Nederlands English Deutsch
 

ZWINZICHT

Lees Meer

de Klompen

Rustige boeren mini-camping. Niet ver van Workum. Veel fiets en wandelmogelijkheden. Open water (met aanlegsteiger) op loop afstand. We zouden het leuk vinden u als gast te mogen begroeten.

Lees Meer

HIDDEMA STATE

HIDDEMA STATE

Hiddema State is een camping en een paardenstalhouderij. Het ligt in het dorpje Hempens en is gelegen aan een oude rivier De Greuns. Hier kunt u lekker een hengeltje uitgooien. Het is een rustige camping met prima sanitaire voorzieningen. Verder is er een bos met prachtige wandelpaden. Vanuit Hempens kunt u alle kanten op met de fiets. Het centrum van Leeuwarden ligt op fietsafstand. Hier kunt u gezellig winkelen en er zijn in het oude centrum vele restaurantjes waar u heerlijk kunt eten. Graag tot ziens.

Lees Meer

Uit en Thuis

Uit en Thuis

Rustige, mooie camping welke ligt aan vaar- en viswater. Keurig modern sanitairgebouw. Mooie fiets-. wandel- en visomgeving. Vanaf de camping kan gevist worden in de Stroobosser Trekvaart. Prachtige fietsroutes in de omgeving, aangegeven door knooppunten. Huisdieren zijn welkom. Aanlegplaats voor kano's op apart veldje aanwezig. Gezellige dorpskern met groot winkelaanbod. Centrale ligging tov Dokkum, Lauwersmeergebied, Ameland en Schiermonnikoog. Appartement. Voor-/naseizoen 12 dagen kamperen=10 betalen. Gratis WIFI.KOM KAMPEREN bij UIT & THUIS

Lees Meer

Nij Wybranda

Nij Wybranda

Rustig gelegen vakantieboerderij in hartje Fryslân. Wij zitten centraal tussen de steden van de Elfstedenroute (fiets, wandelen, varen en schaatsen) en zijn dus de uitvalsbasis voor een elfstedentochtdeelnemer. Niet alleen de rust, stilte en de uitgestrektheid vormen het karakter van Nij Wybranda; ook de omgang met elkaar, de dieren en de natuur geven er stijl aan. De kinderen mogen de dieren mee helpen verzorgen op de boerderij en mogen ze ponyrijden. Genoeg te doen voor jong en oud; een echte belevenis van het leven op een boerderij.

Lees Meer

D'ELF IEKEN

D'ELF IEKEN

Minicamping met jongvee opfok, op de camping is een klein speelveldje, zon- en schaduw plaatsen, met kinder- en speelboerderij, boerderijwinkel, maisdoolhof. Veel skelters aanwezig. Elsloo ligt aan de rand van het nationaal park Drents Friese Wold, nabij Appelscha, een prachtig gebied om te fietsen en/of te wandelen. Vanaf 2015 nieuw verwarmd sanitairgebouw met mindervalidentoilet en familie douche. Met veel bezienswaardigheden en activiteiten in de omgeving.

Lees Meer

Camping het Koningsdiep

Camping het Koningsdiep

Camping het Koningsdiep is een natuurlijke landschaps camping in Ureterp nabij Drachten en Beetsterzwaag. Voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg bent u bij ons van harte welkom! U kunt genieten van het kamperen met uw eigen tent, caravan en/of camper op een riante staanplaats of in onze B&B. Er bestaat bij ons ook de mogelijkheid voor caravanverhuur. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om samen van uw vakantie te genieten met uw eigen paard of met één van onze paarden die bij ons in pensionstalling staan. Honden zijn toegestaan.

