mobiele versie print this page
share:
bookmark this page
Nederlands English Deutsch
website:www.vekabo.nl
e-mail:info@vekabo.nl
telefoon:+31 (0)900-3336668 (€ 0,20 per minuut)
fax:+31 (0)591 377.729
post:Amerweg 54 9444 TG Grolloo
 

Genomineerden VEKABO Logeeraccommodatie 2015 bekend! 21-11-2014

 VEKABO genomineerden 2015 LoRes

Wordt het een groepsverblijf, een B&B, appartement of vakantiehuisje? Wie gaat dit jaar met de eer strijken? De zes genomineerden voor de verkiezing 'VEKABO Logeeraccommodatie van het Jaar 2015' zijn bekend! VEKABO, de vereniging voor charmante plattelandsaccommodaties, organiseert jaarlijks een spannende verkiezing waarbij regionale winnaars strijden voor de landelijke titel.

De VEKABO logeeraccommodaties bestaan uit groepsverblijven, B&B’s, vakantiehuisjes, (boerderij)kamers, studio’s, appartementen, chalets en pipowagens. De gasten van de logeerbedrijven spelen een belangrijke rol: zij stemmen op de locaties die volgens hen voor de titel in aanmerking kom

en. Dit geven ze door via de site of het evaluatieformulier in de VEKABO-gids. Een onafhankelijke jury heeft vervolgens per regio de genomineerde accommodatie gekozen. De jury let ook op de algemene uitstraling van het bedrijf en de gastvrijheid van de recreatieondernemers.

De genomineerden zijn:

  1. De Appelhoek in Wijdenes – appartementen, B&B en vakantiehuisje, www.appelhoek.nl, familie Wagenaar (regio de Hollanden)
  2. Larik’s Hoeve in Leusden – groepsaccommodatie www.larikshoeve.nl, familie Smink (regio Utrecht – Gelderland)
  3. Lentemaheerd in Uithuizermeeden – groepsaccommodatie, vakantieverblijf, B&B, familie Oosting www.lentemaheerd.nl (regio Noord & Oost Nederland)
  4. De Puthof in Reymerstok  - appartementen, www.puthof.nl, familie Lacroix-Signet (regio Limburg)
  5. De Olmen in Meliskerke – vakantiehuizen, www.olmenzeeland.nl, familie Boogaard (regio Zeeland)
  6. Kampeerboerderij van Pinxteren in Oirschot– accommodatie de Pinxterbloem, www.kampeerboerderijvanpinxteren.nl, familie van Pinxteren (regio Brabant)

Enerverende periode

De genomineerden maken zich nu op voor een enerverende pe

riode. De komende tijd bezoekt een mystery guest de hun locatie en onderwerpt deze aan een kritische beoordeling waarin hij of zij kijkt naar onder andere de gastvrijhe

id en sfeer.

Bekendmaking winnaar

De winnaar van de verkiezing wordt bekend gemaakt op woensdag 14 januari 2015 om 13.00 uur tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht. U bent dan van harte welkom in de VEKABO stand!

De Couter_winnaar 2014