Nederlands English Deutsch
 

Gast aan het woord: “Het is altijd te snel voorbij” 06-01-2016

Bij toeval ontdekte familie Van Os VEKABO camping De Linde in Limburg. Dit jaar vieren ze een jubileum want dan gaan ze al tien jaar naar hun favoriete vakantiestek. “Iedere zomer zetten we onze caravan voor 3 weken neer op ons vaste plekje. Onze zoon wil nergens anders heen!”

Gastaanhetwoord_AnitavanOs_DeLinde2

Anita van Os (38 jaar) uit Dodewaard vertelt: “We hebben de camping bij toeval ontdekt. Mijn schoonmoeder had een bridgeweekend op de camping maar iedereen van haar bridgeclubje was ziek. Ze stond dus alleen en vroeg of mijn man en ik met onze zoon wilden komen. Onze zoon was toen 1,5 en kon net lopen. Op het speelveld was een grote zandbak waar hij zich prima vermaakte en ik kon hem zo vanaf de caravan in de gaten houden.”

Schaapsherder

Volgens Anita is De Linde een ideale camping voor gezinnen met jonge kinderen. “Het is klein en overzichtelijk en ter vermaak is er een speel- en voetbalveld. En er wordt ontzettend veel georganiseerd door Anja en Martien van de camping. Zo is er drie keer per week een knustelochtend. Met mooi gaat de sproeier aan en heeft iedereen de grootste lol op de buikglijbaan. En ’s avonds worden er marshmallows geroosterd en broodjes gebakken bij het kampvuur. En bij minder goed weer, is er het springkussen en binnenspeelunit. Achter de camping ligt een bos met boshutten en soms gaan de kinderen op pad met de boswachter. Of de schaapsherder laat zien hoe hij de schapen scheert en nagels knipt. Onze zoon is nu tien en we laten hem altijd de keus, we bieden ook aan om naar een andere grote camping te gaan maar hij zegt altijd ‘nee, ik wil naar Anja!’”

Gastaanhetwoord_AnitavanOs_DeLinde

Kampvuur

Niet alleen zoonlief heeft het naar zijn op De Linde vertelt Anita: “De camping heeft 25 plaatsen, niet heel druk maar ook voor de volwassenen is er genoeg te doen. Mijn man houdt erg van barbecueën en hij heeft afgelopen jaar met Martien een barbecue-avond voor het hele veld georganiseerd. ’s Avonds kun je elkaar met een drankje leren kennen bij het kampvuur. Zo zijn er bij ons ook vriendschappen ontstaan met andere campinggasten die we ook buiten de vakantie zien. In de omgeving van de camping zijn verder veel mooie bossen. Ook kun je huifkartochtjes maken en er is een maisdoolhof. Maar ik vind het al heerlijk om met mijn boek voor de caravan te zitten!

Gastaanwoord_AnitavanOs_DeLinde1

Te snel voorbij

Op en rond camping De Linde is genoeg te doen dus. Maar ook niet onbelangrijk, zo vertelt Anita: “Het is er super schoon! En je hoeft niet met je wc rol onder je arm naar het toilet, dat is erg fijn. Er is ook een familiedouche waar je meer ruimte hebt om kleine kinderen te douchen en aan te kleden. Het is comfortabel en ruim opgezet allemaal.”

Kortom, familie van Os vindt het voorlopig niet nodig om verder te kijken naar andere VEKABO campings. “We hebben het er geweldig naar ons zin. Enig nadeel is dat de vakantie altijd veel te snel voorbij is!”

 

Camping de Linde
Haag 41
5815 CB Merselo-Venray

Gastaanhetwoord_AnitavanOs_DeLinde5 Gastaanhetwoord_AnitavanOs_DeLinde3