Nederlands English Deutsch
 

Robersum

Robersum

Robersum is een "gemengd bedrijf" aan de rand van Nationaal Park Lauwersmeer. Het bestaat uit een 5***** groepsaccommodatie voor maximaal 34 personen, een camping met 40 zeer ruime plaatsen en 4 hutten: een standaard Trekkershut;2 Trekkershutten Comfort en een luxe Blokhut. In de omgeving veel mogelijkheden voor sportief plezier, cultuur-historische bezienswaardigheden, musea, bijzondere tuinen en de zeehondencrèche. Een dagtocht: naar Schiermonnikoog, Ameland of Borkum (D), en de steden Groningen en Dokkum zijn zeer de moeite waard!.

Lees Meer

DE KLEINE HEERLIJKHEID

DE KLEINE HEERLIJKHEID
Lees Meer

KLEIN EN FIJN

KLEIN EN FIJN

Camping is verdeeld in hofjes die door dennenbomen beschut worden. Uitstekend geschikt voor wandelen, fietstochten en om te vissen. Geen seizoen plaatsen. Bij geen vorst, open tot 30 oktober. elektriciteitsmeters

Lees Meer

DE FRUITGAARD

DE FRUITGAARD

Camping De Fruitgaard is een kleinschalige camping gelegen in het ,,Old ambt'' en heeft ruime kampeerplekken in de boomgaard van ons Fruitbedrijf. Hier kunt u genieten van rust en ruimte , verder ruime sanitair ruimte, wasmachine en centrifuge aanwezig. Nieuw Wifi op de camping. En sinds april 2013 rustpunt voor wandelaars en fietsers, gelegen aan de fietsknooppunten route. In onze plattelandswinkel treft u een (h)eerlijk assortiment van streekeigen producten.

Lees Meer

Dieverdoatsie

Dieverdoatsie

Op het argrarisch bedrijf worden zetmeelaardappelen, suikerbieten en granen geteeld. Daarnaast hebben we een zorgboerderij en bieden dagbesteding en logeeropvang aan mensen met een verstandelijke handicap.

Lees Meer

Musselkanaal

Musselkanaal

Gastvrije plattelands camping centraal gelegen tussen het Groninger Westerwolde , de Drentse Hondsrug en het Duitse Emsland. Nabij fietsknooppunten en wandelroutes .Ook zijn er diverse vis , vaar , en zwemmogelijkheden in de direkte omgeving . Op de camping 14 royale plaatsen , zwembad , ponyrijden , diverse speeltoestellen , kampvuur/barbeque , dierenweide ,verse eieren verkoop en gezellige recreatieruimte met gratis draadloos internet ontvangst . Kortom alles is aanwezig voor een geweldige plattelands vakantie .

Lees Meer

'T HOFJE

'T HOFJE

De boerderij is niet meer in bedrijf; er zijn paarden en schapen aanwezig. De veldjes liggen beschut tussen het groen met mooie doorkijkjes. Gelegen in het cultuurhistorisch dorp Slochteren; het groene hart van Groningen. Een opstappunt van de Knooppuntroute is nabij. Slochteren is centraal gelegen in de provincie Gronigen.

Lees Meer

De Kapschuur

De Kapschuur

Camping/pension De Kapschuur gelegen in een bosrijke omgeving met mooie fiets/wandelroutes. Kampvuur en bbq mogelijkheden, gezellig terras, trekkershutten, nieuw sanitair gratis douche, Wi-Fi, en speel attributen. Voor de kinderen is er een speeltuin aanwezig. En een recreatie plas op loopafstand. Nieuw: is de theeschenkerij met vernieuwde, met gebinten opgetrokken, overdekt terras! Maak tevens een bezoekje in onze recreatie zaal of omgetoverde kapschuur met open vuurhaard. De Kapschuur.. "EEN GOED GEVOEL" Daar gaan wij voor, u toch ook?

