Nederlands English Deutsch
 

Lentemaheerd winnaar VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2015! 14-01-2015

Familie Oosting_Boertel Lentemaheerd_winnaar logeeraccommodatie 2015

Lentemaheerd winnaar VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2015

Boertel Lentemaheerd in het Groningse Uithuizermeeden is uitgeroepen tot VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2015! VEKABO, vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks deze verkiezing waarbij 6 regionale winnaars strijden om de landelijke titel.

Gasten van Lentemaheerd ervaren de gastvrijheid van het platteland en de luxe van een hotel. Op de plek waar vroeger paarden en koeien stonden, staat nu de Bed&Breakfast met zeven fraai ingerichte kamers. Iedere kamer is anders ingericht en heeft een eigen sfeer. Overnachten bij Lentemaheerd is een bijzondere belevenis!

VEKABO logeeraccommodaties bestaan uit groepsverblijven, B&B’s, vakantiehuisjes, (boerderij)kamers, studio’s, appartementen, chalets en pipowagens. De gasten kunnen via de site of het formulier in de gids stemmen op de locaties die volgens hen voor de titel in aanmerking komen. Een onafhankelijke jury kiest vervolgens per regio een logeerbedrijf dat opgaat voor de landelijke verkiezing.

Mysteryguest

Deze 6 accommodaties zijn bezocht door een mysteryguest die de locaties heeft beoordeeld. Volgens de mysteryguest ‘lag de puntenverdeling van de zes genomineerden enorm dicht bij elkaar’. Over winnaar Lentemaheerd (regio Noord & Oost Nederland) zegt de mysteryguest: “Professioneel en vriendelijk. Zo zijn de kamers ruim en comfortabel en goed ingericht. Bij aankomst stond wat lekkers bij de koffie klaar en een kaartje met een mooie wens. Het ontbijt is uitgebreid en mooi geserveerd. In de moderne en sfeervol ingericht verblijfsruimte is gratis koffie en thee verkrijgbaar. Prima allemaal.’ Naast de titel ‘Logeeraccommodatie van het Jaar 2015’ wint Lentemaheerd een gevelbord met daarop de vermelding en een fotoplaat. Familie Oosting nam de prijs met veel gejuich in ontvangst. ‘We zijn hier zo ontzettend blij mee’, zei Anita Oosting. De prijs werd tijdens de Vakantiebeurs in de VEKEBO-stand uitgereikt door Marit van Bohemen.

De andere genomineerden waren:

De Appelhoek in Wijdenes - appartementen, B&B en vakantiehuisje, www.appelhoek.nl, regio de Hollanden.

Larik’s Hoeve in Leusden – groepsaccommodatie, www.larikshoeve.nl, regio Utrecht - Gelderland.

De Puthof in Reymerstok - appartementen, www.puthof.nl, regio Limburg.

De Olmen in Meliskerke – vakantiehuizen, www.olmenzeeland.nl, regio Zeeland.

Van Pinxteren in Oirschot - groepsaccommodatie, www.kampeerboerderijvanpinxteren.nl, regio Brabant.