Lees Meer

Minibospark Jubbega

Minibospark Jubbega

!!!!! IN 2012 GEKOZEN TOT VEKABO CAMPING VAN FRIESLAND !!!!! Minibospark Jubbega is een autovrije kleine camping met een parkachtige uitstraling. De camping met prachtige vijver / viswater is rustig gelegen aan de rand van het bos. De ruime plaatsen (met Wifi) door groen gescheiden bieden veel privacy. Modern goed verzorgd verwarmd sanitair ( incl. wasmachine+wasdroger). Prachtige wandel-en fietsomgeving. ## Aan de rand van het water een kampeerhuisje te huur ( 2-4 pers)##. Wanneer U Friesland wilt ontdekken is deze camping een aanrader ......

Lees Meer

DE BLIKVAART

DE BLIKVAART

De Blikvaart, de locatie voor (h)eerlijke vakantie! Ruime beschutte kampeerplekken in het weidse Friese platteland, direct aan het vis- en vaarwater. Maak kennis met de boerderij en zijn bewoners. In de zomervakantie een ritje met de tractor door de weilanden. Heeft u geen kampeermiddelen? Dan kunt u overnachten in een mooie vakantiewoning. Met uitzicht over het speelveld. Voor groepen hebben wij een ruime groepsaccommodatie. Voorzien van 8 slaapkamers, 4 badkamers en luxe faciliteiten, zoals whirlpool, zonnehemel en infraroodcabine.

Lees Meer

Slachtehiem

Slachtehiem

Slachtehiem is een locatie aan het kleinere water, u kunt er prachtig met een sloepje varen. De camping ligt midden in de landerijen, waar de schoonheid van het platteland nog geheel puur is en waar de gasten van rust houden. De douches en toiletten zijn erg luxe en ook geschikt voor mindervalide gasten. De 16 persoons groepsaccommodatie van Slachtehiem is 5***** en voor iedereen toegankelijk. Op 6 km afstand ligt Franeker. Naar Harlingen en Bolsward fietst u in een half uurtje. Het pittoreske Makkum ligt op 12 km afstand van ons vandaan.

Lees Meer

Wijn & Cultuurhoeve Thabor

Wijn & Cultuurhoeve Thabor

Camping Thabor is kamperen bij de boer en in de natuur in de directe omgeving van elfstedenstad Sneek, maar dan net even anders. De camping van wijn & cultuurhoeve THABOR ligt op het zuiden van de boerderij en heeft het mooiste Friese uitzicht wat u zich maar kunt wensen; water, weiland, Friese paarden en wollige schapen. In onze glazen zaal met terras kunt u relaxen en genieten van het uitzicht, of even gebruik maken van onze Wifi verbinding. En een wandeling maken in Friesland door een wijngaard is ook al een belevenis op zich!

Lees Meer

FOSWERT

FOSWERT

akkerbouwbedrijf met de volgende teelten: pootaardappelen&;suikerbieten&;brouwgerst en gazongraszaadteelt Daarnaast een kleine campeergelegenheid

Lees Meer

Minicamping Van Harinxma

Minicamping Van Harinxma

Minicamping Van Harinxma is een rustig gelegen minicamping,in het stiltegebied, aan het Van harinxmakanaal in de gemeente Menaldumadeel; gelegen tussen de dorpen Ritsumazijl en Deinum. In het hart van Friesland net buiten de grote stad Leeuwarden. De stad ligt circa 10 minuten fietsen vanaf de camping. Voor een vakantie in deze omgeving met vis mogelijkheden, natuurschoon, fietsroutes, rust en veel bezienswaardigheden in de buurt is minicamping Van Harinxma een prima uitgangspunt.

Lees Meer

MARSICHT

MARSICHT

Veehouderij en scharrelvleeskuikens

Lees Meer

DE TJASKER

DE TJASKER

Camping de Tjasker ligt bij een authentieke boerderij in de Zuidwesthoek van Friesland met de Gaasterlandse bossen, de Friese meren en het IJsselmeer. Op de camping zijn ruime staanplaatsen met een prachtig uitzicht over de landerijen, ook is er de mogelijkheid om een wandeling over het land van de Tjasker te maken. Er is gratis WIFI op de camping aanwezig. Een klein parkje in dit mooie gebied.

