Nederlands English Deutsch
 

De Zonnehoeve VEKABO Camping van het Jaar 2015! 26-01-2015

Genomineerde_De Zonnehoeve

Landschapscamping De Zonnehoeve in Zeeland is de winnaar van de verkiezing ‘VEKABO Camping van het Jaar 2015’. VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks deze verkiezing, waarbij 7 regionale winnaars strijden om de landelijke titel.

De Zonnehoeve is een ruime en rustig gelegen camping in het Zeeuwse Schouwen-Duiveland. De camping beschikt over grote plekken met veel privacy. Daarnaast zijn er ook veel plekken om elkaar te ontmoeten zoals de boomgaard en de stiltetuin. Voor de kinderen zijn er twee grote speelweiden. Op de camping is een sterrenkijker aanwezig. Familie van der Bijl van de Zonnehoeve was zichtbaar verrast: ‘Wat is dit geweldig, hier zijn we heel, heel blij mee!’.

Naast de titel ‘Camping van het Jaar 2015’ wint De Zonnehoeve een gevelbord met daarop de titelvermelding en een fotobord. De prijs is uitgereikt door presentatrice en actrice Marit van Bohemen tijdens de Caravana beurs in de VEKABO-stand.

Kampeerders dragen campings aan

Campinggasten van VEKABO dragen campings aan die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. Dit geven ze door via de site of het formulier in de VEKABO-gids. Een onafhankelijke jury kiest vervolgens per regio een genomineerde. Deze regionale winnaars strijden om de landelijke titel ‘VEKABO Camping van het Jaar’. Een mysteryguest bezocht en beoordeelde de genomineerden.

Heerlijke landelijke sfeer

De mysteryguest was dit jaar een echtpaar van begin 50. Zij bezochten per fiets in 8 dagen alle genomineerden. De mysteryguest zegt over de winnaar onder andere: ‘Op de Zonnehoeve heerst een heerlijke landelijke sfeer. Compliment voor de douche: je kunt zelf bepalen hoe warm je het water wilt en hoe hard de straal.’ Over de andere genomineerden zeggen de mysteryguests: ‘We zijn enorm verrast door het hoge niveau van alle campings, ze zijn terecht voorgedragen door hun eigen regio. Ze waren er ook erg trots op, bijna allemaal vertelden ze ons meteen dat ze genomineerd waren.’

Landschapscamping De Zonnehoeve
Anja en Gilles van der Bijl
Rietdijk 10
4316 PL Zonnemaire (Schouwen Duiveland)
0111 691270 of 06 13953672

Bekijk hier de foto's van de feestelijke uitreiking (gemaakt door Hans van Rheenen).

Winnaars familie van der Bijl_De Zonnehoeve_met Marit van Bohemen en voorzitter Rinus vh Westeinde