Lees Meer

DE ROUSANT

DE ROUSANT
Lees Meer

NOORDERZON

NOORDERZON

Minicamping Noorderzon is een combinatie van een minicamping en een boerencamping met 15 ruime plaatsen en is geschikt voor senioren, fietsers, wandelaars, vogelaars, rust en natuurliefhebbers. Als een spin in het web van de provincie Groningen bevindt onze camping zich in het gebied Duurswold. Duurswold is een mix van oude en nieuwe natuur, een vogel eldorado en leefgebied van kuddes herefords en blaarkoppen. Door het gebied slingert een oude zandrug die destijds de veilige verbinding was tussen Groningen en Appingedam..(Site / Facebook!).

Lees Meer

HARMINA HOEVE

HARMINA HOEVE

Een kleinschalige camping op steenworpafstand tegenover een van de schitterende Sellingerbossen.In de directe omgeving vind U natuurgebieden en een prachtig beekdallandschap met idyllische plekjes. Westerwolde is bij uitstek geschikt voor de vakantieganger die rust zoekt maar ook in korte tijd attracties en bezienswaardigheden wil bezoeken. Het gebied leent zich uitstekend voor lange fiets en wandelingen door bossen, natuurgebieden en de omgeving. Door z'n diversiteit aan flora n fauna is Westerwolde eveneens een Eldorado voor natuurliefhebbers

Lees Meer

't NIJE HOF

't NIJE HOF

Camping 't Nije Hof is een gezellige familiecamping gelegen op een uitstekend verzorgd en rustig gelegen parkachtig terrein van ruim 2,5 ha. Op de camping ligt een mooie grote zwem- en visvijver waarbij het vooral in de warme maanden van het jaar goed toeven is. De camping beschikt over 25 beschutte, ruime plaatsen voorzien van elektra. Langs de vijver vindt u drie volledig ingerichte trekkershutten voor vier personen. Tevens treft u een zeer net en ruim opgezet toiletgebouw voorzien van gescheiden douches, gescheiden dames- en herentoiletten.

Lees Meer

LENTEMAHEERD

LENTEMAHEERD

Beleef avontuurlijk Groningen. Camping en Boertel Lentemaheerd is een mooie plek om het avontuurlijke Groninger land op de fiets, wandelend of met de auto te ontdekken. Gewoon lekker in uw eigen tempo. U staat versteld van het verrassende groen en de vele leuke dorpjes in Groningen. Heeft u wel eens op de dijk gestaan? Aan de ene kant het vlakke Groningen met zijn prachtige tuinen, oude kerken en fraaie borgen. En aan de andere kant de mooie vergezichten over het Wad. En aan de horizon ziet u het Duitse Waddeneiland Borkum.

Lees Meer

BOERENBONT

BOERENBONT

In het mooie bosrijke Westerwolde ligt mini Camping Boerenbont. De camping heeft zeer ruime plaatsen en is geschikt voor jong en oud! Ook de omgeving verkennen is de moeite waard! U zult er verstelt van staan wat Groningen allemaal te bieden heeft! Schitterende fiets en wandel mogelijkheden. Daarom nodigen wij u van harte uit om eens langs te komen bij Camping Boerenbont. WiFi aanwezig.

Lees Meer

Hayema Heerd

Lees Meer

minicamping St. Droomkinderen

minicamping St. Droomkinderen

Stichting Droomkinderen is een woonvorm voor mensen met ASS. Deze doelgroep houdt van rust en ruimte, zo ook onze gasten van de minicamping (grote plaatsen). Onze bewoners onderhouden de camping en het sanitair, waar wij vele complimenten voor krijgen.Onze minicamping is gelegen naast onze boerderijen (zonder dieren) en op loopafstand van het vestingstadje Bourtange. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Ook zijn er in de nabije omgeving vele mogelijkheden tot dagtripjes. Hartelijk welkom

