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Persoonlijke gegevens

VeKaBo Nederland legt in het kader van haar dienstverlening gegevens vast. Dit gebeurt wanneer u informatie aanvraagt, een bestelling plaatst of anderszins contact heeft met VeKaBo Nederland.

VeKaBo Nederland respecteert uw privacy en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk en met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt behandeld en beveiligd. VeKaBo Nederland houdt zich in alle gevallen aan de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Gebruik van uw persoonsgegevens

VeKaBo Nederland gebruikt uw gegevens voor het toesturen van de op uw verzoek aangevraagde informatie en/of producten. Daarnaast legt VeKaBo Nederland gegevens vast om onze dienstverlening te verbeteren, om u op de hoogte te stellen van verbeteringen op onze site, speciale aanbiedingen en acties, (nieuwe) producten en diensten.

Wanneer u een informatie- of reserveringsaanvraagformulier op de website van VeKaBo Nederland invult, worden uw gegevens doorgestuurd naar de accommodatieverschaffer waarop uw aanvraag betrekking heeft.

Bezoekgedrag

Op de website van VeKaBo Nederland worden algemene en niet tot persoonsgegevens herleidbare gegevens bijgehouden, zoals de meest gevraagde pagina's. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan VeKaBo Nederland haar dienstverlening aan bezoekers van de website verder optimaliseren.

Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens en worden uitsluitend gebruikt om het gebruik van de website voor u gemakkelijker te maken.

De meeste browsers (computerprogramma waarmee u deze website bekijkt) zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en -services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Deze website maakt tevens gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Ook Google Analytics maakt gebruik van “cookies”. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Andere websites

Op de website van VeKaBo Nederland treft u links aan naar andere websites (voornamelijk aangesloten bedrijven). Hoewel deze bedrijven en websites met zorg zijn geselecteerd, dient U zich ervan bewust te zijn dat VeKaBo Nederland niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid en de omgang met uw persoonsgegevens door deze andere sites en bedrijven.

Aanpassen/uitschrijven communicatie en/of nieuwsbrief

Indien u geen aanbiedingen of informatie wilt ontvangen, dan kunt u uw toestemming voor het gebruik van uw e-mail adres intrekken of uw gegevens laten blokkeren. Stuurt u in dat geval een bericht naar VeKaBo Nederland, Amerweg 54, 9444 TG Grolloo of per e-mail.

Onderaan iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om u af te melden.

Vragen?

Hebt u vragen of opmerkingen over het privacy beleid van VeKaBo Nederland, dan kunt u deze schriftelijk stellen aan: VeKaBo Nederland, Amerweg 54, 9444 TG Grolloo of per e-mail.

Wijzigingen

VeKaBo Nederland behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleert u daarom regelmatig deze pagina.

Versie 0.2

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 16 januari 2013.