Nederlands English Deutsch
 

De Boekelter

De Boekelter

De Boekelter heeft een lente actie in april, 2 personen €12,00 all-in. 1e en 2e Paasdag open dagen v.a. 10.00 uur met interessante aanbieding. Meivakantie mogen kinderen t/m 4 jaar gratis mee kamperen bij 2 volwassenen. Boijl ligt tegen de grens van Drenthe als zowel Overijssel, het drie landen punt. Fietsen door de bossen en langs heidevelden. Het terrein is ruim opgezet. Schoon sanitair met verwarming en vloerverwarming in de douches. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en de senioren. Zie onze website voor informatie over ons terrein.

Lees Meer

Uit en Thuis

Uit en Thuis

Rustige, mooie camping welke ligt aan vaar- en viswater. Keurig modern sanitairgebouw. Mooie fiets-. wandel- en visomgeving. Vanaf de camping kan gevist worden in de Stroobosser Trekvaart. Prachtige fietsroutes in de omgeving, aangegeven door knooppunten. Huisdieren zijn welkom. Aanlegplaats voor kano's op apart veldje aanwezig. Gezellige dorpskern met groot winkelaanbod. Centrale ligging tov Dokkum, Lauwersmeergebied, Ameland en Schiermonnikoog. Appartement. Voor-/naseizoen 12 dagen kamperen=10 betalen. Gratis WIFI.KOM KAMPEREN bij UIT & THUIS

Lees Meer

DE TJASKER

DE TJASKER

Camping de Tjasker ligt bij een authentieke boerderij in de Zuidwesthoek van Friesland met de Gaasterlandse bossen, de Friese meren en het IJsselmeer. Op de camping zijn ruime staanplaatsen met een prachtig uitzicht over de landerijen, ook is er de mogelijkheid om een wandeling over het land van de Tjasker te maken. Er is gratis WIFI op de camping aanwezig. Een klein parkje in dit mooie gebied.

Lees Meer

Blauforlaet

Blauforlaet

Kleine camping midden in natuurgebied aan het Prinses Margrietkanaal. Prachtige omgeving om te fietsen en te vissen. Voor mensen met een rolstoel is er een speciale douche- en toiletgelegenheid. Weidegang mogelijk. Met een theeschenkerij.

Lees Meer

'T Trekkersveld

'T Trekkersveld

Een mooie boerderij met 4 losse velden omringd door een fleurige begroeiing om op te overnachten. 'S ochtends heerlijk wakker worden door al het leven wat zijn zang houdt. Evt. ook speciale plaatsen voor wat mee privacy omheind met dichte beukenstruiken. Altijd wel een gezellige onderlinge sfeer en behulpzame zonen die graag een handje voor je uitsteken. Dus gewoon doen! Voor extra info: www.campingtrekkersveld.nl

Lees Meer

DE WEIDEVOGEL

DE WEIDEVOGEL

Een sfeervolle camping met een goede uitvalsbasis in Friesland. De camping ligt tussen de drie meren, Sneekermeer, Tjeukemeer en IJselmeer. Ruime toiletvoorziening met 6 douches op 25 plaatsen. Tevens zijn er fietsen, Ebike's, steppen en snorscooters te huur. Ook een ontbijtservice is aanwezig. Wilt u misschien nog iets anders? Slapen in het hooi kan ook. Ook voor de mensen die niet willen kamperen is er een B&B aanwezig. Graag tot ziens.

Lees Meer

DE BLIKVAART

DE BLIKVAART

De Blikvaart, de locatie voor (h)eerlijke vakantie! Ruime kampeerplekken in het weidse Friese platteland, direct aan het vis- en vaarwater. Maak kennis met de boerderij en zijn bewoners. In de zomervakantie een ritje met de tractor door de weilanden. Heeft u geen kampeermiddelen? Dan kunt u overnachten in een vakantiewoning. Met uitzicht over het speelveld. Voor groepen hebben wij een ruime accommodatie. Voorzien van 8 slaapkamers, 4 badkamers en luxe faciliteiten.

