mobiele versie print this page
share:
bookmark this page
Nederlands English Deutsch
website:www.vekabo.nl
e-mail:info@vekabo.nl
telefoon:+31 (0)900-3336668 (€ 0,20 per minuut)
fax:+31 (0)591 377.729
post:Amerweg 54 9444 TG Grolloo
 

Genomineerden VEKABO Camping van het Jaar 2015 bekend! 14-08-2014

De Boshoek winnaar 2014

Wie wint de titel VEKABO Camping van het Jaar 2015? De zeven genomineerden voor deze spannende verkiezing zijn bekend! VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert de jaarlijkse verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel.

De gasten van de camping spelen een belangrijke rol: zij dragen campings voor waar zij hebben gekampeerd en die volgens hen in aanmerking komen voor de titel. Dit geven de vakantiegangers door via de site of het evaluatieformulier in de VEKABO-gids ‘Charmante plattelandsaccommodaties’.

De onafhankelijke jury heeft vervolgens per regio een genomineerde gekozen. Deze regionale winnaars strijden voor de landelijke titel VEKABO Camping van het Jaar. De jury let behalve op stemmen van de gasten ook op de algemene uitstraling van de camping.

Door naar landelijke verkiezing

De regionale winnaars gaan nu op voor de landelijke verkiezing. Komende weken bezoekt een mystery guest de campings om deze kritisch te beoordelen en om de sfeer te proeven… Genomineerd zijn voor de titel is voor de campings een grote eer, de campings zijn er terecht trots op dat hun gasten hen goed beoordelen. De uiteindelijke winnaar wordt op donderdag 22 januari 2015 op de Caravana Beurs bekend gemaakt, natuurlijk op feestelijke wijze!

De 7 genomineerde campings zijn:

Regio Noord- Zuid Holland en de Wadden

Camping De Hal in Den Burg (Texel)

Op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Den Burg, in een typisch Texels landschap met tuinwallen en schapenboeten, ligt boerderijcamping De Hal. Voor een korte of lange vakantie, u bent van harte welkom. De camping heeft 15 ruime staanplaatsen, verdeeld over 3 velden. Of het nu in de lammertijd is, in de zomer of in het najaar: op de boerderij is het altijd plezierig toeven en treft u het échte Texelgevoel aan!

www.dehal.nl  

Regio Utrecht – Gelderland

Camping De Pit in Rumpt

Camping De Pit in Rumpt ligt in het hartje van de Betuwe, aan de rivier de Linge met veel mogelijkheden tot het maken van wandel-, fiets-, of kanotochten. De camping heeft 20 ruime plaatsen tussen de peren- en appelbomen. Een natuurbeleving tussen de vijftig jaar oude fruitbomen die met liefde en zorg bijgehouden worden, zodat er in het najaar een rijke onbespoten oogst hangt. Een plek waar ieder even de tijd stil kan zetten en gewoon kan genieten van de natuur om zich heen. 

 www.campingdepit.nl

Regio Noord Oost Nederland

Minicamping Venema in Koudum

Minicamping Venema in Koudum is een gemoedelijke camping in het hart van de Friese Zuidwesthoek. De camping heeft 25 royale kampeerplaatsen, 2 ingerichte tenten en blokhutten. Een zeer kindvriendelijke camping met veel speelgelegenheden. Een ideale uitvalbasis om in de prachtige omgeving nabij bos, meren en meerdere plaatsen van de Friese Elfsteden te fietsen en te wandelen. 

www.campingvenema.nl

ZomersBuiten in Oude Pekela

ZomersBuiten in Oude Pekela ligt als een spin in het web tussen Westerwolde en Oldambt in het Groningse landschap  is een duurzame camping die voor de energie gebruik maakt van wind en zon, en heeft een gescheiden afvalwatersysteem met andere duurzame voorzieningen. De camping biedt circa 40 kampeerplaatsen, verdeeld over 3 kampeervelden. Inde grote ecologische fruit-, groente- en bloementuin kunt u de seizoenen heerlijk meebeleven. 

ww.campingzomersbuiten.nl

Regio Limburg

Hovershof in Velden

Hovershof in Velden ligt op korte afstand van Arcen en Venlo in een zeer mooie fiets- en wandelomgeving. De camping biedt grote staanplaatsen met stroomvoorziening. Voor de gasten zijn er dagelijks verse broodjes en voor de kinderen is er een mooie speeltuin met verschillende verrassende toestellen én een dierenweide. Langs de camping loopt het Pieterpad en ook de kasteeltuinen van Arcen zijn zeker een bezoekje waard!

www.hovershof.nl

Regio Zeeland

Landschapscamping De Zonnehoeve in Zonnemaire

Landschapscamping De Zonnehoeve in Zonnemaire ligt op 500 meter van het Grevelingenmeer, waar het heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen is. Wie van rust en natuur houdt, kan bij de akkerbouwboerderij De Zonnehoeve goed toeven. De standplaatsen zijn met 250 tot 400 m2 ruim en bieden uitzicht op de weilanden van de schapen. Voor de kinderen is er een speelweide en er lopen verschillende dieren rond op de boerderij.

www.dezonnehoeve.nl

Regio Brabant

Pergama Landjuweel in Haaren 

Pergama Landjuweel in Haaren ligt rondom de boerderij in het hart van Brabant. De camping ligt op een mooi aangelegd en rustig terrein dat is omgeven door een prachtige natuur en fijne dreven. De boerderijcamping is verrassend gastvrij, rustig en anders, voor de kinderen is er nog echte boerderij-beleving, dus volop beesten om mee te voeren, aaien en te bekijken. Pergama Landjuweel staat garant voor een ontspannende vakantie in een groene omgeving, waarin de gasten landelijk en stijlvol kunnen genieten van hun rust en vrije tijd!

www.pergama.nl