Nederlands English Deutsch
 

Wat leuk je te ontmoeten op de Vakantiebeurs! 26-01-2017

2vakantiebeurs VekabobezettingMaasmeanders & Vekabo op de Vakantiebeurs: het was een groot succes! Vele mensen wisten ons te vinden en vertelden ons over hun vakantiewensen, en deden mee aan de verloting. Was jij ook bij onze stand op bezoek? We vonden het heel bijzonder om je te ontmoeten! Graag laten we weten of jij 1 van de prijswinnaars bent!

Vakantiebeurs
Vakantie vieren in het groen, het buitenleven beleven en de regio verkennen: het is 'hot'. Dat blijkt ook uit de cijfers van de Vakantiebeurs. Dit jaar trok de Vakantiebeurs 108.779 bezoekers. Volgens de bezoekersenquête van de beurs was 23% van de bezoekers geïnteresseerd in een vakantie in Nederland. En dat hebben wij gemerkt. Het Nederland-paviljoen, waar Maasmeanders en Vekabo te vinden waren, werd zeer goed bezocht!

Prijswinnaars beursverloting!
Hiep, hiep, hoera! De namen van de prijswinnaars zijn bekend. Tijdens de Vakantiebeurs hebben Maasmeanders & Vekabo 3x per dag een prijs verloot. Je maakte kans als je je hebt opgegeven voor onze nieuwsbrieven. Heb jij gewonnen? Check het snel! 

Annie Vossen      Ben Daniels            Gerda Boele             Lia Vermeer                   Ria Jakkert

A.S. Berg            Cobi Dame              Gerrit Goot               Margaretha Zandvliet     Ytje Tamminga

Arie Druif            Cynthia Quaak        Harriet Kierkels         Peter Klumpers              Z.S. Mik

Arie Non             Erwin Koorstra        Harm Bisschop         René Gijsberts

Vele prijswinnaars zagen pas bij thuiskomst in hun mail dat ze een prijs van ons hebben gewonnen. Omdat zij hun prijs niet meer konden ophalen bij de stand, krijgen zij hun prijs thuis gestuurd. Heb je je adres nog niet doorgegeven? Mail dan nu!