Lees Meer

MARSICHT

MARSICHT

Veehouderij en scharrelvleeskuikens

Lees Meer

HET SCHOTERLAND

HET SCHOTERLAND

Onze gastvrije en betaalbare Camping is kleinschaling ,en heeft 25.ruime staanplaatsen met 4.of 8.amp. stroom. Tevens zijn er 2. trekkershutten . Naast de camping is er een chaletparkje, bestaande uit 6.luxe Chalets[4.en 6.persoons,welke ook geschikt zijn voor rolstoelen. Verder verzorgen wijde volgende activiteiten als; kaarsenmaken/aardewerk beschilderen/zeepkettingsmaken/midgetgolf en jeu de boule. Tevens een grote speeltuin en div. dieren. geschikt voor Futters {mooi fietsgebied] en gezinnen met kleine kinderen[speelplezier] u bent WELKOM.

Lees Meer

Boerderijcamping Old Huystra State

Boerderijcamping Old Huystra State

Rustige ruime boerderijcamping met boomsingel aan viswater. Nabij: Lauwersmeergebied, Dokkum, Wadddenzee, Schiermonnikoog en Ameland. Natuurrijke fiets- en wandel-omgeving. Nieuw verwarmd sanitair met wasmachine en droger.

Lees Meer

TANIABURG

TANIABURG

De boerderij 'Taniaburg' en nu dus ook de camping is gelegen op historische grond Halverwege de 16e eeuw was er al sprake van de 'State Taniaburg' met een bijbehorende kop-hals-romp boerderij. In het jaar 1839 heeft deze boerderij plaats moeten maken voor de huidige kop-hals-romp boederij. Rond 1990 heeft de Gemeente Leeuwarden besloten om het gebied rond 'Taniaburg' te ontwikkelen tot een natuurgebied. De weilanden hebben plaats moeten maken voor de circa 100 ha bos met fraaie waterpartijen. De camping is dan ook uniek gelegen op circa 100

Lees Meer

Gerkema Zathe

Gerkema Zathe

Gerkema Zathe is gelegen ten zuiden van Leeuwarden in het landelijk gebied. U kunt er prachtig fietsen en varen. Ons biologisch melkveebedrijf telt 80 koeien, jongvee en een 30 tal schapen met lammeren. De camping ligt aan vis / vaarwater en heeft een haven, 2 kano's( gratis), huurbootjes. Er is een zwemsteiger en een ondiepe speelpoel met zand en een dierenweide met oa konijnen en geitjes. De kinderen kunnen een boerderijdiploma halen. Overdekte fietsenstalling, blokhut met informatie, boeken en boerderijproducten. U bent van harte welkom

Lees Meer

de SEEDYKSTERTOER

de SEEDYKSTERTOER

Houdt u van rust en natuur, kom genieten van het weidse uitzicht. Gelegen aan de zeedijk nabij een uniek Waddennatuurgebied (waardoor we hele jaar excursies houden) en er zijn prachtige wandel en fietspaden, b.v. het Friese Kustpad en de LF 10 A route. De mini-camping heeft ruime beschutte plaatsen, nieuw sanitair, met ruime douches en afwasplaatsen. Sinds 1 juni 2013 hebben we een luxe blokhut voor 4 pers. voor de verhuur, een blokhut met 3 vertrekken d.w.z. 2 slaapkamers en zitkamer, met terras, stromend water en kookgerei.

Lees Meer

'DE FRIJE FRIES'

'DE FRIJE FRIES'

Welkom op onze landelijk gelegen camping nabij het Tjeukemeer iets ten zuiden van Heerenveen. Op fietsafstand van Thialf en het Abe Lenstrastadion of het prachtige Oranjewoud. Vanaf de camping heeft u een geweldig panorama uitzicht over het natuurgebied 'T Easterskar waar u heerlijk kunt wandelen, bv een wandeling van 2 uur naar o.a.de vogelkijkhut 'De Skiere Goes'. Wij hebben ruime beschutte plekken, goede sanitaire voorziening. Wifi op aanvraag. Rust en ruimte voor een welverdiende vakantie. Info: schoterweg2@hotmail.com www.defrijefries.nl