Lees Meer

De Singelhof

De Singelhof

De Singelhof is een kleine gemoedelijke camping (VeKaBo en ACSI) gelegen aan de rand van Gorredijk in ZO-Friesland. De camping is voorzien van 15 royale kampeerplaatsen, 1 blokhut en schoon sanitair. Op de boerderij worden de koeien gemolken door een MELKROBOT welke u natuurlijk kunt bezichtigen. In de omgeving zijn vele prachtige fietspaden door de weilanden, bossen en langs riviertjes. Ook zijn er vele gezellige dorpen op fietsafstand. De camping ligt aan het ANWB knooppuntenfietspad. U bent van harte welkom!

Lees Meer

HET SCHOTERLAND

HET SCHOTERLAND

Onze gastvrije en betaalbare Camping is kleinschaling ,en heeft 25.ruime staanplaatsen met 4.of 8.amp. stroom. Tevens zijn er 2. trekkershutten . Naast de camping is er een chaletparkje, bestaande uit 6.luxe Chalets[4.en 6.persoons,welke ook geschikt zijn voor rolstoelen. Verder verzorgen wijde volgende activiteiten als; kaarsenmaken/aardewerk beschilderen/zeepkettingsmaken/midgetgolf /boogschieten. Tevens een grote speeltuin en div. dieren. geschikt voor Futters {mooi fietsgebied] en gezinnen met kleine kinderen[speelplezier] u bent WELKOM.

Lees Meer

De Cuynder

De Cuynder

Minicamping “De Cuynder” ligt in het zuidoosten van Friesland in de nabijheid van het riviertje de Tjonger. De camping ligt tussen de dorpen Makkinga en Donkerbroek op ‘t Hoogezand. Op het bedrijf worden oude "vergeten" groenterassen geteeld. Op het terrein zijn houtwallen en hagen aanwezig. Overhoekjes sieren het geheel, veel variatie in flora en fauna aanwezig. Een ideale stek om tot rust te komen. De nachten zijn er nog donker, bij helder weer zijn de sterren nog te bewonderen. De minicamping bestaat uit negen plekken voorzien van elektra.

Lees Meer

'T Trekkersveld

'T Trekkersveld

Een mooie boerderij met 4 losse velden omringd door een fleurige begroeiing om op te overnachten. 'S ochtends heerlijk wakker worden door al het leven wat zijn zang houdt. Evt. ook speciale plaatsen voor wat mee privacy omheind met dichte beukenstruiken. Altijd wel een gezellige onderlinge sfeer en behulpzame zonen die graag een handje voor je uitsteken. Dus gewoon doen! Voor extra info: www.campingtrekkersveld.nl

Lees Meer

Swichumer Pleats

Swichumer Pleats

Swichumer Pleats is een landelijk gelegen minicamping in hartje Friesland. Deze camping ligt op circa vier kilometer afstand van de Friese hoofdstad Leeuwarden en biedt rust, ruimte en ontspanning. Swichumer Pleats is zeer ruim opgezet met vijftien plaatsen. Elke plaats beschikt over een aansluiting voor elektra (6 ampère). Het terrein is onder andere voorzien van een nieuw sanitairgebouw, een volleybalveld, een zandbak en wifi. - info@swichumerpleats.nl

Lees Meer

Mini camping Singel

Mini camping Singel

Mini camping Singel is een rustige camping gelegen in het hart van de Friese Wouden. Achter onze voormalige boerderij ligt het kampeerveld met 16 zeer ruime kampeerplaatsen. Een grote zandbak met speeltoestellen voor de kinderen en voor de lekkerbekken fruitstruiken om van te snoepen. Het theeterras en de streekwinkel zijn een mooie aanvulling voor de camping en een rustpunt voor de vele passanten van fietsroutes in "De Frije Wiken" en zuid-oost Friesland. Onze kleine camping ligt 2km. buiten het dorp Jubbega tussen knooppunt 16 en 61.

