mobiele versie print this page
share:
bookmark this page
Nederlands English Deutsch
website:www.vekabo.nl
e-mail:info@vekabo.nl
telefoon:+31 (0)900-3336668 (€ 0,20 per minuut)
fax:+31 (0)591 377.729
post:Amerweg 54 9444 TG Grolloo
 

VEKABO op ANWB Kampeerdagen goed bezocht 14-04-2014

ANWB Kampeerdagen 2014 Collage

“Dieren verzorgen of met de boer het land op bij VEKABO camping”

Het weekend van 12 en 13 april was VEKABO samen met ruim 25 leden weer aanwezig op de ANWB Outdoor en Kampeerdagen. Op het VEKABO plein maakten de bezoekers kennis met kamperen op het platteland. “Wij zoeken voor komende vakantie zeker een VEKABO camping uit!”

De campingeigenaren, afkomstig uit heel het land, waren voor dag en dauw opgestaan om hun kraam in te richten. De weergoden waren het evenement zaterdag goed gezind. Het waaide dan wel maar de zon scheen en het bleef droog. Het VEKABO plein had veel aanloop van bezoekers die enthousiast werden onthaald door de leden. Zo waren er ballonnen, kleurplaten, boterbabbelaars, wijn, zelfgemaakte advocaat en de nodige andere lekkernijen. Ook liep Eddie de Eekhoorn rond, de kindervriend uit Zuidwest Drenthe, die met een van de campingeigenaren was meegekomen. 

Boterbabbelaar

Een van de campingeigenaren staat met een schaal met lekkers voor haar kraam en vertelt. “Wij komen uit Zeeland en daarom trakteren we op een echte Zeeuwse boterbabbelaar. We staan al langer op de ANWB dagen en het is zo’n leuke manier om kennis te maken met je eventuele gasten. En het is helemaal leuk als je ze dan later mag verwelkomen op je camping.” ANWB kampeerdagen 2014_9_DEF

Veel bezoekers zijn al bekend met VEKABO en laten zich bij de verschillende kramen graag informeren over wat de campings allemaal te bieden hebben.

Lekker dichtbij

Natuurlijk zijn er ook mensen die nog niet van VEKABO gehoord hebben, zo blijkt uit de reactie van een moeder met haar twee kinderen: “Ik kende VEKABO nog niet. Meestal gaan wij naar grotere campings in het buitenland. Maar deze kleine campings klinken ook heel leuk, ook voor de kinderen die dan de dieren mogen verzorgen of met de boer het land opgaan. En het is lekker dichtbij. Wij gaan dus voor de komende vakantie zeker een VEKABO camping uitzoeken!” 

Weet u al naar welke camping u gaat? Op www.vekabo.nl vindt u 1.600 plattelandsaccommodaties in Nederland en daar buiten.