Nederlands English Deutsch
 

Campings in Limburg Midden

BIEJ DE VOGEL

BIEJ DE VOGEL

mooie, rustige en schone camping. Mooi sanitair, camper plaats; comfort plaatsen; Jeu de boules banen; ruime plaatsen met vrij uitzicht; stacaravans en chalet te huur, gevarieerde fiets en wandelroutes met bossen en de maasplassen (6km) winkelstad Roermond (8km), natuur park de Meinweg in onze gemeente

Lees Meer

VAN KEMPENHOF

VAN KEMPENHOF

Op camping “van Kempenhof” kunt u op comfortabele wijze genieten van natuurschoon en rust. De camping ligt aan de rand van het dorp Melick, vlakbij Roermond. Het nationaal park “De Meinweg” met uitgestrekte, heidevelden, bossen en vennen ligt op slechts 10 minuten fietsen van de camping. Het riviertje de Roer slingert op loopafstand door het prachtige Roerdal. Een uitgebreid fiets- en wandelroutenetwerk laat u genieten van het prachtige Midden-Limburg en het grensgebied met Duitsland.

Lees Meer

'T HALDERT

'T HALDERT

minicamping en bloembinderij

Lees Meer

HET INJ

HET INJ

Leuke camping, rustig gelegen aan het einde (het inj ) van ons dorpje, GRATIS INTERNET WIFI, STROOM en DOUCHEN BIJ PRIJS INBEGR. Ezels (trektochten met pakzadel !) ea dieren 8 km van Roermond; op slechts 100m van de Maas,en 5km tot de stranden van de Maasplassen. Rustig dichtbij vissen, en aanlegsteiger voor de sportieve watersport. . Landelijk zeer gevarieerd gebied; (fietsen+wandelen!) ;vlakbij natuur/bos gebied Leudal en Bouxweerd.Vele culinaire gelegenheden, oude boerderijen, watermolens en andere historische gebouwen in de omgeving.

Lees Meer

De Sangershoeve V.O.F.

De Sangershoeve V.O.F.

Mini Camping De Sangershoeve ANWB Fraaiste kleine camping 2009; Limburgse Maasdalhoeve; waar de Bourgondische sfeer voelbaar is. Vlakke fietsroutes leiden door vele Maasdorpjes zoals het witte stadje Thorn, de Maasvallei is een beleving voor fietsers en wandelaars, Onze camping richt zich vooral op de Medioren / Senioren Gastvrijheid en luxe zijn onze speerpunten met o.a: comfort plaatsen ; luxe verwarmd sanitair; wasserette; GRATIS TV ( cai) aansluiting , Gratis WIFI en FIETSROUTE of WANDEL kaart.WELKOM in LIMBURG !!

Lees Meer

DE ROOËJBES

DE ROOËJBES

De mini-camping ligt in het landelijk buitengebied van het Limburgse dorp Neer, in de omgeving van bossen en de Maas. De sfeer is gemoedelijk en vooral geschikt voor diegenen die op zoek zijn naar rust. De camping is bovendien het ideale startpunt voor een wandeling of fietstocht. Ambachtelijke smederij Bij de camping is een ambachtelijke smederij gelegen waar nog met ouderwets smidsvuur siersmeedwerk wordt vervaardigd. Terras Voor koffie met Limburgse vlaai en een lekker glas bier of wijn. WIFI GRATIS.