Lees Meer

DE BOEGEN

DE BOEGEN

wij hebben een kleine camping met 25 staanplaatsen, goede nieuw sanitaire voorzieningen 9 in 2005 geheel vernieuwd ,elektra , parkeerruimte voor uw auto, tappunten voor water op elk veld, apart speelveld met schommels,gastvrijheid ook voor uw hond.

Lees Meer

DE VASTHI-HOEVE

DE VASTHI-HOEVE

Onze minicamping is landelijk gelegen tussen de natuurgebieden “De Deelen” en het parklandschap “Oranjewoud”. De directe nabijheid biedt een grote variatie in landschap van veen; water; weide; heide en bos. Het gevarieerde landschap leent zich in bijzondere mate om op sportieve wijze te onthaasten. Op +/- 10 km afstand ligt Sportstad Heerenveen én schaats- & evenementenhal Thialf. In de Zuidoosthoek van Friesland zijn vele goede ateliers, galeries en beeldentuinen. Ook zijn er aantrekkelijke musea. Tips worden u van harte verstrekt.

Lees Meer

BOARNSHIEM

BOARNSHIEM

Hartje Friesland.Friese Meren.Kleinschalige camping met royale beschutte kampeerplaatsen. Geweldig weids uitzicht. Ervaar de rust van het platteland of het leven van Familie de jong op hun schone en toegankelijke melkveebedrijf. Speeltoestellen centraal op veld, knuffel het konijn of aai de kalfjes. Modern en schoon sanitair.Gratis WIFI. Centrale uitvalsbasis voor alles wat Fryslan zo uniek maakt. Huur een boot, fiets de Pontjesroute, bezoek het Kameleondorp. Nabij watersportgebieden, viswater en wandelnatuurgebied. Supermarkt/bakker<3km.

Lees Meer

ZILVEREN MAAN

ZILVEREN MAAN

Camping aan de rand van het dorp De Westereen, aan viswater en in een gebied met veel fiets/wandel-paden om het mooie landschap te verkennen. Het gebied is aangewezen als Nationaal landschap ''De Noordelijke Friese Wouden''. Ruim sanitair en een recreatie ruimte met tv. en radio aanwezig. WIFI internet op de camping. Wasmachine aanwezig. Kano-, roei(moter)boten verhuur. Jeu de boules. Beach volleybal terrein aanwezig. Fiets verhuur en speelveld. 2 x 4 pers trekkershut voor overnachtingen.

Lees Meer

Balstien

Balstien

Balstien is een kleine rustige camping bij een zorgboerderij in het dorpje Bontebok aan de Schoterlandse compagnonsvaart.Er zijn vijf ruime plekken met comfortabele sanitaire voorzieningen.Bontebok is ontstaan in de zestiende eeuw tijdens het afgraven van het hoogveen door de Heeren van het Veen: de compagnons. En omgeving uitstekend geschikt voor senioren die willen fietsen in een rustige boomrijke omgeving: nabij Oranjewoud en de riviertjes Het Koningsdiep, De Linde en De Tjonger.Dorpen in de buurt zijn Gorredijk, Oldeberkoop en Heerenveen.

Lees Meer

Boerderijcamping Old Huystra State

Boerderijcamping Old Huystra State

Rustige ruime boerderijcamping aan de rand van het eeuwen-oude terpdorpje Morra. Onze boerderij dateert oorspronkelijk uit de 14e eeuw. De kampeerplaatsen zijn omsingeld door een boomrand die veel beschutting biedt. In de directe omgeving bevinden zich het Lauwersmeergebied, de Wadddenzee, de waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog, de elfstedenstad Dokkum en natuurrijke fiets- en wandel-routes. Moderne verwarmde sanitairruimte met wasmachine & droger. Douchen is vrij zonder munten. Wij hebben schapen en Friese paarden. WIFI beschikbaar.

