Nederlands English Deutsch
 

Vekabo Nederland lanceert lastminute-naardeboer.nl 04-07-2016

Moeiteloos, snel en kosteloos weten waar je als vakantieganger 'lastminute' terechtkunt. Dat wil toch elke vakantieganger? Daarom lanceert Vekabo Nederland lastminute-naardeboer.nl. Deze site bezorgt je een overzicht van persoonlijke aanbiedingen die helemaal zijn afgestemd op jouw wensen. Dus ga nu naar lastminute-naardeboer.nl en voor je ’t weet beleef je ’t buitenleven op een van onze campings, bed & breakfasts, vakantiehuizen of groepsaccommodaties.BeeldLastminute-Naardeboer.nl

Hoe werkt het?
Stel: je wilt morgen op vakantie in Nederland. Je wilt kamperen of overnachten in een Bed & Breakfast, vakantiehuis of groepsaccommodatie. En je hebt geen zin en tijd om urenlang het internet af te speuren. Wat doe je dan? Dan ga je naar lastminute-naardeboer.nl. Daar geef je aan waar en met hoeveel mensen je op vakantie wilt, wanneer je weg wilt en kies je je accommodatie. Deze aanvraag komt terecht bij onze Vekabo-leden. Zij doen je binnen minimaal 4 uur en maximaal 20 uur een persoonlijk aanbod dat aansluit op je wensen. Zo voorkom je urenlang speuren en krijg je de lastminutes zeer overzichtelijk in je schoot geworpen. Je maakt je keuze, je aanvraag wordt bevestigd en… Je kunt je tas inpakken en op vakantie!

Vekabo bemiddelt tussen vraag en aanbod
Vekabo Nederland is de bemiddelaar tussen vraag en aanbod voor een vakantie naar ’t buitenleven. Hoezo? Als je een aanbod hebt ontvangen, en je je keuze hebt gemaakt, dan maakt ons Vekabo-lid zelf de reservering rond. Kortom: Vekabo Nederland bemiddelt en je boekt rechtstreeks bij de accommodaties. Gratis. Een Vekabo-lidmaatschap is niet nodig.

Totaal nieuw in deze branche
Voorzitter Vekabo Nederland, Ellen Kok: ‘Vekabo Nederland zet met deze actiesite een totaal vernieuwende stap in de recreatiebranche. Ons concept van bemiddelaar is uniek. Geen enkele andere partij in de markt brengt op deze manier (en kosteloos) vraag en aanbod samen.’

Waarom deze actiesite? Ellen Kok: ‘Gastvrijheid zit ons in het bloed, daarom maken we het onze gasten graag gemakkelijk. We brengen vraag en aanbod samen. Snel, persoonlijk en tegen een scherpe prijs. De gast geeft zijn wensen aan, onze leden zijn vrij om een aanbod te doen en bepalen zelf tegen welke prijs ze dit doen. Onze gasten verspillen zo geen tijd met urenlang zoeken naar een geschikte plek (die vervolgens niet vacant is). En voor onze leden is de site een handige tool om hen gasten te bezorgen als ze toevallig nog een plekje vrij hebben.’

Wat is Vekabo Nederland?
De ruim 1400 accommodaties van vereniging Vekabo Nederland zijn te vinden op of in de buurt van (voormalige) boerderijen, middenin het groen. Onze leden verhuren campings, bed & breakfasts, vakantiehuizen, appartementen, stacaravans, pipowagens, hooimijthuizen, chalets en groepsaccommodaties. Waaraan herken je een Vekabo-lid? Op elk erf wappert de opvallend geelzwarte Vekabo-vlag met de hooimijt en caravan.

Kenmerkend Vekabo
Onze Vekabo-leden hebben bedrijven met vee of drijven fruit-, akker- of tuinbouwbedrijven. Of ze leven en/of werken op een voormalige boerderij. Vekabo-leden voelen zich gastheer en gastvrouw van hun accommodatie. Waar je ook boekt, elk Vekabo-lid ontvangt haar gasten met passie en toewijding. Kenmerkend aan Vekabo-accommodaties? Ze voldoen aan onze kwaliteits- en prijseisen en hebben een landelijk en charmant karakter.

Wanneer op vakantie met Vekabo Nederland?
Wil je een weekend weg of wil je je zomervakantie boeken? Dan kun je bij ons terecht. Onze leden zijn altijd gevestigd ‘in het groen’. Dus wil je een stad verkennen, boek dan net buiten de stad je overnachting. Zo beleef je de stad én haar omgeving, misschien net even anders dan je gewend bent. Vekabo Nederland vind je in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Italië, Frankrijk, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. De site lastminute-naardeboer.nl richt zich vooralsnog op het samenbrengen van vraag en aanbod in Nederland.