Lees Meer

Groot Einder

Groot Einder

Groot Einder is een kleinschalige boerderijcamping gelegen in Baexem, centraal in Limburg. Momenteel zijn er 25 ruime standplaatsen met 6A CEE elektra aansluiting van minimaal 100m2 beschikbaar. Gratis Draadloos internet WIFI aanwezig De camping is landelijk gelegen, centraal tussen de dorpen Baexem en Heythuysen, met alle belangrijke voorzieningen binnen handbereik. De schitterende omgeving is een ideaal uitgangspunt voor uw vakantie centraal gelegen tussen Duitsland en Belgie

Lees Meer

De Kokmeeuw

De Kokmeeuw

landelijk gelegen camping op de grens met limburg en brabant nabij de groote peel diverse vlakke fiets routes waaronder knooppunten routes en fiets routes uitgezet om de historie en producten van de omgeving te ontdekken en proeven route kaarten in bruikleen aanwezig voor de sport visser zijn er mogelihjkheden let wel nederlandse vergunnig groot vereist onze kamping is in drie veldjes verdeeld en beschikken over 6 en 10 amp stroom en gratis Wifi en in de avond bieden wij U de mogelijkheid om na te praten bij een terraskachel

Lees Meer

Boschheide

Boschheide

Lekker ontspannen in de Limburgse natuur? Wij bieden u een kleinschalige camping aan de rand van het dorp Swalmen. Hier kunt u genieten van een fantastisch uitzicht over de Duitse bossen, onze paarden en schotse hooglanders die rond het kampeerterrein lopen. In de nabijheid van de camping bevindt zich het fietsknooppunt 97( Midden en Noord Limburg), wandelknooppunten en het Pieterpad. Onze camping ligt op fietsafstand van winkel- en cultuurstad Roermond, het Designer Outlet Center en de uitgestrekte Maasplassen.

Lees Meer

Raayerhof

Onze sfeervolle, kleine camping biedt u de rust en gezelligheid van het Limburgse plattelandsleven. Het terrein is namelijk omzoomd door akkers, een boomgaard en een amfibieënvijver en een eigen bos etc.. Bij een verblijf van min. 7 dagen in het laagseizoen krijgt u 10% korting.

Lees Meer

De Maashoeve

De Maashoeve

Camping met 56 ruime Comfortplaatsen, 2 Trekkershutten, 6 Appartementen. De Stèk voor Medioren, Senioren en volwassenen zonder kinderen. De Maashoeve staat voor rust, ruimte en gezelligheid! MiddenLimburg is een prachtig gebied om te fietsen (mooi vlak) en te wandelen. Kleine dorpjes, meanderende riviertjes, afwisselende natuurgebieden met veel fiets- en wandelroutes. Fietsveer over Grensmaas naar België, Visplas , de Teggerse Plas en de Maas op 100m. Bakker 400m. GRATIS WIFI, Overdekte fietsenstalling. Wasruimte.

Lees Meer

AAN DE GRENS

AAN DE GRENS

Mooi gelegen camping voor mensen die op zoek zijn naar rust; ruimte en veel groen. Ideaal voor de wandel;fiets- en natuurliefhebber. Verwarmd sanitair, in 2014 ruim uitgebreid. Wasmachine en wasdroger zijn aanwezig. gratis Wifi. Mooiste Vekabo Camping van Limburg 2014. www.aandegrens.nl email info@aandegrens.nl

Lees Meer

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal

Het Spikkerdal is een boerderijcamping gelegen in Asenray bij Roermond. Vanuit onze camping kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Het Pieterpad komt voor de deur voorbij, en het Spikkerdal is voor veel wandelaars dan ook een zeer gewaardeerde camping.

Lees Meer

PEPINUSHOF

PEPINUSHOF

De boerderijcamping/ijsboerderij Pepinushof ligt in een bosrijke omgeving met wandelroutes in Midden-limburg.Boerderij nog volop in bedrijf met zelfgemaakt ijs en asperges ;ijs wat u op ons terras kunt proeven.De gasten mogen zelf fruit plukken op de camping die in een boomgaard ligt. De kinderen kunnen meehelpen op het bedrijf of verse melk drinken.De camping biedt een mooie omgeving en rust met geheel nieuw sanitair dat van alle gemakken is voorzien.Een gehandicapten douche /toilet is aanwezig. De fietsknooppunten route start bij ons voor.

Lees Meer