Lees Meer

Gerkema Zathe

Gerkema Zathe

Gerkema Zathe is gelegen ten zuiden van Leeuwarden in het landelijk gebied. U kunt er prachtig fietsen en varen. Ons biologisch melkveebedrijf telt 80 koeien, jongvee en een 20 tal schapen met lammeren. De camping ligt aan vis / vaarwater en heeft een haven, 2 kano's( gratis), huurbootjes. Er is een zwemsteiger en een ondiepe speelpoel met zand en een dierenweide met kleinvee. Overdekte speelruimte en fietsenstalling, blokhut met informatie, boeken en boerderijproducten. Kinderen kunnen een boerderijdiploma behalen. U bent van harte welkom!

Lees Meer

TANIABURG

TANIABURG

De boerderij 'Taniaburg' en nu dus ook de camping is gelegen op historische grond Halverwege de 16e eeuw was er al sprake van de 'State Taniaburg' met een bijbehorende kop-hals-romp boerderij. In het jaar 1839 heeft deze boerderij plaats moeten maken voor de huidige kop-hals-romp boederij. Rond 1990 heeft de Gemeente Leeuwarden besloten om het gebied rond 'Taniaburg' te ontwikkelen tot een natuurgebied. De weilanden hebben plaats moeten maken voor de circa 100 ha bos met fraaie waterpartijen. De camping is dan ook uniek gelegen op circa 100

Lees Meer

Camping Sudersé

Camping Sudersé

Mooie ruime camping, tussen het oude stadje Workum en het IJsselmeer. U komt bij ons voor rust en ruimte; u kunt in de omgeving (kite)surfen, zeilen, zwemmen, fietsen, wandelen, musea bezoeken en nog veel meer. Wij verhuren trekkershutten en een kamperbungalow(tenthuisje). Ook met de camper bent u van harte welkom. Ons schone (verwarmde) toiletgebouw zal u niet tegenvallen. Ook kunt u gebruik maken van koel/vrieskast en is er de mogelijkheid om te wassen/drogen. Ook hebben wij Wifi op de camping. bezoek ons website: www.suderse.nl.

Lees Meer

DE WETTERSPETTER

DE WETTERSPETTER

De Wetterspetter is een gezellige minicamping met een prachtig uitzicht en heeft een unieke watersportlocatie in Zuidwest Friesland. De camping maakt deel uit van het Grote Watersporthart van de Friese Meren en is gelegen aan het Heegermeer. Tevens ligt de camping in de nabijheid van de Gaasterlandse bossen. Door de twee grote campingvelden met de ruime staanplaatsen kunt u volop genieten van uw caravan, camper of tent. Verder bent u op de camping op het juiste adres om een boot of caravan te huren.

Lees Meer

de Twee Provincien

de Twee Provincien
Lees Meer

'DE FRIJE FRIES'

'DE FRIJE FRIES'

Welkom op onze landelijk gelegen camping nabij het Tjeukemeer iets ten zuiden van Heerenveen. Op fietsafstand van Thialf en het Abe Lenstrastadion of het prachtige Oranjewoud. Vanaf de camping heeft u een geweldig panorama uitzicht over het natuurgebied 'T Easterskar waar u heerlijk kunt wandelen, bv een wandeling naar de vogelkijkhut 'De Skiere Goes'. Wij hebben ruime beschutte plekken. Wifi op aanvraag. Rust en ruimte voor een welverdiende vakantie. Bezoek onze facebook-pagina of www.defrijefries.nl voor meer info of foto's.

Lees Meer

De Welp

De Welp

Geen actief boerenbedrijf, wel het landelijke gevoel. Theetuin/Minicamping “de Welp” is een onderdeel van Thuisboerderij “de Welp”: een opvang voor pleegkinderen en we doen aan dagbesteding.

