Nederlands English Deutsch
 

Campings in Flevoland

Efkes-Lins

Efkes-Lins

Minicamping Efkes-Lins ligt aan de rand van de Noordoostpolder op de grens van het nieuwe en oude land, vlak bij de oude vissersstadjes Vollenhove en Blokzijl. Ontspannen op de grens van oude en nieuwe land. Fietsen door de Weerribben, varen op de wieden. De vlakte van de polder ontdekken, de wind door de haren. De minicamping ligt vlak bij het Vollenhovermeer (400 m). Vanaf het strandje kan naar hartelust gesurft en gezwommen of gevist worden. De camping bestaat uit 1 veld omgeven door een bomensingel. De plekken zijn ruim.

Lees Meer

Boerderijcamping ‘de Hinde’

Boerderijcamping ‘de Hinde’

Onze namen zijn René en Dora en hebben samen een werkend akkerbouwbedrijf met 34 hectare land. Naast de werkzaamheden van het akkerbouwbedrijf, gestart met een kleinschalige boerderijcamping. Ligt tussen Kampen en Elburg, gelegen bij het Veluwe meer in een bosrijke omgeving. Op fiets of te voet komt u direct terecht in het Abbert- en Revebos. Een uitgestrekt natuurbos aan de rand van Flevoland en het Drontermeer.

Lees Meer

P 90

De camping ligt in een bosrijke omgeving met fietpaden. Afstand naar Elburg is 5 km, naar Walibi 8 km, Kampen 10 km en naar Dronten ook 10 km. De camping ligt aan viswater en in de omgeving zijn officiële visplaatsen. Er is een jeu de boule baan aanwezig. Voor kinderen o.a. skelters en fietsjes. Tevens een Info-unit met fornuis, magnetron, koelkast en (beperkt) WIFI gebruik. Gebruik wasmachine in overleg. Fietsenstalling in de schuur (met oplaadmogelijkheid). Caravan tussen de weekenden laten staan à €6,00/dag. *www.P90.nl /*info@p90.nl

Lees Meer

DE GAARD/DOORS LOGIES

DE GAARD/DOORS LOGIES

Een kleine camping in de boomgaard in een biologisch landbouwgebied

Lees Meer

De Revehof

De Revehof

U bent van harte welkom op mini-camping De Revehof, waar u rust, ruimte, gastvrijheid en voor u kinderen speelplezier vindt. De camping is dan ook vooral geschikt voor jonge gezinnen, ouderen en familieweekenden. Met slecht weer is er een recreatieruimte en/of overkapping waar u gezamelijk kunt zitten. U kunt vanaf de camping via het bruggetje gelijk het bos in waarin u heerlijk kunt wandelen. De camping is erg overzichtelijk zodat u de kinderen vrij kunt laten spelen in de speeltuin waardoor u een rustige vankantie heeft.

Lees Meer

Recreatieboerderij de Sternhof

Recreatieboerderij de Sternhof

De groene verrassing in de polder, waar genieten van de natuur hand in hand gaat met ontspanning,rust; ruimte en werk. Tegenover Harderwijk (7 km) en nabij het Veluwemeer. Een kleine groene camping (20 pl.) met kampvuurplaats een kinderveldj met speelhoek. Het blotevoetenpad over het erf is geliefd vooral bij kinderen Bio- is voor ons -logisch, dus ook lekker ontbijt en een grote moestuin die onderhouden wordt door Sternzorg (dagbesteding van vooral ouderen). De opbrengst gaat naar de voedselbank. Komt u ook genieten van al dat moois?!

Lees Meer