Nederlands English Deutsch
 

Fotowedstrijd: Lente met VEKABO! 18-03-2015

Lente actie kip

De lente breekt weer aan! Lammetjes dartelen vrolijk in de wei, het groen komt langzaam maar gestaag terug aan de bomen. De zonnestralen zijn al aangenaam warm, handschoenen en shawls kunnen worden opgeborgen. En… er staan veel vrije dagen en vakanties voor de deur. Pasen, Koningsdag, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren. Hoog tijd weer voor een VEKABO fotowedstrijd!

Alle VEKABO-campings, B&B's, pipowagens, vakantiehuizen, trekkershutten en groepsaccommodaties zetten hun deuren weer wagenwijd open voor u. Veelal met aantrekkelijke aanbiedingen en arrangementen (die vindt u onder meer op facebook). Waar gaat u heen? VEKABO hoort het graag!

Laat zien hoe u de lente doorbrengt met VEKABO en deel of mail uw foto van uw weekendje weg of vakantie. Vermeld ook op welke VEKABO-locatie u bent of was en met wie. De leukste drie foto’s winnen een VEKABO-waardebon van € 25!

Insturen of delen kan tot en met 15 juni 2015 via de mail, facebook of twitter. Weet u nog niet waar u heen gaat of wilt u nog even inspiratie en ideeën op doen? Kijk dan op www.vekabo.nl. De VEKABO-accommodaties promoten hun aanbiedingen en arrangementen ook via bovengenoemde social media. Hou die dus ook in de gaten!