Lees Meer

Boerderijcamping De Geele Bosch

Boerderijcamping De Geele Bosch

Boerderijcamping de Geele Bosch is kamperen bij de boer: - Boerderij in bedrijf - 35 melkkoeien - Jongvee, paard, ezel en geiten - Kijken bij het melken en voeren van de kalfjes - Grote plaatsen (alle voorzien van elektra) - Verhuur 4 pers. tenthuisje - Gelegen aan bos - Verwarmd sanitair gebouw - Veel vertier voor kinderen - Bereiding van ambachtelijk boeren(soft)ijs - Boerderijwinkel met ambachtelijke producten - Gezellig terras - Huifkartochten - Nabij de bossen van Oranjewoud - Mooie fietsomgeving Kortom, alles voor een geslaagde vakantie

Lees Meer

De Wynmole

De Wynmole

Genieten van ons nieuwe luxe sanitair.Voel en beleef de rust van het historische dorpje Dearsum, op fiets afstand van Sneek. Midden in het hart van Fryslân kunt u verblijven in de kop van onze eeuwenoude Friese kop hals rompboerderij waar in 1913 koningin Wilhelmina u voor ging. Kamperen kan bij ons op één van de drie beschutte velden. Met uw eigen kampeermiddel of in één van onze caravans. Dearsum, het centrum van het kilometers tellende fietsroute netwerk. Leidend langs talloze historische dorpjes, Elfsteden, Friese meren.

Lees Meer

Blauforlaet

Blauforlaet

Kleine camping midden in natuurgebied aan het Prinses Margrietkanaal. Prachtige omgeving om te fietsen en te vissen. Voor mensen met een rolstoel is er een speciale douche- en toiletgelegenheid. Weidegang mogelijk. Met een theeschenkerij.

Lees Meer

de Turfhoeke

de Turfhoeke

Onze camping met 12 plaatsen ligt direct aan de Turfroute. Prima viswater. Luxe toiletgebouw. De camping is rustig gelegen in Zuidoost Friesland, waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Voor de groepsaccommodatie (max. 20 personen) hebben wij gekozen voor luxe en comfort. De 5*-accommodatie is een heerlijke plek om met familie of vrienden te verblijven. De Turfhoeke heeft 8 slaapkamers, allen met luxe badkamer. Prachtige woonkamer en professionele keuken. Natuurlijk beschikt u zowel op de camping als in de accommodatie over gratis WIFI.

Lees Meer

Minicamping Venema

Minicamping Venema

Op onze mooie, kleine camping bieden wij u royale kampeerplaatsen (met water) en 2 sfeervol en compleet ingerichte blokhutten. Op het gehele terrein is WiFi gratis beschikbaar en bij ons zijn warm watermunten niet nodig. Hiernaast is onze camping ook zeer kindvriendelijk, met veel speelgelegenheid. Supermarkt < 1 km. Onze camping is de ideale uitvalsbasis om in de verrassend veelzijdige omgeving van de Friese Zuidwesthoek te verkennen. Kom! Huur een bootje, stap op de fiets, of doe lekker niets... In het laagseizoen gereduceerde tarieven.

Lees Meer

DE ZWAGEMER

DE ZWAGEMER

U bent van harte welkom op Minicamping de Zwagemer. De minicamping heeft 20 ruime staanplaatsen met enkele verharde plaatsen en 6 verharde camper plaatsen. De minicamping is uitermate geschikt voor kinderen ; er zijn diverse spe Ook is het mogelijk om op de boerderij mee te helpen met het voeren en verzorgen van de dieren. De camping ligt op 2 km. afstand van het hart van Joure met zijn gezellige winkelcentrum en vele leuke restaurantjes. Ook zijn de friese meren op korte afstand Er zijn in de omgeving veel fiets mogelijkheden.

Lees Meer

OLDEHOLTPADE

De kleine, rustige minicamping “Oldeholtpade” ligt aan de rand van het gelijknamige dorp, in de nabijheid van het natuurgebied "De Lindevallei". De camping heeft 15 standplaatsen. Verder is er één trekkershut. Bijzonder is dat de camping eigendom is van de "Vereniging Plaatselijk Belang". Dat is een echte dorpsvereniging, waar bijna iedereen uit het dorp bij is aangesloten. Een positief saldo wordt helemaal gebruikt om activiteiten in het dorp te ondersteunen.