Lees Meer

Camping Sudersé

Camping Sudersé

Mooie ruime camping.Tussen het oude stadje Workum en het IJsselmeer. U komt bij ons voor rust en ruimte; u kunt in de omgeving (kite)surfen, zeilen, zwemmen, fietsen, wandelen, musea bezoeken en nog veel meer. Wij verhuren trekkershutten en een kamperbungalow(tenthuisje). Ook met de camper bent u van harte welkom. Ons schone (verwarmde) toiletgebouw zal u niet tegenvallen. Ook kunt u gebruik maken van koel/vrieskast en is er de mogelijkheid om te wassen/drogen. Ook hebben wij WiFi op de camping. bezoek ons nieuwe website: www.suderse.nl.

Lees Meer

DE WETTERSPETTER

DE WETTERSPETTER
Lees Meer

De Singelhof

De Singelhof

De Singelhof is een kleine gemoedelijke camping (VeKaBo en ACSI) gelegen aan de rand van Gorredijk in Friesland. De camping is voorzien van 15 royale kampeerplaatsen en schoon sanitair. Op de boerderij worden de koeien gemolken door een MELKROBOT welke u natuurlijk kunt bezichtigen. In de omgeving zijn vele prachtige fietspaden door de weilanden, bossen en langs riviertjes. Ook zijn er vele gezellige dorpen op fietsafstand. De camping ligt aan het ANWB knooppuntenfietspad. U bent van harte welkom!

Lees Meer

REST MEI ROMTE

REST MEI ROMTE
Lees Meer

de Krim

de Krim

Limousinfokkerij. De Limousin is een vleesveeras wat zijn oorsprong heeft in Limoges Frankrijk. Het ras kenmerkt zich door zijn specifieke vriendelijke karakter de rood/bruine kleur en bespiering. De Limousin worden als kudde gehouden de koeien, vaarzen en kalveren lopen bij elkaar in de wei of stal. De stier loopt elders buiten niet bij de grote kudde. De kudde loopt altijd vlak bij de camping, zodat campinggasten de hele dag van hun vriendelijke uitstraling kunnen genieten. Verder hebben we nog pony´s, geiten, en hond en kleinvee.

Lees Meer

de Turfhoeke

de Turfhoeke

Onze camping met 12 plaatsen ligt aan de Turfroute. Prima viswater en de camping is heerlijk rustig gelegen in een gedeelte van Friesland waar u naar hartelust kunt fietsen en wandelen. Voor de groepsaccommodatie hebben wij gekozen voor luxe en comfort en de accommodatie is ingericht met meubels van de eigenzinnige friese meubelontwerper Gjalt Pilat. Wij bieden u diverse arrangementen van varen met een Friese Snikke tot een workshop palingroken. Natuurlijk beschikt u zowel op de camping als in de accomodatie over gratis WIFI.

Lees Meer

camping Wijnjeterp

camping Wijnjeterp

Camping Wijnjeterp ligt in een bosrijke omgeving te Wijnjewoude in Friesland. De camping ligt aan viswater en in een fietsknooppuntroute. De omgeving is prachtig om te wandelen. Het nieuwe sanitairgebouw is o.a. voorzien van vloerverwarming. Er is stalling voor fietsen en er zijn oplaadpunten. De ruime plekken zijn voorzien van 6 amp stroom en watertappunten zijn beschikbaar op het terrein. Houdt U van fietsen, wandelen, vissen, kanoen of rust, dan bent U op onze camping aan het juiste adres. Camping Wijnjeterp, gewoon een keer doen.!

