Nederlands English Deutsch
 

Campings in Utrecht

BUITENLUST

BUITENLUST

prachtige rustige camping vele fiets en wandelroutes. toiletgebouw met vloerverwarming. gedraineerd veld.

Lees Meer

DEMMERIK

DEMMERIK

Naast onze camping ,die bestaat uit 12 plaatsen voor caravans(waarvan vier verhard voor campers)en twee trekkershutten(zogenaamde "hooiberghutten") en plaats voor tentjes runnen wij met elkaar een melkveehouderijbedrijf met zo'n 105 melkkoeien die met een melkrobot worden gemolken. Dit alles in het Groene Hart van Nederland!

Lees Meer

Boerderij "De Boterbloem"

Boerderij

Boerderij "de Boterbloem"gelegen tussen Rijn & Heuvelrug, met volop fiets- en wandelroutes in de nabije omgeving. Ook voor de kinderen is er volop vertier zoals: een overdekte speelhal. skelters, speeltoestellen, trampoline en niet vergeten de hangbuikzwijntjes, ezels, kangoeroes, kamelen, hertjes, geitjes en de konijnen en cavia's. kortom kamperen of logeren op een boerderij is een onvergetelijk belevenis voor jong en oud.

Lees Meer

PUUR Lage Vuursche

PUUR Lage Vuursche

Kom bij ons genieten van rust en natuur! Door de unieke ligging aan diverse fiets- en wandelroutes en tegen het bosgebied, is onze camping zeer geschikt voor natuurliefhebbers. Onze gemoedelijke camping telt 35 plaatsen voor tenten, caravans en campers. Onze camping is hoofdzakelijk gericht op senioren, levensgenieters, en fietsers. Ook is er een trekkersveld voor kort verblijvende gasten

Lees Meer

Boerderij Hazenveld B&B***/mini-camping

Boerderij Hazenveld B&B***/mini-camping

Zoekt u een rustige plek tussen Utrecht en Amsterdam? In het Groene Hart van Nederland, nabij Vecht- en Plassen ligt onze kleinschalige melkveehouderij. Camping: 2015 vernieuwd verwarmd sanitair; WiFi; ruime comfortplaatsen vaak met polderzicht. 's Morgens warme broodjes en gratis leenkranten. B&B: uw hotel op de boerderij, ook voor kleine groepen. Ruime, comfortabele kamers met badkamer; airco; WiFi en gastenkeuken. Veel eigen (knooppunt) fiets- en wandelroutes. Gastvrij met alle comfort! Genomineerde Vekabo camping 2014!

Lees Meer

Boerencamping 't Oortjeshek

Boerencamping 't Oortjeshek

Logeren bij de boer op familiecamping 't Oortjeshek. Wij hebben een actief melkveebedrijf met een camping met 9 kampeerplaatsen, 2 hooiberghutten en 10 luxe ingerichte safaritenten. De camping is voorzien van een nieuw sanitair met wasmachine. Wij zijn een kindvriendelijke camping met diverse kinderactiviteiten waaronder een boerenknechtdiploma!! Midden op de camping is een speeltuin met o.a. een trampoline. Onze boerencamping ligt midden in het Groene Hart; vlakbij Utrecht en Amsterdam. Vanaf de camping kunt u fantastisch wandelen en fietsen.

Lees Meer

DE VLIERT

DE VLIERT

Mooie goed onderhouden camping die van alle gemakken is voorzien. Schitterende locatie midden in de Kromme Rijnstreek. Overal dichtbij.

Lees Meer

GROEPERKADE

GROEPERKADE

Gelegen in het buitengebied van Renswoude met uitzicht op de Groeperkade, onderdeel van de Grebbelinie. Jeu de Boulesbaan. Draadloos internet. Sanitair met vloerverwarming. Recreatieruimte met groot TV scherm.

Lees Meer

Recr. Landschap Rosenboom

Recr. Landschap Rosenboom

KAMPEREN OP EEN EILAND! Ruime eilanden met veel ruimte en geweldig uitzicht o.a de paarden, en koeien die elke dag voor bij komen om naar het weiland te gaan en terug gemolken te worden. Elk eiland heeft stroom en een waterkraan. Verwarmd sanitair Geen munten. Kano en fluisterboot verhuur, 20 meter hoge uitzicht toren. wifi aanwezig. 2 eigen wandelroutes vanaf de camping. Vol op viswater. Wij hebben actief melkveebedrijf . Kinderen en volwassenen zijn welkom om kijkje nemen in de melkput en helpen met voeren van kalfjes en paardrijden.

Lees Meer

OP DE HEUVELRUG

Rustig gelegen minicamping aan bosrand met veel wandel en fietsgelegenheid,ook groepskampeerders en mountainbikers komen hier aan hun trekken op de Utrechtse heuvelrug.

Lees Meer

PRINSENHOF

PRINSENHOF

Onze kleinschalige boerderijcamping met vleeskoeien en schapen bevindt zich in het heerlijke Kromme Rijngebied nabij de Utrechtse Heuvelrug. Op 10 km van Utrecht en 15 km van het historische plaatsje Wijk bij Duurstede. Na een dagje fietsen in een zeer afwisselende omgeving komt u op de camping weer tot rust op ons veld met tevreden koeien en weidevogels op de achtergrond. Onze kipjes zorgen voor heerlijke scharreleitjes. Nu gratis WiFi aanwezig op uw plaats. Ook een 4 pers. pipowagen te huur. U bent van harte welkom bij Piet en Anja Voskuilen.

Lees Meer

LARIK'S HOEVE

LARIK'S HOEVE

Mooie, ruime groepsaccommodatie en minicamping in een prachtig landelijk gebied. Tal van mogelijkheden. De accommodatie en camping zijn voorzien van alle gemakken en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht op de Grebbelinie en het Valleikanaal van Leusden.

Lees Meer

De Kleine Weide

De Kleine Weide

De recreatie- zorgboerderij "De Kleine Weide" ligt in het kasteeldorp Renswoude in de Gelderse Vallei bij de Grebbelinie en dichtbij de bossen van de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe maar buiten de toeristische drukte. Beleef de Grebbelinie te voet over de klompenpaden of per fiets langs dorpjes en beken in een afwisselend landschap De boerderij is in 1933 gebouwd als melkveebedrijf en inmiddels omgebouwd tot een bijzonder gemengd bedrijf met Bed & Breakfast; groepsaccommodatie een zorgboerderij en achter de boerderij een minicamping.

Lees Meer

DE BRINK

DE BRINK

Rustig gelegen aan de voet van de Grebbeberg zeer centraal tussen de Utrechtse Heuvelrug, De Vallei, De Betuwe en De Veluwe, mooie fietsomgeving, In het buitengebied van Gem. Rhenen het mooie stadje aan de Rijn. De camping ligt langs het Klompenpad het Grift en Graftenpad. Prachtige natuurgebieden. In De Schuur is er gratis draadloos internet, ruim speelveld, skelters, speeltoestellen. In De Schuur kunt u genieten van een heerlijke Schnitzelmenu, kroketmenu enz. en natuurlijk van de Koffie!!

Lees Meer