Lees Meer

Het Groene Hart van Ternaard

Het Groene Hart van Ternaard

Kleine en rustige Camping in het centrum van het dorp gelegen naast het kaatsveld/speeltuin en Jeu de Boulesbanen.

Lees Meer

DE ROOS

Lees Meer

De Boekelter

De Boekelter

De Boekelter bestaat 30 jaar. Ideaal terrein voor de 50+ en gezinnen met jonge kinderen. Kleinschalig en sfeervol. Ruime omzoomde plaatsen met elektra 6 ampère en aan/-en afvoer water.Schoon sanitair, verwarmd, beugels in wc's en douches met aanpassingen voor de peuters. Gratis gebruik van douches, toiletpapier, koelkast, vrieskist, magnetron en Wi-Fi. Leuke speeltuin. Slechtweer/-inforuimte. Fietsenstalling. Nabij Drents-Friese Wold, Weerribben, zwembad en recreatieplas met strand. Voor meer informatie zie website.Tot ziens op De Boekelter.

Lees Meer

FUGELFRIJ

FUGELFRIJ

Boerencamping gelegen aan de Harlingervaart en Elfstedentochtroute even buiten Bolsward tussen de landerijen. Het bedrijf bestaat uit een kleinschalig Biologisch Pluimveebedrijf , Schapenhouderij en Boerderijwinkeltje met een assortiment Biologische Produkten en Kado-ideetjes. Voor de gasten elke morgen versgebakken broodjes! Er zijn 1 en 2 persoonskano's te huur en 2 motorbootjes. Sinds Mei 2013 een prachtige PIPOwagen voor de verhuur ...op diverse manieren kunt U genieten van deze omgeving en ruimte. "Fûgelfrij":een gevoel..een beleving.

Lees Meer

De Hanenburcht

De Hanenburcht

Mini camping de Hanenburcht ligt tussen de bossen van Beetsterzwaag en Bakkeveen. Het plaatsje Wijnjewoude heeft zelf twee mooie natuurgebieden, het Weinterper schar en de Duurswouderheide. Het Weinterperschar heeft een poëzieroute, een wandelroute van 4 km. Op 500 m van de camping ligt speelbos Sparjeburd, de kinderen zullen zich daar prima vermaken, er zijn diverse speeltoestellen aanwezig. u bent van harte welkom in de theetuin. Tevens verhuur steppen. Voor en na seizoen korting.

Lees Meer

REST MEI ROMTE

REST MEI ROMTE
Lees Meer

De Salix

De Salix

Camping & Logeerboerderij De Salix beschikt over een Camping, Bed & Breakfast mogelijkheden en een trekkershut. Het vermelden waard is ook de mooie multifunctionele ruimte ‘De Twijg’. U vindt ons net buiten het Friese dorp Hitzum, vlakbij Franeker en op korte afstand van Harlingen. De noordwest hoek van Friesland staat bekend om zijn weidsheid en ruimte en de mooie waddenluchten. De omgeving nodigt uit tot het maken van fietstochten, wandeltochten, vaartochten en tijdens die tochten kennismaken met de vele terpdorpen die Friesland rijk is.

Lees Meer

SOTTERUM

SOTTERUM

Leuke camping aan IJsselmeer in Friesland, tussen Makkum en de Afsluitdijk. Ideaal voor kinderen; skelters & speeltoestellen. Mooie omgeving. Gratis draadloos internet. - 25 Ruime kampeerplaatsen. - 4 Stacaravans te huur. - Groepsaccommodatie in boerderij (17p.). - Verhuur caravan met voortent. - Logies met ontbijt. - 7 Chalets aan strand bij Makkum.