Lees Meer

FOSWERT

FOSWERT

akkerbouwbedrijf met de volgende teelten: pootaardappelen&;suikerbieten&;brouwgerst en gazongraszaadteelt Daarnaast een kleine campeergelegenheid

Lees Meer

Minibospark Jubbega

Minibospark Jubbega

!!!!! IN 2012 GEKOZEN TOT VEKABO CAMPING VAN FRIESLAND !!!!! Minibospark Jubbega is een autovrije kleine camping met een parkachtige uitstraling. De camping met prachtige vijver / viswater is rustig gelegen aan de rand van het bos. De ruime plaatsen (met Wifi) door groen gescheiden bieden veel privacy. Modern goed verzorgd verwarmd sanitair ( incl. wasmachine+wasdroger). Prachtige wandel-en fietsomgeving. ## Aan de rand van het water een kampeerhuisje te huur ( 2-4 pers).

Lees Meer

SOTTERUM

SOTTERUM

Leuke camping aan IJsselmeer in Friesland, tussen Makkum en de Afsluitdijk. Ideaal voor kinderen; skelters & speeltoestellen. Mooie omgeving. Gratis draadloos internet. - 25 Ruime kampeerplaatsen. - 4 Stacaravans te huur. - Groepsaccommodatie in boerderij (17p.). - Verhuur caravan met voortent. - Logies met ontbijt. - 7 Chalets aan strand bij Makkum.

Lees Meer

Boerderijrecreatie

Boerderijrecreatie

Boerderijrecreatie is een bedrijf met 160 koeien. Hiernaast hebben wij verschillende overnachtingsmogelijkheden waaronder “slapen in stro” en een brede selectie aan recreatie activiteiten. Het bedrijf is gelegen aan het Tjeukemeer, waar u heerlijk kunt zwemmen bij onze zwemplek maar u kunt er ook zeilen, fietsen, wandelen en vissen. Voor de mensen die overnachten is er een speciaal recreatie programma. Op loopafstand van ons bedrijf is een landwinkel en een eetcafé.

Lees Meer

Slachtehiem

Slachtehiem

Slachtehiem is een locatie aan het kleinere water, u kunt er prachtig met een sloepje varen. De camping ligt midden in de landerijen, waar de schoonheid van het platteland nog geheel puur is en waar de gasten van rust houden. De douches en toiletten zijn erg luxe en ook geschikt voor mindervalide gasten. De 16 persoons groepsaccommodatie van Slachtehiem is 5***** en voor iedereen toegankelijk. Op 6 km afstand ligt Franeker. Naar Harlingen en Bolsward fietst u in een half uurtje. Het pittoreske Makkum ligt op 18 km afstand van ons vandaan.

Lees Meer

Het Groene Hart van Ternaard

Het Groene Hart van Ternaard

Kleine en rustige Camping in het centrum van het dorp gelegen naast het kaatsveld/speeltuin en Jeu de Boulesbanen.

Lees Meer

't WOUTERSBERGJE

't WOUTERSBERGJE

Grenzend aan de bossen van Oranjewoud. Prachtig fiets en wandelgebied. Vlakbij Thialf. Centrum van Heerenveen op 3,5 km. Overdekt terras op de camping. Centrifuge; wasmachine en droger aanwezig. Gratis wifi. www.woutersbergje.nl; e-mail: woutersbergje@hotmail.com

Lees Meer

Hammerslag

Hammerslag

Boerderij met lakenvelder koeien.Knusse camping met 21 sta-plaatsen en verhuur van 4 vakantiewoningen, zgn. blokhutten. Ideale uitvalsbasis om de waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog te bezoeken. Verder kunt u heerlijk wandelen en fietsen nabij het Lauwersmeergebied. U kunt lekker eten en winkelen in Dokkum of Kollum of de steden Leeuwarden, Groningen of Drachten bezoeken. Files zijn hier niet en mini rontondes zijn in opkomst. Hier is rust echt rust en de 's nachts is het hier echt donker. U kunt genieten van mooie zons op/ondergangen.