Lees Meer

't Hoogje

't Hoogje

Boerencamping bij modern melkveehouderijbedrijf; gelegen op de grens van Groningen, Friesland en Drenthe. Schaduwrijke plaatsen waarvan enkele met plateau. Fietsroutes beschikbaar vanaf camping . Laat u verrassen door de unieke natuurgebieden in de omgeving: het Friese Woud, de Drentse heidevelden en het Groninger coulisselandschap. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen.Ook kunt u rondkijken op het bedrijf en mogen de kinderen helpen bij het voeren van de kalfjes. www.thoogje.nl info@thoogje.nl

Lees Meer

Camping Noordlaren

Camping Noordlaren

Aan de rand van Noordlaren, achter onze authentieke woonboerderij, vindt u onze groene en mooi aangelegde minicamping. Een plek om te onthaasten en tot rust te komen. In de directe omgeving kunt u fantastisch fietsen, wandelen en nog veel meer. Aan de achterkant van de minicamping loopt u zo het Nationaal Landschap Drentsche Aa, het Noordlaarderbos of de Oostpolder in. Op loopafstand ligt het Zuidlaardermeer met veel recreatiemogelijkheden. Wilt u etappes van het Hondsrugpad of Pieterpad lopen of fietsen? Kom bij ons overnachten.

Lees Meer

MAARLANDHOEVE

MAARLANDHOEVE

Natuurlijke, gastvrije camping rondom authentieke boerderij(1839);5-10 min lopen van het winkelcentrum.Ruime plaatsen voor caravan/camper met beschutting en/of weidse blik.Onze tentkampeerders kunnen kiezen uit beschutting(boomgaard) of weidse blik(wierde). Voor groepen hebben wij een apart terrein met eigen sanitair.Genieten van rust;ruimte op het Groninger land.Ideaal voor actieve doe-vakantie.Vis/vaarwater(trailerhelling aanwezig).Trekkershut+(5p)Uitstekend sanitair (deels verwarmd).Erkend Natuurkampeerterrein.campingmaarlandhoeve@hetnet.nl

Lees Meer

ZomersBuiten

ZomersBuiten

'De Kampeertuin', verscholen in het groen, is fleurig-vriendelijk-duurzaam. Veel bloemen, eco-pluktuin met groente-fruit-kruiden voor u. Ook kinderen vinden dat geweldig. Ouessantschaapjes-Shetlandpony’s-kippen, grote (zand)speelplek. Rust-ruimte-natuur geven u een goed gevoel. ’s Avonds kampvuur? Eigen huisdier mee? Fiets huren? In 't middelpunt van OostGroningen de ideale plek voor uitstapjes. Westerwolde-Veenkoloniën-Oldambt-Dld., zijn even dichtbij. Verrassend mooie omgeving voor eindeloos wandelen-fietsen-oude architectuur, da's genieten!

Lees Meer

BUITENGOED HET ACHTERDIEP

BUITENGOED HET  ACHTERDIEP

Bij Buitengoed Het Achterdiep kunt u kiezen uit een ruime kampeerplaats, verblijf in een comfortabel appartement, in de caravan of in het hooitel. In alle gevallen kunt u er een heerlijk ontbijt bij bestellen. Elke dag zijn er verse broodjes. Op zondag zijn de broodjes zelfs gratis! Het sanitair is schoon en modern. De bosrijke afwisselende omgeving (Westerwolde) is nog niet ontdekt door het massatoerisme. Er zijn fantastische fietsmogelijkheden en er is in de omgeving van alles te doen. Gratis wifi en elke dag keus uit 3 landelijke dagbladen.

Lees Meer

Rigtersheert

Rustig gelegen camping met uitzicht over de landerijen. Voorzieningen zoals openbaar vervoer, een supermarkt en eetgelegenheden op loopafstand Trekkershut en huurcaravan aanwezig

Lees Meer