Nederlands English Deutsch
 

Campings in Limburg Midden

Boschheide

Boschheide

Lekker ontspannen in de Limburgse natuur? Wij bieden u een kleinschalige camping aan de rand van het dorp Swalmen. Hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de Duitse bossen, onze paarden en schotse hooglanders die rond het kampeerterrein lopen. In de nabijheid van de camping bevindt zich het fietsknooppunt 97( Midden en Noord Limburg), wandelknooppunten en het Pieterpad. Winkel- en cultuurstad Roermond, het Designer Outlet Center en de uitgestrekte Maasplassen liggen op fietsafstand van de camping.

Lees Meer

De Sangershoeve V.O.F.

De Sangershoeve V.O.F.

Mini Camping De Sangershoeve ANWB Fraaiste kleine camping Limburgse Maasdalhoeve; waar de Bourgondische sfeer voelbaar is. Vlakke fietsroutes leiden door vele Maasdorpjes zoals het witte stadje Thorn, de Maasvallei is een beleving voor fietsers en wandelaars, Onze camping richt zich vooral op de Medioren / Senioren Gastvrijheid en luxe zijn onze speerpunten met o.a: comfort plaatsen ; luxe verwarmd sanitair; wasserette; GRATIS TV ( cai) aansluiting , Gratis WIFI en FIETSROUTE of WANDEL kaart.WELKOM in LIMBURG !!

Lees Meer

VAN KEMPENHOF

VAN KEMPENHOF

Op camping “van Kempenhof” kunt u op comfortabele wijze genieten van natuurschoon en rust. De camping ligt aan de rand van het dorp Melick, vlakbij Roermond. Het nationaal park “De Meinweg” met uitgestrekte, heidevelden, bossen en vennen ligt op slechts 10 minuten fietsen van de camping. Het riviertje de Roer slingert op loopafstand door het prachtige Roerdal. Een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk laat u genieten van het prachtige Midden-Limburg en het grensgebied met Duitsland.

Lees Meer

HET INJ

HET INJ

Het Inj = het einde van ons dorpje, GRATIS WIFI, STROOM en DOUCHEN . Ezels (trektochten met pakzadel !) ea dieren 8 km van Roermond; op slechts 100m van de Maas,en 5km tot de stranden van de Maasplassen. Rustig dichtbij vissen, en aanlegsteiger voor de sportieve watersport. . Landelijk zeer gevarieerd gebied; (fietsen+wandelen!) ;vlakbij natuur/bos gebied Leudal en Bouxweerd.Vele culinaire gelegenheden, oude boerderijen, watermolens en andere historische gebouwen in de omgeving. Vaste gasten (>3 mnd.) kunnen een volkstuintje krijgen.

Lees Meer

Groot Einder

Groot Einder

Groot Einder is een kleinschalige boerderijcamping gelegen in Baexem, centraal in Limburg. Momenteel zijn er 25 ruime standplaatsen met 6A CEE elektra aansluiting van minimaal 100m2 beschikbaar. Gescheiden sanitaire voorzieningen voor dames en heren Gratis Draadloos internet WIFI aanwezig De camping is landelijk gelegen, tussen de dorpen Baexem en Heythuysen, met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. De schitterende omgeving is een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie centraal gelegen tussen Duitsland en Belgie

Lees Meer

AAN DE GRENS

AAN DE GRENS

Mooi gelegen camping voor mensen die op zoek zijn naar rust; ruimte en veel groen. Ideaal voor de wandel;fiets- en natuurliefhebber. Verwarmd sanitair, in 2014 ruim uitgebreid. Wasmachine en wasdroger zijn aanwezig. gratis Wifi. Mooiste Vekabo Camping van Limburg 2014. www.aandegrens.nl email info@aandegrens.nl

Lees Meer

DE ROOËJBES

DE ROOËJBES

Charme camping gelegen in het landelijk buitengebied van het Limburgse dorp Neer, in de omgeving van bossen en de Maasplassen. Bij de camping is een ambachtelijke smederij. De sfeer is gemoedelijk en vooral geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar rust. Op het terras kunt u terecht voor een koel glas bier, wijn of koffie met Limburgse vlaai uit eigen keuken. Gelegen aan de fietsknooppuntenroute is de camping het ideale startpunt voor fietsers. 16 ampère stroom / gratis wifi / Luxe sanitair / gratis knooppuntroutes Tot ziens! Miriam & Har.

Lees Meer

De Maashoeve

De Maashoeve

Camping met 54 ruime Comfortplaatsen en 2 Trekkershutten. De Stèk voor Medioren en Senioren. De Maashoeve staat voor rust, ruimte en gezelligheid! Adults-Only Camping: kinderen kunnen wel op bezoek komen, maar niet overnachten. MiddenLimburg is een prachtig gebied om te fietsen (mooi vlak) en te wandelen. Kleine dorpjes, meanderende riviertjes, afwisselende natuurgebieden met veel fiets- en wandelroutes. Fietsveer over Grensmaas naar België, Visplas , de Teggerse Plas en de Maas op 100m. GRATIS WIFI, Overdekte fietsenstalling. Wasruimte.

Lees Meer

'T HALDERT

'T HALDERT

minicamping en bloembinderij

Lees Meer

BIEJ DE VOGEL

BIEJ DE VOGEL

mooie, rustige en schone camping. Mooi sanitair, camper plaats; comfort plaatsen; Jeu de boules banen; ruime plaatsen met vrij uitzicht; stacaravans en chalet te huur, gevarieerde fiets en wandelroutes met bossen en de maasplassen (6km) winkelstad Roermond (8km), natuur park de Meinweg in onze gemeente

Lees Meer

Raayerhof

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. Het terrein is namelijk omzoomd door akkers, een boomgaard en een amfibieënvijver en een eigen bos etc.. Bij een verblijf van min. 7 dagen in het laagseizoen krijgt u 10% korting.

Lees Meer

De Kokmeeuw

De Kokmeeuw

De Kokmeeuw is een gastvrije en landelijk gelegen camping in Ospel,op de grens van Limburg en Noord-Brabant.Met 15 royale standplaatsen die allen voorzien zijn van electriciteit. met mooi ruim sanitair gebouw,gratis wifi aanwezig. Wij beschikken over enkele hout te stoken terraskachels,waarvan in onderling overleg gebruik gemaakt kan worden.Nabij Buitencentrum De Pelen en enkele honderd meters vanaf de landelijke fietsroute LF7-oeverlandroute en de knooppuntenroute (knooppunt 1- knooppunt 5) ideaal voor de rondtrekkende kampeerder.

Lees Meer

PEPINUSHOF

PEPINUSHOF

De boerderijcamping/ijsboerderij Pepinushof ligt in een bosrijke omgeving met wandelroutes in Midden-limburg.Boerderij nog volop in bedrijf met zelfgemaakt ijs en asperges ;ijs wat u op ons terras kunt proeven.De gasten mogen zelf fruit plukken op de camping die in een boomgaard ligt. De kinderen kunnen meehelpen op het bedrijf of verse melk drinken.De camping biedt een mooie omgeving en rust met geheel nieuw sanitair dat van alle gemakken is voorzien.Een gehandicapten douche /toilet is aanwezig. De fietsknooppunten route start bij ons voor.

Lees Meer

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping gelegen in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het Pieterpad komt voor de deur voorbij, en het Spikkerdal is voor veel wandelaars dan ook een zeer gewaardeerde camping.

Lees Meer