Lees Meer

Lân en Mar

Lân en Mar

WWW.CAMPINGHEEG.NL: camping a/h water (Heegermeer) met haven. Ruime beschutte plaatsen (120m2) Trailerhelling, ligplaatsen, wi-fi internet op de hele camping. Gezellige ruimte met tafeltennis en voetbal tafel, zithoek en kleine bar. Modern sanitair met o.a. gezinsdouche; privewastafels, invalidetoilet. Op loopafstand van strandje, supermarkt en gezellige terrasjes in Heeg. Bakker op de camping in het hoogseizoen. Verhuur van zeilboot, sloep en optimist en twee moderne chalets. In voor/naseizoen is er een grote familietent te huur. Fam. Huitema

Lees Meer

De PRESSE FINNE

De PRESSE FINNE

Familie mini camping aan de fleussen . Kind vriendelijk.met eigen aanlegsteiger. Mooi ruime plekken . Kijk op onze website voor een overzichtsfilm ! www.pressefinne.nl Nu ook nieuwe 6 persoons tentbugalow!!!!!! Zie onze site.

Lees Meer

Minicamping Van Harinxma

Minicamping Van Harinxma

Minicamping Van Harinxma is een rustig gelegen minicamping aan het Van harinxmakanaal in de gemeente Menaldumadeel; gelegen tussen de dorpen Ritsumazijl en Deinum. In het hart van Friesland net buiten de grote stad Leeuwarden. De stad ligt circa 10 minuten fietsen vanaf de camping. Voor een vakantie in deze omgeving met vis mogelijkheden, natuurschoon, fietsroutes, rust en veel bezienswaardigheden in de buurt is minicamping Van Harinxma een prima uitgangspunt.

Lees Meer

ZILVEREN MAAN

ZILVEREN MAAN

Camping aan de rand van het dorp De Westereen, aan viswater en in een gebied met veel fiets/wandel-paden om het mooie landschap te verkennen. Het gebied is aangewezen als Nationaal landschap ''De Noordelijke Friese Wouden''. Ruim sanitair en een recreatie ruimte met tv. en radio aanwezig. WIFI internet op de camping. Wasmachine aanwezig. Kano-, roei(moter)boten verhuur. Jeu de boules. Beach volleybal terrein aanwezig. Fiets verhuur en speelveld. 2 x 4 pers trekkershut voor overnachtingen.

Lees Meer

de Twee Provincien

de Twee Provincien
Lees Meer

't Lemsterhop

't Lemsterhop

Camping 't Lemsterhop is landelijk gelegen op de grens van Friesland, net buiten het watersportdorp Lemmer. Kom en geniet van dit natuurlijke gebied met haar schitterende omgeving. Geniet van de rust en de ruimte die 't Lemsterhop biedt. Onze camping is toegankelijk voor iedereen en daarmee bij uitstek geschikt voor gasten met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Ook het sanitair van de camping is geschikt voor minder valide mensen. Op onze boerderij kunt u het reilen en zeilen van een echte Friese boerderij van dichtbij meemaken.

Lees Meer

De Veenhoop

De Veenhoop

Camping de Veenhoop ligt in het midden van Friesland in het Nationale Park “De Alde Feanen” en vlakbij de natuurgebieden “De Kraanlannen” en “De Deelen”. Op de camping heeft u lekker de ruimte. De rust en natuur zijn ook hier merkbaar. Op deze camping moet en hoeft u helemaal niks. Geen herrie, geen discogeluiden, gewoon fijn uw eigen gang kunnen gaan. De camping heeft een eigen jachthaven waar u kunt vissen of van waaruit u met een boot of kano van de omgeving kunt genieten. Wij hebben ook div. wandel- en fietsroutes.

Lees Meer

ZWINZICHT

Lees Meer

DE ROOS

Lees Meer

De Cuynder

Camping de Cuynder is prachtig gelegen op een hoge zandrug langs het beekdal van het riviertje de Tjonger. De Cuynder was de oorspronkelijke naam van deze rivier. In de omgeving van de camping zijn verschillende recreatiemogelijkheden. De bosrijke omgeving leent zich ideaal voor wandelen en fietsen. Daarnaast zijn er verschillende kanalen waar uiteraard kan worden gevist. Het Drents-Friese Wold bij Appelscha ligt op ongeveer 10 kilometer van de camping. Het dorp Donkerbroek ligt op 1,5 kilometer.