Lees Meer

Mini-camping De Weeren

Mini-camping De Weeren

Mini-camping De Weeren is een kleinschalige landelijk gelegen camping. Onze camping is gelegen in de natuur met zowel beschutte kampeerplaatsen als kampeerplaatsen met een weids uitzicht. Ontwaken met de geluiden van de natuur en toch centraal gelegen zodat u diverse leuke uitstapjes kunt maken. Onze camping ligt vlakbij Makkum waar zich onder andere winkels, strand, watersportmogelijkheden bevinden. Een vakantie op mini-camping De Weeren is een kans voor u om kennis te maken met de schoonheid en rust van Friesland!

Lees Meer

camping Wijnjeterp

camping Wijnjeterp

Camping Wijnjeterp ligt in een bosrijke omgeving te Wijnjewoude in Friesland. De camping ligt aan viswater en in een fietsknooppuntroute. De omgeving is prachtig om te fietsen. De ruime plekken zijn voorzien van 6 A stroom en watertappunten zijn beschikbaar op het terrein. Het sanitairgebouw is voorzien van vloerverwarming. Er is een fietsenstalling met oplaadpunten. Houdt U van fietsen, wandelen, vissen, kanoen of rust, dan bent U op deze camping aan het juiste adres. Meer info vind U op onze site. Camping Wijnjeterp, gewoon een keer doen.!

Lees Meer

DE WEIDEVOGEL

DE WEIDEVOGEL

Een sfeervolle camping met een goede uitvalsbasis in Friesland. De camping ligt tussen de drie meren, Sneekermeer, Tjeukemeer en IJselmeer. Ruime toiletvoorziening met 6 douches op 25 plaatsen. Tevens zijn er fietsen, Ebike's, steppen en snorscooters te huur. Ook een ontbijtservice is aanwezig. Wilt u misschien nog iets anders? Slapen in het hooi kan ook. Ook voor de mensen die niet willen kamperen is er een B&B aanwezig. Graag tot ziens.

Lees Meer

't Lemsterhop

't Lemsterhop

Camping 't Lemsterhop is landelijk gelegen op de grens van Friesland, net buiten het watersportdorp Lemmer. Kom en geniet van dit natuurlijke gebied met haar schitterende omgeving. Geniet van de rust en de ruimte die 't Lemsterhop biedt. Onze camping is toegankelijk voor iedereen en daarmee bij uitstek geschikt voor gasten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Ook het sanitair van de camping is geschikt voor minder valide mensen. Nieuw! We hebben een jeu de boules baan met gezellige overkapping en barbecuemogelijkheid.

Lees Meer

De Lytse Brekken

De Lytse Brekken

Op de Lytse Brekken bent u meer dan welkom. Ervaar dat gevoel en geniet van al wat wij te bieden hebben. Een prettige kleinschaligheid, maar wel voorzien van alle comfort. De menselijke maat voert de boventoon. Wij luisteren graag naar u, het mag u aan niets ontbreken. Een vakantie op de Lytse Brekken is onbezorgd genieten.

Lees Meer

't WOUTERSBERGJE

't WOUTERSBERGJE

Grenzend aan de bossen van Oranjewoud. Prachtig fiets en wandelgebied. Vlakbij Thialf. Centrum van Heerenveen op 3,5 km. Overdekt terras op de camping. Centrifuge; wasmachine en droger aanwezig. Gratis wifi. www.woutersbergje.nl; e-mail: woutersbergje@hotmail.com

Lees Meer

de Krim

de Krim

Limousinfokkerij. De Limousin is een vleesveeras wat zijn oorsprong heeft in Limoges Frankrijk. Het ras kenmerkt zich door zijn specifieke vriendelijke karakter de rood/bruine kleur en bespiering. De Limousin worden als kudde gehouden de koeien, vaarzen en kalveren lopen bij elkaar in de wei of stal. De stier loopt elders, niet bij de grote kudde. De kudde loopt altijd vlak bij de camping, zodat campinggasten de hele dag van hun vriendelijke uitstraling kunnen genieten. Verder hebben we nog pony´s, geiten, en hond en kleinvee.

Lees Meer