Lees Meer

Nij Wybranda

Nij Wybranda

Charmante plattelandsaccommodaties in grasgroen hart Fryslân, camping, appartementen, groep tot 20 personen, blokhut, Nabij Elfstedenroutes(weg en water)Niet alleen de rust, stilte en de uitgestrektheid vormen het karakter van Nij Wybranda; ook de omgang met elkaar, de dieren en de natuur geven er stijl aan. De kinderen mogen 's ochtends en 's avonds de dieren mee helpen verzorgen op de boerderij. Ook mogen ze (gratis) ponyrijden. Kortom genoeg te doen voor jong en oud; een echte belevenis van het leven op een boerderij.

Lees Meer

Wijn & Cultuurhoeve Thabor

Wijn & Cultuurhoeve Thabor

Camping Thabor is kamperen bij de boer en in de natuur in de directe omgeving van elfstedenstad Sneek, maar dan net even anders. De camping van wijn & cultuurhoeve THABOR ligt op het zuiden van de boerderij en heeft het mooiste Friese uitzicht wat u zich maar kunt wensen; water, weiland, Friese paarden en wollige schapen. In onze glazen zaal met terras kunt u relaxen en genieten van het uitzicht, of even gebruik maken van onze Wifi verbinding. En een wandeling maken in Friesland door een wijngaard is ook al een belevenis op zich!

Lees Meer

Swichumer Pleats

Swichumer Pleats

Swichumer Pleats is een landelijk gelegen minicamping in hartje Friesland. Deze camping ligt op circa vier kilometer afstand van de Friese hoofdstad Leeuwarden en biedt rust, ruimte en ontspanning. Swichumer Pleats is zeer ruim opgezet met vijftien plaatsen. Elke plaats beschikt over een aansluiting voor elektra (6 ampère). Het terrein is onder andere voorzien van een nieuw sanitairgebouw, een volleybalveld, een zandbak en wifi.

Lees Meer

De Hanenburcht

De Hanenburcht

Mini camping de Hanenburcht ligt tussen de bossen van Beetsterzwaag en Bakkeveen. Het plaatsje Wijnjewoude heeft zelf twee mooie natuurgebieden, het Weinterper schar en de Duurswouderheide. Het Weinterperschar heeft een poëzieroute, een wandelroute van 4 km. Op 500 m van de camping ligt speelbos Sparjeburd, de kinderen zullen zich daar prima vermaken, er zijn diverse speeltoestellen aanwezig.

Lees Meer

Minicamping Venema

Minicamping Venema

Op zoek naar een kleine, mooie en schone camping ? U heeft 'm gevonden! Wij bieden royale kampeerplaatsen, 2 ingerichte blokhutten en 1 GLAMPING huurtent (nieuw in 2015). Gratis WiFi, warm water en net, schoon sanitair. Bovendien is onze camping ook zeer kindvriendelijk, met veel speelgelegenheid. Supermarkt < 1 km. Onze camping is de ideale uitvalsbasis om in de verrassend veelzijdige omgeving van de Friese Zuidwesthoek te verkennen. Kom! Huur een bootje, stap op de fiets, of doe lekker niets... In het laagseizoen gereduceerde tarieven.

Lees Meer

FUGELFRIJ

FUGELFRIJ

Boerencamping gelegen aan de Harlingervaart en Elfstedentochtroute even buiten Bolsward tussen de landerijen. Het bedrijf bestaat uit een kleinschalig Biologisch Pluimveebedrijf , Schapenhouderij en Boerderijwinkeltje met mooi een assoriment Biologische Produkten en Kado-ideetjes. Voor de gasten elke morgen versgebakken broodjes! Er zijn 1 en 2 persoonskano's te huur en 2 motorbootjes. Sinds Mei 2013 een prachtige PIPOwagen voor de verhuur ...op diverse manieren kunt U genieten van deze omgeving en ruimte. "Fûgelfrij":een gevoel..een beleving.

Lees Meer

De Wynmole

De Wynmole

Ontdek “Dearsumer noflikheid” Voel en beleef de rust van het historische dorpje Dearsum, op fiets afstand van Sneek. Midden in het hart van Fryslân kunt u verblijven in de kop van onze eeuwenoude Friese kop hals romp boerderij waar in 1913 koningin Wilhelmina u voor ging. Kamperen kan bij ons op één van de drie beschutte velden. Met uw eigen kampeermiddel of in één van onze caravans. Dearsum ligt in het centrum van het honderden kilometers tellende fietsroute netwerk. Die leidt u langs talloze historische dorpjes, Elfsteden en Friese meren.

Lees Meer

Camping het Koningsdiep

Camping het Koningsdiep

Camping het Koningsdiep is een natuurlijke landschaps camping in Ureterp nabij Drachten en Beetsterzwaag. Voor een ontspannen vakantie of een weekendje weg bent u bij ons van harte welkom! U kunt genieten van het kamperen met uw eigen tent, caravan en/of camper op een riante staanplaats of in onze B&B. Er bestaat bij ons ook de mogelijkheid voor carvanverhuur. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om samen van uw vakantie te genieten met uw eigen paard of met één van onze paarden die bij ons in pensionstalling staan. Honden zijn toegestaan.

Lees Meer

Balstien

Balstien

Balstien is een kleine rustige camping bij een zorgboerderij in het dorpje Bontebok aan de Schoterlandse compagnonsvaart.Er zijn vijf ruime plekken met comfortabele sanitaire voorzieningen.Bontebok is ontstaan in de zestiende eeuw tijdens het afgraven van het hoogveen door de Heeren van het Veen: de compagnons. En omgeving uitstekend geschikt voor senioren die willen fietsen in een rustige boomrijke omgeving: nabij Oranjewoud en de riviertjes Het Koningsdiep, De Linde en De Tjonger.Dorpen in de nabijheid zijn Gorredijk, Oldeberkoop en Heerenvee

Lees Meer

Mini-camping De Weeren

Mini-camping De Weeren

Mini-camping De Weeren is een kleinschalige landelijk gelegen camping. Onze camping is gelegen in de natuur met zowel beschutte kampeerplaatsen als kampeerplaatsen met een weids uitzicht. Ontwaken met de geluiden van de natuur en toch centraal gelegen zodat u diverse leuke uitstapjes kunt maken. Onze camping ligt vlakbij Makkum waar zich onder andere winkels, strand, watersportmogelijkheden bevinden. Een vakantie op mini-camping De Weeren is een kans voor u om kennis te maken met de schoonheid en rust van Friesland!

Lees Meer

D'ELF IEKEN

D'ELF IEKEN

Minicamping bij melkveebedrijf, op de camping is een klein speelveldje, zon- en schaduw plaatsen, met kinder- en speelboerderij, boerderijwinkel, maisdoolhof. Kinderen mogen bij het melken helpen. Veel skelters aanwezig. Elsloo ligt aan de rand van het nationaal park Drents Friese Wold, een prachtig gebied om te fietsen en/of te wandelen. Vanaf 2015 nieuw verwarmd sanitairgebouw met invalidentoilet en familie douche.

Lees Meer

DE BOEGEN

DE BOEGEN

wij hebben een kleine camping met 25 staanplaatsen, goede nieuw sanitaire voorzieningen 9 in 2005 geheel vernieuwd ,elektra , parkeerruimte voor uw auto, tappunten voor water op elk veld, apart speelveld met schommels,gastvrijheid ook voor uw hond.

Lees Meer

Boerderijcamping De Geele Bosch

Boerderijcamping De Geele Bosch

Boerderijcamping de Geele Bosch is kamperen bij de boer: - Boerderij in bedrijf - 35 melkkoeien - Jongvee, paard, ezel en geiten - Kijken bij het melken en voeren van de kalfjes - Grote plaatsen (alle voorzien van elektra) - Verhuur 4 pers. tenthuisje - Gelegen aan bos - Verwarmd sanitair gebouw - Veel vertier voor kinderen - Bereiding van ambachtelijk boeren(soft)ijs - Boerderijwinkel met ambachtelijke producten - Gezellig terras - Huifkartochten - Nabij de bossen van Oranjewoud - Mooie fietsomgeving Kortom, alles voor een geslaagde vakantie

Lees Meer

DE VASTHI-HOEVE

DE VASTHI-HOEVE

Onze minicamping is landelijk gelegen tussen de natuurgebieden “De Deelen” en het parklandschap “Oranjewoud”. De directe nabijheid biedt een grote variatie in landschap van veen; water; weide; heide en bos. Het gevarieerde landschap leent zich in bijzondere mate om op sportieve wijze te onthaasten. Op +/- 10 km afstand ligt Sportstad Heerenveen én schaats- & evenementenhal Thialf. In de Zuidoosthoek van Friesland zijn vele goede ateliers, galeries en beeldentuinen. Ook zijn er aantrekkelijke musea. Tips worden u van harte verstrekt.

Lees Meer

Mini camping Singel

Mini camping Singel

Mini camping Singel is een rustige camping gelegen in het hart van de Friese Wouden. Achter onze voormalige boerderij ligt het kampeerveld met 16 zeer ruime kampeerplaatsen. Een grote zandbak met speeltoestellen voor de kinderen en voor de lekkerbekken fruitstruiken om van te snoepen. Het theeterras en de streekwinkel zijn een mooie aanvulling voor de camping en een rustpunt voor de vele passanten van fietsroutes in "De Frije Wiken" en zuid-oost Friesland. Onze kleine camping ligt 2km. buiten het dorp Jubbega tussen knooppunt 16 en 61.

Lees Meer

DE ZWAGEMER

DE ZWAGEMER

Rundveebedrijf met paardenpension en manege activiteiten. Veel leuke dieren zoals koeien. paarden/ pony's; varkentjes; konijnen cavia's,kippen, geiten, honden en een kat. Ook is het mogelijk om op de boerderij mee te helpen met het voeren en verzorgen van de dieren. De camping ligt op 2 km. afstand van het hart van Joure met zijn gezellige winkelcentrum en vele leuke restaurantjes. Ook zijn de friese meren op korte afstand Er zijn in de omgeving veel fiets mogelijkheden.

Lees Meer

BOARNSHIEM

BOARNSHIEM

In het hart van Fryslan gelegen camping met zeer ruime plaatsen, nette sanitaire voorzieningen, wasmachine, droogtrommel, koelkast met diepvriesvak, speeltoestellen voor de kinderen, jeu de bouilebaan en wifi over de gehele camping. U bent van harte welkom www.boarnshiem.nl

Lees Meer

HIDDEMA STATE

HIDDEMA STATE

Hiddema State is een camping en een paardenstalhouderij. Het ligt in het dorpje Hempens en is gelegen aan een oude rivier De Greuns. Hier kunt u lekker een hengeltje uitgooien. Het is een rustige camping met prima sanitaire voorzieningen. Verder is er een bos met prachtige wandelpaden. Vanuit Hempens kunt u alle kanten op met de fiets. Het centrum van Leeuwarden ligt op fietsafstand. Hier kunt u gezellig winkelen en er zijn in het oude centrum vele restaurantjes waar u heerlijk kunt eten. Graag tot ziens.

Lees Meer

OLDEHOLTPADE

De kleine, rustige minicamping “Oldeholtpade” ligt aan de rand van het gelijknamige dorp, in de nabijheid van het natuurgebied "De Lindevallei". De camping heeft 15 standplaatsen. Verder is er één trekkershut. Bijzonder is dat de camping eigendom is van de "Vereniging Plaatselijk Belang". Dat is een echte dorpsvereniging, waar bijna iedereen uit het dorp bij is aangesloten. Een positief saldo wordt helemaal gebruikt om activiteiten in het dorp te ondersteunen.

Lees Meer

de Klompen

Rustige boeren mini-camping. Niet ver van Workum. Veel fiets en wandelmogelijkheden. Open water (met aanlegsteiger) op loop afstand. We zouden het leuk vinden u als gast te mogen begroeten.

Lees Meer